פרידה כואבת....

פרידה כואבת....

זהו...זו היתה השבת האחרונה.. זהו אנחנו נפרדים. 8 חודשים של זוגיות מתפרקות..שנינו גרושים.לי זו היתה מערכת ראשונה.אצלו לא.גרנו ביחד מהיום השלישי.בהתחלה זו היתה אהבה ענקית.והיא הפכה לאהבה כואבת..פוגעת..לוחצת..אבל אהבה...פגעתי..נפגעתי..רציתי כל כך שזה יצליח..אבל עשינו את כל הטעויות כדי שזה לא יצליח.. גרנו מהר מדי ביחד..ומיד אחרי זה קניתי דירה והיינו עסוקים בשיפוצים ובהקמת הבית אך לא הזוגיות..עברנו ומאז רק רע היה.. בנוסף לזה כנראה שהקנאה שלי הרסה גם את הקשר..שכחתי שהיו לו חיים לפניי..שיש לקוחות..שצריך להתחנף אליהם.ולקרוא להם מאמי... זהו אני בדרך חדשה מרוסקת..פצועה... והכי כואבת שאבדתי את אהבתי לאיש שנתתי לו הכל..ולא ידע להחזיר... מאיפו לוקחים כוח???

my sunshine

New member
מצד אחד

את כותבת ששניכם לא ידעתם להשקיע בקשר, שאת עשית טעויות בקנאתך, שפגעת... ומצד שני "לאיש שנתתי לו הכל ולא ידע להחזיר..." נראה כי לא נתת הכל [לא אמרתי שצריך] ונראה כי שניכם עשיתם טעויות. מה שחשוב, זה הלקחים שתפיקי מהקשר הזה ושאיתם תמשיכי הלאה. בטוחה שיהיה טוב.

אכן נתתי הכל..

אך היום לאחר ההחלטה להפרד .אני מבינה שמה שהרס מבחנתי את הקשר זו הקנאה..[לא הראתי לו אותה] אך כל טלפון כל הודעה הקפיצה אותי..עד שהודעה אחת תמימה גרמה לי להכנס לסחרור... אך אין זה פגע בנתינה שלי..עד היום האחרון [שיהיה ביום רביעי] אתן ואדאג...

תלתלית3

New member
היה נגמר

המשיכי הלאה, יש דגים אחרים בים. זוגיות היא שניים שבונים ושניים שהורסים. אל תקחי את כל האשמה עליך. קנאה מיותרת. יש אימון או אין. אם את מרגישה שאוהבים אותך, אינך מקנא אלא אם לא.

my sunshine

New member
נתינה

זה בסדר, כל עוד לא מאבדים את ה"אני" שלך. נתת, קיבלת... וזה לא הסתדר. הכי חשוב ללמוד מטעויות.

ערסlight

New member
מילא הטעויות

את בעליל לא יודעת לנהל קשר. גם האמירה שלך [נתתי הכל...] אומרת שאת עדיין לא במצב של להפיק לקחים. זו תמימות לחשוב ש"לא הראית לו את הקנאה שלך"... שידרת לו את זה בודאות. [כדאי לראות את הדברים לפי התוצאה ולא כפי שמרגיש לך] לדעתי, הנכון לך, לא לחפש זוגיות חדשה אלא לטפל בעצמך [סדנה, פסיכולוג וכאלה] משהו שיתן לך כלים לזהות את המניעים של עצמך.

הבהרה...

זה התחיל מזה שזו זוגיות ראשונה שלי אחרי הגרושין.אני באתי ממקום שכולו נתינה.. כזו אני.. וכאשר הרגשתי שאני לא מקבלת..ניסיתי לבדוק למה..[הבנזוג שלי בא אחרי מערכת שהוא נתן ונפגע..] ומצאתי הודעה מלקוחה.. ומשם התחיל המרוץ המטורף ...הוא כעס שראיתי את ההודעה.. אני כעסתי שהוא מתכתב איתם.ומשם האמון נפגע......ואגב..ממש לא מענינת אותי זוגיות חדשה... הוא עדין עמוק בליבי.וכן ברצוני לטפל בעצמי..

לי0712

New member
../images/Emo201.gifמותר לך

לכאוב ולבכות על אהבה שנגמרת כי הרצון תמיד קיים ומכוון להצלחה אבל לא תמיד מצליחים ואת זה אנו יודעים, מכל חוויה גם הכואבת אנו צומחים אז קחי לך כמה ימים ותתאוששי ולאט לאט תחזרי לעצמך ותפיקי לקחים מה את לוקחת איתך לזוגיות הבאה ומה לא וכו'.

aviavram

New member
הטיפול הטוב ביותר

והזול ביותר והנכון ביותר והיעיל ביותר כשאת יודעת מה הנקודה זה זוגיות חדשה תחשבי על זה אבל אם את מאוד רוצה לשכב על הספה

אישה שהיתה מוכה לצורך הדוגמא

והיו לה בעברה 3 גברים מכים. האם אתה ממליץ לה ש"הטיפול הזול ביותר והנכון ביותר והיעיל ביותר" הוא זוגיות נוספת ? ככה, בלי בדיקה של מה משחזר את העניין כל פעם מחדש ? ו"טיפול" עבורך הוא תמיד על ספה ? הודעתך שטוחה ומרודדת כבצק פילו. שיהיה לך בתיאבון, אבל למה להאכיל בזה אנשים במצוקה ?

aviavram

New member
בניגוד לך אני חושב

תעשה את מה שלא עשתה בפעם השניה והשלישית תסתכל וברגע שיש סימן שלא תיתן צנס למחר שתלך היום ואני לא הצעתי ספה גם אם את חובבת ספות אני גורס שהספות לא נותנות הרבה

irisshap

New member
מתוקה../images/Emo140.gif

שולחת לך את אהבתי, כול כך מוכר עד כאב, אני מניחה שמשפטים כמו עדיף מוקדם מאשר מאוחר יותר או הוא לא שווה אותך, או מגיע לך יותר שמעת מכולם, לי יש לומר שברגעים קשים את צריכה חברה ותמיכה, את שלב הכאב לא ניתן שלא לעבור, הפתרון הוא לא להיות לבד

eli300

New member
קנאה

אל תצטערי על הפרדה שנגרמה לך לא יודע מה ראית בהתכתבות שלו אך יש דברים שמעבר לנורמה. אם ראית משהו שנראה לך כזה אז כנראה שזה היה באמת מעבר..... הדבר שנותן לו נקודה שחורה הוא הכעס כאשר ראית זאת. הריי שחיים בזוג הכל צריך להיות פתוח לשניי הצדדים ללא תחומים אפורים. צעי לדרכך ותאמיני לי שמזלך שזה אחריי שמונה חודשים ולא לאחר שמונה שנים בהצלחה

למעלה