פרידה כואבת

lital1000

New member
פרידה כואבת

אני וחבר שלי נפרדנו בגללי,פגעתי בו,והרגשות שלו כלפיי פחתו,והוא החליט להפרד ממני כי זה הכי פייר יהיה כלפי,כי אני אוהבת אותו יותר ממנה שהוא אותי,אני מרגישה שיש משהו שאני יכולה לעשות כדי להחזיר אותו,אני רק לא יודעת מה הוא,אני מאוד רוצה אותו בחזרה,אני רוצה שנהיה יחד,היה לי כל כך טוב איתו,בפעם הראשונה בחיים שהיה לי כל כך טוב עם מישהו,הוא מיוחד ויחיד,אני לא מצליחה לחשוב על חיים בלעדיו,אני לא יודעת מה לעשות,מחפשת עיצה...............

nutmeg

New member
לא הבנתי כלום

את פגעת בו אבל נפרדתם כי את אוהבת אותו יותר משהוא אוהב אותך והוא 'חס' עליך??? כאילו - מה??

taz512

New member
מצטרף לנוטי בשאלות

קודם כל מה???? מי פגע במי ולמה. אחרי זה בת כמה את ובן כמה חבר שלך? ואחרי כל זה, תחשבי טוב טוב ומה נראה לך הדבר שיחזיר אותו? משהו מוחשי? משהו ריגשי? משהו טלפטי? מההיכרות שלנו (שש שורות בערך...) קצת קשה לעזור... טאז, השד השואל

lital1000

New member
הסבר

היי טאז,תראה,אני פגעתי בו,וניסינו להמשיך ביחד,ואז הבנתי שהוא אוהב פחות בעקבות זה שפגעתי בו,והוא רצה להשאר איתי אבל הוא אמר שזה לא פייר כלפי כי אני אוהבת אותו יותר משהוא אותי,ואני רוצה להחזיר את האמון שלו בי,אני לא יודעת איך,אה ואני בת 18 והוא בן 21 עוד מעט

זיו25

New member
מה לא הבנתם?

היא פגעה בו, ועקב כך הוא החליט שעליהם להפרד. היא עשתה מעשה שפגע בו, למרות שהיא לא חשבה שזה יפגע בו, אבל זה כן פגע בו. הוא החליט שהוא כבר לא אוהב כל כך כמו פעם, בעיקר בגלל מה שקרה. אני מקווה שזה היה יותר ברור, ואם לא - בטח ליטל תכנס מאוחר יותר ותתן הסבר יותר ממצה. בברכה, זיו.

dana2909

New member
תראי

אני לא יודעת מה עשית שיפגע בו כל כך, אבל אם הוא הגיע למצב שבו הוא חושב שאין מצב לחזרה אני לא חושבת שיש לך הרבה מה לעשות בנידון. מה עשית שפגע בו כל כך? אם הוא כל כך חשוב לך, ואם את כל כך אוהבת אותו, האם תוכלי לגרום לו לראות מעבר לפגיעה. בכל מקרה, נראה לי שאם הוא כל כך פגוע, יהיה לך מאד קשה לפייס אותו. תני לו זמן , אולי אחרי שבוע שבועיים הוא יצליח לסלוח על מה שזה לא יהיה.

למעלה