פרידה כואבת

פרידה כואבת

היום (בעצם, זה כבר מחר...) בשעה 5 בבוקר (אם אפשר לקרוא לזה בוקר) אנוכי עומדת להתייצב בשדה התעופה על שם אחד מראשי הממשלה לשעבר של מדינת ישראל על מנת להמריא לפולניה למסע שורשים. בטוחתני שתסתדרו בהיעדרי, ותכינו לי מתנת ברוכים השבים שערכה הינו סכום בעל לפחות 5 ספרות.
 

miss tamborin

New member
מקווה שתהני../images/Emo65.gif

שתהיה טיסה נפלאה וטיול עוד יותר נפלא. מעניין איך נסתדר בלי הפינה השבועית שלך
 

מיטללל

New member
חחחח מעיין :)

תהני מותק. ואני מקווה שתפיקי מהטיול המשמעותי הזה כמה דברים...
 

shellyland

New member
מסע שורשים בפולנייה?

כמה אופייני לפורומפי... תביאי מזכרות למוזיאון יד-לפולין? שיהיה לך מאוד מעניין ומעשיר ושתחווי שם חוויה שתעצב את אישיותך לעתיד. ותחשבי עלינו.
 

adidas^

New member
ואיפה אפי?

שתבקש כמה פאקטים משדה"ת? LM לייטס, לא?
 

De-Panther

New member
מהשבוע האחרון אני יותר מידיי סובל..

מעשן סיגריות
החלטתי לשמור על קשר עם איזושהי ידידה של קרוב שלי הבעיה שכשאנחנו מדברים בנט מיטינג היא דואגת תמיד לעשן סיגריה ולהדגיש את העשן שיוצא ממנה
דיי למקלות הסרטן!! בילוי נעים ודרך צלחה לשירה!! וכמו שמעיין אמרה - הפינה השבועית בהחלט תחסר
 
סופר לייטס, בבקשה.

אבל אם שירה'לה נוסעת לפולין, כל שעליה לעשות הוא לעבור בסובאלק, עיר מחצבת סבתי, להשתטח על קבר אבי-סבי, לקפוץ למעדניה המקומית ולהביא לי מכל טוב. סיגריות זה או בדרך לשם או בחזרה. איך שתבחרי. אה, ובחוזרך, אנא קפצי ל"יד לפולין". אני בטוחה שהבנות ישמחו לשמוע קצת רכילות טריה מהמכורה.
 

idanyd

New member
../images/Emo160.gif ביי ביי שירה'לה

אז מה, טסים להשתטח על קברי אבות? מקווה שתיהני (למרות שבטח לא), שתמצאי תשובות לשאלות ששאלת את עצמך שנים רבות (למרות שבטח לא) ושלא תרגישי פספוס אדיר לכשתחזרי בשלום ארצה (למרות שבטח כן). כבר ארגנת סידורי תשלומי דמי-חבר חלופיים? ביקשת ממישהו שיחליף אותך בסיכום השבועי? ביי ביי, מתגעגעים, ומקנאים (קצת. זה פולין, אחרי הכל).
 

idanyd

New member
טוב, אני דביל ../images/Emo163.gif

איזה יופי זה להגיד "להתראות" למישהי, רק אח"כ לבדוק מתי היא נוסעת ולגלות שהיא כבר טסה לפני 16 שעות.
 
למעלה