פרידה כואבת��

נעמה4010

New member
פרידה כואבת��

שלום הייתי מאד מעוניינת להתייעץ איתכם על משבר שחוויתי.. סימתי קשר שהחזיק חמישה חודשים בדיוק, עם האדם שהייתי בטוחה שיהיה שלי למשך שארית חיי! אני בת 40 והוא בן 59, שנינו גרושים 10 שנים.
חפצתי כל כך בקשר רציני איכותי למשך שנים, ולאומת זאת כנראה שהאהבה עיוורה אותי לחלוטין! הוא אדם שלא מביעה אהבה במילים אלא כמו שהוא טוען רק במעשים וגם שם התבדיתי לחלוטין! אני לאומת זאת נתתי את נשמתי לאדם שאהבתי, אם בנתינת אהבה.אם בנתינה בכלל.
אז ככה.. בתחילת הקשר הבנתי שהוא נמצא בקשר יום יומי עם בחורה מתיאלנד, הודעות בכל בוקר, שיחות טלפון ( לא התנהלו לידי ), ובדיעבד מאוחר יותר גיליתי שהוא ממן אותה במשך שנים חודש בחודשו, ויותר מיזה גם עונדת שרשרת מגן דויד שקנה לה בשהותו שם!! היחסים שלנו התנהלו בצורה יחסית תקינה,נפגשנו באופן קבוע בשישי שבת ויום באמצע השבוע, לי כמובן יש עדין מתבגרים בבית והוא כבר סבא, שככה זה מאד התאים לי.הכל היה מצידי ורוד ומתנהל קשורה, עד שקיבלתי נוקאווט בפנים!! הוא אמור לטוס לתאילנד בפסח (פעמיים בשנה נוסע,ואותה לא פגש שנתיים). דרשתי ממנו הסברים, ובאיזה מקום נמצאת מערכת היחסים בינינו, שם הוא כבר התבלבל, חד משמעית לא היה מוכן לוותר לסיים שם את הקשר!! הבנתי שאותה הוא אוהב כי תמיד אמר לי אני נותן אהבה במעשים ולא במילים!! שם נשברתי, רשמתי לו הודעה מאד חותכת, והוא קפץ על זה בדילוגים ענקיים והחליט לסיים את הקשר בצורה ממש לא יפה, הוא ידע כמה אהבתי אותו וכמה נתתי מעצמי ללא תנאים כמובן נשברתי!!! הוא בחר בה!!! בסוף השיחה הטלפונית הסביר שהוא עושה זאת בלב כבד(קשה לי להאמין), ונתן לי להבין שאנחנו בפסק זמן. כמובן אמר שנשאר ידידים ונשוחח טלפונית פעם פעמיים בשבוע, ועדין השאיר אותי בשאלות רבות!! עברו שבועיים וטלפון אחד ממנו לא קיבלתי, הוא נעלם כמו שנכנס לחיי, אני פגועה מאד עד עצם נשמתי, כמעט ולא ישנה בלילות! מרגישה אבודהההה( דרך אגב סיפרתי בתמציתיות)! בבקשה תעזרו לי לצאת מהמחשבות הלא טובות שיושבות לי על הלב❤️

שלום

לפעמים אין מזל באהבה, והאנשים היקרים לנו מעדיפים להיות עם מישהו אחר. מי שמתנהג אלינו רע - צריך להיזהר ממנו. ככל שמכירים את האדם, לומדים על התנהגותו ועל אופיו. כשאדם חשוב לנו, צריך לתת לו טוב ואהבה אמתיים וכך הקשר יכול להתחזק ולהישמר. אמנם אסור לוותר על הדברים החשובים לנו.
&nbsp
&nbsp

@diver

New member
כלב

הוא התנהג כמו כלב אשפתות שכל מה שמעניין אותו זה הזיונים.
לזה הוא קורא אהבה במעשים.
חבל שנפלת על בן אדם רע כזב, יש גברים הוגנים בגילנו ואני מאחל לך לפגוש אחד מהם.
לגבי הנתינה, זה בא מתוכך וזה חלק מהאישיות שלך, אל תשני את זה. בסוף תמצאי טיפוס נותן כמוך ובא לציון גואל.
אני מאחל לך להיות עם גבר אלפא שנהנה לתת.
שבת שלום.
* לא לשכוח שמחר תזרח השמש.

@diver

New member
DIVER=צוללן

batmea

New member
הגונב מגנב פטור

ניסית לגנוב למישהי אחרת בחור- לא הלך לך.
ידעת שהוא איתה ושמבחינתו הוא אוהב אותה ובכל זאת ניסית לגנוב אותו.
כשהבנת שהמניפולציה לא תעבוד לך - התעוררת.
תביני דבר אחד, כשגבר אוהב אישה שום דבר לא עוצר אותו. ולא כי זה הירואי אלא כי זה הטבע.
גבר לא אוהב בדרכים שאישה אוהבת גבר, גברים הרבה יותר ממוקדים כשהם באמת אוהבים, הם נקשרים רגשית לאישה אחת, בזמן שלאישה כמוך היה נדמה שאם קיימות שתי נשים, הראשונה הולכת.טעית. הם לא שוכחים באמת וכל כך מהר כשהם אוהבים.

את נשמעת מספיק ערמומית כדי להבין את זה.
תאילנדית או לא תאילנדית, הוא אוהב אותה ולא משנה ועד כמה מוזר הוא יביע כלפיה אהבה.
הוא בגד בה והתחרט.
עכשיו תביני כמה לא משתלם לגנוב ותתעסקי בענייניך.
אני לא מבינה לאיזו אמפתיה את מצפה כשהקשר ביניכם לא היה הדדי בכלל וידעת את זה.
זו לא בגידה מאהבה אלא ממקום אחר. עובדה, שהוא לא הפסיק את הקשר איתה גם שניסית כביכול להצליח לגנוב אותו אלייך.

תפסיקי להתעסק בשטויות וחתרנות ואת תראי איך תתחילי לישון יופי בלילה.

niva99

New member
אימרי את תפילת "ברוך שפטרנו"!!

גם מבוגר / זקן
גם לא נאמן
&nbsp
מה את צריכה "אוצר" שכזה.
לכי על גיל צעיר יותר.
ותמחקי את הסבא מהזכרון...
&nbsp
בהצלחה לך

&nbsp
&nbsp
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
שני צדדים לסיפור

בצד האחד, את חיפשת אהבה ומצאת מישהו שידעת, מההתחלה, שהוא בקשר עם מישהי אחרת במדינה אחרת. לא לקחת את העניין לתשומת ליבך ונתת לקשר "להתפתח" במשך 5 חודשים.
מהצד השני, ישנו גבר שנמצא בקשר עם מישהי אחרת, מי יודע כמה זמן וכאן בארץ פגש אותך, אלוהים יודע לאיזו מטרה, שמסכימה לעניין. מה רע לו?
לפי מה שאת מספרת, פרידה ממנה וניתוק הקשר ביניהם לא היה בתכנון שלו.
לכן, למרות הכאב והאשמה, לדעתי, טוב שהקשר ביניכם ניתק עכשו וזו תהיה טעות להמשיך לשמור על קשר כידידים.
שנית, את צריכה ללמוד את הלקח כשאת מחפשת גבר לחיים, לא כדאי להשקיע את המאמצים עם גבר שנמצא בקשר עם מישהי אחרת.
אפשר להגיד שהוא ניצל אותך אבל אי אפשר להטיל את כל האשמה עליו כי את נתת לו. עם כל הכאב, את אפשרת את זה.
תתנחמי בעובדה שמלאך מהשמיים פתר אותך ממנו (כמו שניבה כתבה:"ברוך שפטרנו"), השקיעי בעצמך, צאי, תבלי, ונסי למצוא לעצמך מישהו חדש.
נסי להבין איזה שיעור את יכולה ללמוד מהקשר הזה ופתחי טוב טוב עיניים להבא.
בהצלחה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
מאמינה לך

ולדעתי כרגע תשקיעי את מירב המאמצים לשיקום הנפש ומצב הרוח שלך.
תעשי דברים שאת אוהבת ונהנית מהם ואל תאכלי את עצמך על מה שהיה. מה שהיה מת!
יהיה לך קצת קשה אבל את תעברי את זה תצאי מזה כמו גדולה. אולי על הדרך תוכלי למצוא לעצמך גם בן זוג לקשר חדש.
מאחלת לך מכל הלב בהצלחה.

anesthesi

New member
זה נראה שאת כבר יודעת לבד את התשובות

אז למה את ממשיכה לבזבז עליו את הזמן?
רשמת לו הודעה חותכת, וממה שכתבת נראה שהוא מלכתחילה העדיף את התאילנדית.
זה מה שנקרא "מיטה חולה". למה לא למצוא גבר פנוי שאין לו תאילנדיות בראש?

למעלה