ישיבוחר, הנה אני מקיימת...../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif
דבר ראשון אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שזה סופי. דבר ראשון, אתה רוצה לשכוח ממנה, נכון? להתמודד עם הפרידה ז"א שהיא קצת תישכח ממך, נכון? (אם מה ששאלתי אתה עונה "כן" המשך לקרוא... אם לא, אז זה לא רלוונטי...) דבר נוסף, אתה צריך באמת בתוכך לרצות לשכוח ממנה, אם לא..אז מה שתעשה אתה לא תעשה את זה בלב שלם, לכן קודם כל אתה צריך באמת להחליט, זהו די זה הסתיים, החיים ממשיכים, וכך גם אנו... וצריך לשכוח,(לפחות להשתדל!) שוב, אם אתה באמת רוצה לשכוח, ורוצה להתמודד עם הפרידה, ושכל הכאב יעבור לך... המשך... אתה צריך למחוק את כל הזכרונות שהיו לך ממנה, מה שאומר- תמונות, הודעות, מכתבים וכו'..., רק אחרי שכבר תיראה שאין לך שום זכר ממנה, ממה שאתה יכול להעלים, ולמחוק, תיראה שכבר ירד לך משהו מה-
(טוב,
..) בתור צעד ראשון, תמחוק, תזרוק את כל מה שיש לך בבית ממנה... (שוב אני אומרת, כל הדברים הנ"ל רלוונטים רק כאשר אתה מחליט שאתה רוצה באמת לשכוח ממנה סופית!) וכמובן תבקש מה' שיעזור לך להתגבר, ולעבור את התקופה בלי יותר מידי כאב לב, ושיעזור לך... זה קשה ואפילו מאוד!! ותאמין שהכל לטובה, מה שהוא למעלה עושה, הוא יודע מה שהוא עושה, וזה לטובתינו... תאמין כי יש לך את הכח לשנות ומכל משבר בחיים תלמד רק לעלות לעולם לא "תכשל" כל עוד תמשיך לנסות גם אם נראה שתמיד צריך רק לעשות תלמד לצמוח מהמשבר זו עצתי לחיים טובים ולך - חבר. תתחזק, יש יד שמכוונת מלמעלה את הכל! בהצלחה בכל!
אם יש לך שאלות, בקשות, עיצות...אשמח לעזור.
ערב ניפלא לכולנו!