פרידה ותודה

ציפיק2

New member
פרידה ותודה

השתתפתי בפורום הזה בשנה האחרונה נראה לי שאני עכשיו נפרדת מהפורום הייתי פה עם ילדה שסירבה לינוק וסירבה לשתות תחליפי חלב, לכן שאבתי לה חלב בשנה האחרונה כעת היא בת 11 חודשים וירדתי לשאיבה 1 ביום, זאת אומרת בערך 2 בקבקוקי חלב ביום וכעת אני מקווה שאצליח לספק לה בקבקוק 1 של חלב אם (לפחות) ביום עד גיל שנה. מכיוון שאני פחות שואבת כבר אין לי זמן לגלוש פה לכן אני רוצה להודות לאסתר שמפעילה את הפורום הנפלא ועזרה לי (עיצה ממישהיא הצילה את אספקת החלב), לכל היועצות ומדריכות וכו' שעזרו ועודדו אותי שנתקלתי בקשיים, וכן לחברות הכותבות הקבועות. למדתי הרבה ואני מקווה שהתשובות שעניתי גם תרמו ועזרו לנשים פה מציפיק2

aftermoon

New member
תודה תודה

על התשובות ועל ההשראה איחולי תיאבון בריא

ציפיק כל הכבוד../images/Emo106.gif

בהמון רגעים קשים בהנקה חשבתי על הדבר האדיר שאת עושה בשביל הבת שלך וזה הכניס אותי לפרופורציה- באמת היית השראה! חוצמיזה, תרמת המון מניסיונך לפורום וזה מאוד עזר תחסרי לי! מאחלת לך ולמשפחתך רק טוב

michalattia

New member
../images/Emo51.gif על הכל

ציפיק כל הכבוד, על ההתמדה, ההשקעה והרצון לעזור. אני פה כבר חצי שנה וקוראת בשקיקה כל מה שכתבת (ולאחרונה קוראת וגם כותבת).. נקווה שנדע למלא את החלל שאת משאירה
שיהיה המון בהצלחה! מיכל

../images/Emo51.gifגם לך../images/Emo140.gif

ענית לי יותר מפעם אחת ואני חייבת להודות לך
אז תודה ובהצלחה רבה נ.ב גם אצלי הוא סרבן ציצי וגם אני שואבת אבל לא נראה לי שאתמיד כמוך שנה

wE will miss you

Many moms have benefitted from your encouraging words. It was wonderful getting to know you and seeing you continue supplying your baby with your milk in spite of all the problems along the way. Do come an say hello every once in a while!! Neshikot​

למעלה