פרידה, דחוף

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
פרידה, דחוף../images/Emo53.gif

היי מותק, מה נשמע? איך הילדים והבעל ובכלל החיים? פרידה, אם רק ידעת מה עובר עליי, במוצ"ש הייתה היום הולדת שלו, ולאחר לחץ חברתי מאוד גדול נכנעתי והלכתי ליום הולדת, אח"כ היינו ביחד איזה שעה לבד, מיוזמתי קמתי והלכתי הביתה. ומאז לא שמעתי ממנו, ואני פשוט בדאון רציני, כ"כ מצטערת שהלכתי. פרידה מה יהיה איתי? למה החיים אכזריים אלי? למה הוא לא חוזר ודי, למה אני צריכה להתענות כ"כ הרבה זמן??? ריקי 3/2/75 ישי 15/6/75 אני שולחת לך
ענקקקקקקקקקקק ומלאאאאאאא
ותתתתתתת

F r i d a

New member
מה יהיה איתך?

תפסיקי להתחרט על החלטות שאת לוקחת! החיים לא אכזריים אליך, את צריכה לשנות גישה (הנה אני חזרתי אליך).

@@

New member
פרידה יקרה שלי

הסיפור שלי לא נגמר, לפעמים אני חושבת שהאנשים שמסביבי כבר מתייאשים ממני, אני יודעת שמעשה שנעשה אין להתחרט עליו, אבל זה מה שאני מרגישה. איזה גישה אני צריכה לשנות? פרידה, אין לך מושג איך שאני אוהבת אותך, את מקסימה

F r i d a

New member
שינוי גישה

את הכבדות שבה את לוקחת את המהלכים שלך. את מכניסה את עצמך כל הזמן לבלגנים, הביקורת העצמית שלך, אולי תתני לעצמך לחיות? תיזכרי בשיחה שהייתה לנו בטלפון... לא מכל דבר צריך לעשות עניין, לפעמים הגישה שלנו למצבים בדרך מסויימת מעוררת אצל הסביבה התנהגות מסוג מסויים. מתוקה, גם אני אוהבת אותך ורוצה שיהיה לך קל יותר ושלא תיפלי אחרי כל צעד שאת עושה. נשלח לך
- לחזק אותך,
- למזל ומהלכים נכונים,
- כי זה תמיד טוב,
ופרפר - להתחדשות,
- לאהבה אמיתית
- שתתעוררי ותתחילי לראות את החיים נכון... ולסיום
ממני

@@

New member
איך שאת מקסימה ומדהימה../images/Emo140.gif

ובטח שאני לא הראשונה ולא האחרונה שאומרת זאת. תודה פרידה יקרה שלי, לוקחת את מילותייך החמות עימי, וממשיכה לחיות את חיי, ומשפרת את הביקורת עצמית כלפי, אני צריכה לעשות סדר בחיי והיום אני אתחיל בניקיון הנפש והנשמה שלי. אלפי
ומלא
ותתתתתתתתתתתתתתתת כי פרידה יש רק אחת

למעלה