פרידה בטרם עת

shon86

New member
פרידה בטרם עת

אניי נפרד ממכם כיש מנהלת שאינה מעידה על עיסתה כדבריה אלינו אך בוחשת בכבדות להגביל אותנו אני מוותר אעוף למרחב אינטרנטי אחר סליחה מכם הייתם נעימים מאוד. שון

ליטן א

New member
בוחר לברוח במקום להתמודד..

האמת, קצת לא הבנתי על מה הנמהרות והנחרצות הזאת.. כאילו, מה בסה"כ אמרו לך - קצת להיזהר בדבריך, כי הניתוח (כפי שהיה כתוב בלמעלה של הפורום) הוא על בסיס אינטרנטי ומבסיסו לא מדוייק. יעני, לא להיות כמו פיל בחנות חרסינה, ולהגיד לאנשים "אתה לא בסדר" ו"את לא בסדר", אלא להתחיל לשקול מילים לפני שמדברים. אגב, שמתי לב בפורום הזה שלפחות ב10-15 הודעות שקלתי מילים לפני שכתבתי (או ליתר דיוק, כתבתי, ושיניתי תוך כדי..) אז אני מצר על כך שבחרת להגיד "היא בוחשת בכבדות להגביל אותנו", במקום לחשוב מה עומד מאחורי ההיגיון שבזה. בהצלחה בהמשך. גם אתה נעמת לנו מאוד. ביי ליטן. נ.ב. רשמת קודם שאם עטרה תפגוש אותך, היא תידהם לראות מי אתה... אז יש לי 2 אפשרויות: 1. אילון בן יוסף.. שכה אהבנו לשנוא בפורום.. 2. אריק, כן, "אריק מחוות השיקמים".. פשוט אריק שאל אותנו איך אנחנו מתרשמים מהניק החדש שלו בפורום - בלי להגיד לנו מה הניק... וגם, אריק הרבה לתקוף "אותך", ואת צורת הכתיבה (השונה בתכלית מהצורה של א. המכונה "אריק!") "שלך", ובנוסף - יש עוד כמה חיבורים (שון, כשיש פה שוןשון בפורום, וכן הלאה..) זהו.. אם אתה עדיין קורא את ההודעה, תן תגובה. אפשר גם דרך המסרים..

beagle

New member
איי איי איי. אני מרגישה כ"כ טוב

על זה שאני סתם משתתפת אוף-טופיקית שמתעניינת
שון, עלי בהחלט אי אפשר לומר שאני טוענת לידע כלשהוא בגרפולוגיה, אבל סתם מניתוח הדיון הקודם - אני חושבת שאתה לקחת את הדברים בצורה קשה יותר מהראוי, ואולי היה לך יום רע, והיית רגיש יותר מהרגיל? אף אחד לא העביר עליך ביקורת אישית (חוץ ממני, עכשיו...). למה התגובה הקיצונית? ובנימה אופטימית - עוגה עוד מעט יוצאת מהתנור, נשארה רק הרכבתה ליצירת אמנות עכשוית. דובדבנים ושוקולד

למעלה