פרידה איטית

• פותח הנושא shima
  • פורסם בתאריך

shima

New member
פרידה איטית

מכירים את הסיפור יגון של צ'כון שבו העגלון מנסה לשתף אנשים את צערו הכבד על מות בנו?
בשבועות האחרונים אני נפרדת באיטיות מאהובת ליבי, צעירה מדי רק בת שבע שיש לה סרטן ריאות.
תהליך קשה שכלל אבחון מסובך, נסיעות בין וטרינרים ובתי חולים, בדיקות מכאיבות עד שנאלצתי להשלים עם רוע הגזירה.
ועכשיו אני מתבוננת בחברה הכי טובה שלי מתדרדרת באיטיות, וזה שובר לי את הלב לרסיסים. הנה, שיתפתי.
כשארגיש שהיא סובלת אני ארדים אותה, ובנתיים אני משתדלת שיהיו לה ימים נוחים, מוצפים בחוויות נעימות.

שאלה פרקטית אחת- היא הפסיקה לאכול את האוכל היבש אבל אוכלת בשמחה אוכל שני בני אדם. אני רוצה לקנות לה עוף או בשר טחון ולא בטוחה לקבי הכמות שאני צריכה לכלול במנה? (לייזי שוקלת בערך 32 קילו)

elin86

New member
לא פייר!

סומכת עלייך שתדעי מתי זה הזמן ובינתיים היא תקבל הכי טוב שיש, אני בטוחה!
לא יודעת לגבי כמויות אבל תתני לה כמה שהיא מצליחה לאכול ובא לה..

עמית184

New member
יש פה מומחים ל-BARF שמאכילים בהאכלה ביתית

מציע לך לפתוח שרשור יעטודי עם שאלה ספציפית בנושא. העוף, למיטב ידיעתי, הוא רק כשליש מסך כל הנפח או המשקל של התזונה. השאר צריך לכלול גם תפו"א, בטטות או אורז וגם ירקות מבושלים ושורשים מבושלים. מכינים סוג של מרק עוף, ירקות ושורשים, עם תפו"א ואורז, וטוחנים הכל. אבל אני מומחה קטן מאוד בנושא.

ומאחל לשתיכן עוד ימים רבים ככל האפשר ביחד, ימים טובים, נעימים ומאושרים.

sivi1964

New member

כל כך עצוב לשמוע.

קשה מאד מאד להיפרד פרידה איטית.
זה אכן שובר את הלב לרסיסים.לגמרי.
אבל.....יש בזה גם חסד.

מקווה שלשתיכן ייהיו רגעים רבים ככל הניתן של חסד כזה.
אפילו שזה כבר בצל הידיעה הבילתי מתקבלת על הלב.

OrlySGL

New member
כל כך עצוב לשמוע...זה לא פייר

תשובה לא פרקטית לשאלה שלך - תני לה כמה שהיא רוצה.
בימים האחרונים של פנדה לא דפקנו חשבון ונתנו לה כל מה שהיא היתה מוכנה לאכול (נקניקיות, נקניק, בשר נא וכולי)

שולחת חיבוקים וחיזוקים

FR12

New member

נשבר הלב. כ"כ קשה להפרד מהם

מצטרפת למי שאמר שתתני לה כמה שמצליחה לאכול.

חיבוק גדול.

My Allegro

New member
אתכם בכאבכם,

יודעת בדיוק מה זה, שבן משפחה יקר מידרדר ככה. אצלנו הוא היה בן 15 ושמונה חודשים, ככל הנראה. מבינה את החשיבות של כל יום, כל שעה וכל רגע אתם. הארכנו לו את החיים, ושיפרנו את איכותם בתרופות מהרפואה ההומנית, ובתוספי תזונה. ממליצה על ד"ר חסון מירושלים. מאחלת לכם עוד הרבה זמן יחד, והלוואי שתפתיע ותתאושש. אצלנו הפרוגנוזה הייתה פחות מחודש, ובסוף הוא החזיק מעמד עוד ארבעה וחצי חודשים.

klaris

New member
אוי לא

אני לא מאמינה
נדמה שרק אתמול אימצת את הכלבה עם העיניים הכי טובות בעולם, זה כ"כ לא פייר!

סיפרת לדליה?

מאחלת לכן עוד הרבה ימים טובים ביחד ומצטרפת להמלצה לתת לה כל מה וכמה שהיא רוצה.

shima

New member
תודה חברים על התמיכה

זה מאוד עוזר. הקטע שבגלל שזה באמת הליך כזה של כמה שבועות, אני אמורה להמשיך בחיי, ללכת לעבודה ולהתנהג כרגיל, שכל הזמן יש עננה שרובצת מעליי.
אתמול הכנתי לה תבשיל של בשר ירקות ופתיתים והוא נאכל בשמחה.

pandidi

New member
מבינה אותך כל כך

גבי שלי נגמרה תוך חודש וחצי..
הייתי יושבת במשרד ויוצאת לבכות כל כמה זמן.. כשהרגשתי שזה קצת יותר מדי חונק..
זה עצוב ולא הוגן.
זה לא בסדר שהם חיים כל כך מעט ועדיין מתים עוד יוצר מוקדם

שולחת לך חיבוק ומבינה בכל מילימטר בגוף עד כמה זה כואב..

wolfeyes30

New member
עצוב... הצעות לשיפור

את יכולה לקנות עצמות בקר ולבשל עם מים ולימון כמה שעות. את המים והמח-עצם תערבבי לה עם האוכל, שיהיה מרק-אוכל-כלבים
(את העצמות לזרוק)
אותו הדבר את יכולה לעשות עם מים של בישול של נקניקיה, קורקבנים, עוף...

את יכולה לנסות לתת לה ביו-דוג שזה בעיקרון עוף טחון עם עצמות וחלקים פנימיים ושמן דגים וביצים וגזר ותפוא, קציצה טעימה ומלאה בכל טוב.
למשקל שלה 600-800 גרם ליום

למעלה