פרידאדא....

nalathe1

New member
פרידאדא....

זהו, אוסובוקו שלנו נסעה לה ללונדון לתקופה בלתי מוגבלת
(משפחה של גרגרנים, שמות החיבה הנבחרים לעולם יהיו קשורים לאוכל. חוץ מאוסובוקו יש לנו גם את ברוסקטה, קובבה, שפק, פפנאש ומיס לוסי) קבענו נקודת מפגש קרובה לברוסקטה והתאספנו כל האחים מרחבי הארץ להיפרד מהאנגליה והמזוודה הענקית שלה. גם צער וגעגוע אצלנו סיבה למסיבה. דאדא בנאות אפקה נבחרה אחר כבוד: ראשונות
סלט השף - נחמד. לא יותר מזה (אבל סלט בעיני מתחיל מציון מקסימלי של נחמד, וממילא הזמנו אותו רק ללוות את שאר הראשונות).
רולדת סינטה - מנה מצוינת ונדיבה בגודלה. פרוסות דקיקות של בשר סינטה נא שמחביאות בתוכן עלי בייבי, פלפלים קלויים, פרמזן ושקדים.
גלילות אנטי פסטי הראשונות לוו בפרוסות פוקאצ'ה ולצידן טפנד ואיולי תוצרת בית מ ע ו ל י ם עיקריות
חזה מולארד - עסיסי, ורדרד, עשוי במידה, עטוף בשכבת שומן דקיקה ומלווה בתפ"א וירקות קלויים. מנה מצויינת!
פילה לבן - זכה לתשואות רמות. אני טעמתי חתיכה קטנה מהבשר ונהניתי מאוד (לא הספקתי לראות איזה תוספות)
אנטרקוט - אכזבה. לא נוראי, אבל רחוק מלהיות אנטרקוט איכותי. לעיס יתר על המידה, לא מספיק עסיסי. לתחושתי, בשר מוכשר שלא יושן מספיק. התוספת - פירה מ ע ו ל ה ! ! !
המבורגר דאדא - טוב מאוד. לא הכי טוב שאכלתי אבל בהחלט לא רע. האיולי המצויין שבא לידו משבח טעמים. הלחמניה קטנה מדי והצ'יפס (הטוב) בקמצנות. קינוחים - דילגנו מפאת קוצר הזמן ולחץ ביוטי פרי קל. אבל צ'ופרנו בצ'ייסר של מרק פסיפלורה תפוז עם נגיעות קרם פאטיסייר ותות שדה -
לסיכום - מנות נדיבות לרוב (נשמע קיטור קל מאגף ההמבורגר על מיעוט צ'יפס, וגם הלחמניה שלו עשתה רושם קטן מדי). אווירת ביסטרו קטן ומתוק, למרות השקט והבידוד בחוץ. כיף לא נורמלי שלא צריך להילחם בתנועה ובחניה. שירות נעים מאוד. ובקיצור, אין בשורות אורגזמטיות אבל גם ממש אין תלונות. עסקית שווה לכל הדעות. עסקית צהריים - 55-75 ש"ח, תלוי בעיקרית. כולל ראשונה, עיקרית ושתיה. שילמנו 85 ש"ח לאדם כולל טיפ נדיב ותוספת של שתי כוסות יין.

S i g u r R o s

New member
ר-ר-ר-ר....ברוסקטה ונשיכת שיניים

אם הייתי צריך להמר הייתי בוחר את "ברוסקטה"- רררר...נשמעת לי פריכה במידה, רוויית טעמים מעדנת הבשלה,עם פאסון איטלקי ובעלת גזרה חטובה, מלאה במקומות הנכונים ושזופה.. מיס לוסי כבר מיצתה את זמנה. הגדישה סיאה גם סיאה.נשמעת לי לבנבנה, שמנמנה ואובר אשכנזיה.. קובבה נשמעת קצת נוירוטית, וולגרית..
.. שפק ופפנאש זה כנראה בגזרה הזכרית שפחות מעניינת..
נראה לי שבקרוב אקפוץ לאיזו עסקית חמודה כך בג'ינס,גופיה וכפכפי העונה..

nalathe1

New member
יקירי, חורז מלידה, פייטן בחסד

(או בקיצור - מאמי) פספסת ובגדול, כמעט בהכל. ברוסקטה אכן בחירה טובה לכל הדעות. לאחרונה שונה שמה לפיקורינו. הכי לטעמך (דעתי הבלתי קובעת), דווקא אוסובוקו. אבל היא על
ללונדון שמחכה לה. בעיני תכלת ממיסות זכתה קובבה, שנוירוטיות ווולגאריות ממנה והלאה. גרסא נשית/גברית - השמות לא מעידים על מגדר או צורה חיצונית (לא בטוחה שתצליח להתמודד עם גישה כזו לחיים) עסקית חמודה? אצלנו במשפחה? קיבלת הזמנה? דווקא הגזרה הזכרית שלנו מוצלחת ביותר. ממתי הקיבעון סיגור? ראש פתוח. בבקשה.

ננה f

New member
סליחה סיגור, במטותא ממך,אחלוק עליך

ואפילו פעמיים. הניתוח שלך את הגיבורים נשמע לי סנובי לאללה. אני דווקא מתה על מיס לוסיות לאו דווקא בדרך שבה אתה רואה אותן/ם...אהמ. שלא לדבר על המשיכה האפלה שלי להונגרים שווים. ודווקא דאדא, בעיני ממש אבל ממש לא.

שח_מט

New member
דאדא שופצה ומשנים מנות.

נסי שנית. כבר כתבתי לסיגור שביקור אחד לא ממש מספיק לתת חוות דעת סופית. דאדא מקום עם המון פוטנציאל. נקווה שישתפר באגף השיווק וישמור על רמה אחידה. שח

ננה f

New member
../images/Emo66.gif

אולי. אפס מתוך ארבע לא היה אקראי. לדעתי גם השף היה, לא שזה משנה במשהו, אם לא. עדיין אני קוראת את הביקורות. אני שומעת את הסיכומים של "הכל היה לנו נהדר" וקוראת את פרוט המנות וזה לגמרי לגמרי מתנדנד. ממש עוד לא הזמן לחזור.

ברוזונת

New member
עכשיו ברצינות...

את אבינועם השף לא הכרתי לפני דאדא.. אבל אם היית שם כמה פעמים ולא היה לך טעים האוכל או היה לך בעיית שירות / הגיינה / או בעיה כלשהי... למה לא ביקשת לפנות ולדבר איתו?!? אני חושבת מההיכרות הקצרה שלי איתו שהוא היה מקשיב לך... אני אישית קראתי ביקורת אחת ויחידה שלך על המקום שקטלה אופן שאני לא חוויתי שם מעולם, גם כשהייתי שם אלמונית ועדיין לא ידעו שאני ברוזונת
.. אשמח לשמוע במסר או בכל דרך אחרת מה היו הנפילות שלך בדאדא חוץ מאותו מקרה שכתבת עליו.. פשוט לא הגיוני לי התנודות האלה - כל כך קיצוניות..

ננה f

New member
אני לא נוהגת

להתווכח על ביקורות/ביקורת שנכתבו זה מכבר. בשבילי אלה הן עובדות. את יכולה לחלוק עליהן כאוות נפשך. לא פניתי אל השף. אני לא חושבת שעלי לפנות אליו. הביקורת כאן, ללא משוא פנים, נראית לי הדרך ההולמת להגיב לטוב או לרע. כשאני מגיעה למסעדה אני משלמת ממיטב כספי, ואני מצפה לקבל תמורה הולמת. אני לא עובדת אצל השף בבקרת איכות, ולא מתפקידי לעזור לו לנהל את המסעדה שלו. ואת מה שיש לי לספר לכם, אני אומרת בביקורת.

ברוזונת

New member
אבל מתוך 4 פעמים נכתבה רק ביקורת 1

אז את לא ממש מספרת.. ואם יש לך הערות אז למה לא לבקר?!

nalathe1

New member
אבל לא מצאתי אף ביקורת שלך על דאדא

מה היה נורא כל כך? מעניין.

nalathe1

New member
אבל לא מצאתי אף ביקורת שלך על דאדא

מה היה נורא כל כך? מעניין.

ברוזונת

New member
נצל"ש דאדא - אתמול בערב

ככה סתם קפצנו לשם.. נו טוב תכננתי את זה מאחר הצהריים.. והוא רצה להצטרף אליי לפגישה שם.. אז התפריט החדש מעולה! לפחות ככה נקרא - העיקריות נשארו אותו דבר.. הראשונות MMMMMMM.... בקרוב מאוד!! מאוד בקרוב!! והקינוחים YYYYY אם רק הייתי טועמת עוד... טעמנו את המרק פירות עם מנגו מעושן... קצת שונה אבל טעים.. העישון חזק (רק לאוהבים) אבל מיוחד.. המרק חמצמץ וטעים - פסיפלורה, שזיפים, תפוזים, מנגו.. ולא זוכרת מה עוד הרגשתי שם! והמנה היתה קרם ברולה של מרווה וטימין... זה היה אחד הדברים היותר טעימים שטעמתי... רק שלקחו לי את זה באמצע
לדאדא אני אחזור בטוח.. בכל הרכב שהוא.. מקווה לעוד פגישות טובות כמו אתמול

למעלה