פרטנר למו"מ

פרטנר למו"מ

אני תומך בחיסולי מנהיגי הטרור, הבעייה שלי היא ששרון פשוט מעיף פצצה וביחד עם מנהיג הטרור נהרגים אזרחים חפים מפשע. אני חושב שצריך לשנות את הדרך שבה מחסלים, ולדאוג קודם כל שלא יפגעו חפים מפשע. אני חושב שצריך להיפטר מערפאת, ולמנות ברשות הפלסטינית מנהיג שלום ולא טרוריסט. כרגע השלטון בפלסטין הוא בידי הטריסטים, ולא בידי רוצי השלום. יש מנהיגים פלסטינים שרוצים שלום. מי המנהיגים הפלסטינים שרוצים שלום? יאסר עבד רבו (אשר הסכים לוותר על זכות השיבה בתמורה למדינה פלסטינית, ראש המשלחת הפלסטינית ביוזמת ז'נבה) ואבו מאזן (המנהיג הפלסטיני אשר רצה שלום, ולכן ערפאת איים על חייב והכריח אותו להתפטר).

youvall

New member
כמה דברים...

ראשית אני חושב שקודם כל צריך לדאוג שחיילי צה"ל לא יסכנו את חייהם סתם! אם זה אומר לסכן את חיילי צה"ל או לסכן את האוכלוסייה הפלסטינאית-אני מעדיף את חיילי צה"ל! לא חושב שצריך להיות שינוי מהותי בחיסולים, אם כבר אז להגביר אותם... עבד רבו לא ויתר על רצון השיבה! מקס-וותר! יש הוכחות בתוך ההסכם שמאלצות את ישראל לקבל פליטים ומנציחות את בעיית הפליטים לעולמי-עולמים! וכן, צריך להיפטר מערפאת...ממומלץ לגרום לא להיפטר מעולו של העולם ולהביא לפטירתו!

תיראה ../images/Emo13.gif

זה כן מסכן חיילים, היו הרבה מקרים שהפלסטינים תפסו חיל שלנו כאשר החילי טס לבצע חיסול. צריך להשתדל שגם החיילים שלנו וגם האוכלוסיה האזרחית לא יפגעו. בז'נבה כן מוורים על זכות השיבה, זה אחד העקרונות. אלינו פשוט להיפטר מערפאת, במעשים וללא מילים. אסור לנו להיות טיפשים ולעשות בתקשורת: "מחר בשעה כזות במקום כזה יהיה מבצע צבאי סודי".....כמו שעכשיו כמה ממדינות העולם דורשות שנודיע לפני כל חיסול. אלינו פשוט לחסל בלי להודיע, ולא בדרך שתפגע באזרחים התמימים.

youvall

New member
לא זכור לי מעולם שחיילי ישראלי נפגע

כאשר היה מעורב בחיסול מהאוויר! אין להם, תודה לאל, עדיין, את היכולת להפיל מסוקים ומטוסים שלנו! אני מאמין שזו דרך פעולה מצויינת וצריך להמשיך בה! ד"א, אם האוכלוסייה האזרחית תומכת בחמאס ובטרור, אין שום סיבה שאני אטפל בה בכפפות של משי! בז'נבה לא מוותרים על זכות השיבה! החלטה 194 של האו"מ ו242 של מועצת הביטחון מדברות על חזרה של פליטים למקום מושבם לפני המלחמה-הבעיה היא שהם מדברות גם על פליטי תש"ח. יש חזרה של פליטים לישראל, כאשר ישראל מחוייבת לקבל פליטים והבסיס הוא ממוצע הפליטים שיקלטו למדינות צד שלישי(ולא עולם שלישי) כמו צרפת,בריטניה, ארה"ב וגרמניה. יש הנצחה של בעיית הפליטים כשאנחנו מנציחים את הכפרים והקהילות שאנחנו, כביכול הרסנו- דבר זה יגרום לילדי הפליטים להמשיך להרגיש כאילו אנחנו אשמים בכל הבעיות שלהם. שים לב, אנחנו כל לחוצים על הנצחת מחנות ההשמדה...למה? כי זה לוודא שאף אחד לא ישכח לעולם מה קרה שם...למה נראה לך שהפלסטינאים רוצים להנציח את הקהילות? כדי שאף אחד לא ישכח לעולם שהם המסכנים שגורשו מבתיהם.... יש קבלת אחראיות מוחלטת על ישראל-ישראל מפצה את המדינות הערביות שיצרו את הבעיה על זה שהם יצרו את הבעיה! זה אבסורד!!! אלינו=עלינו! לא...אני חושב, אם כבר יש שם כ"כ הרבה טנקים...להקיף את המוקעטה ושכולם יפיגזו ובאותה שעה....לא אכפת לי מתגובת העולם! ממש ממש לא! אין שום הבדל בין ערפאת ולבן-לעדן ולחוסיין ולכל טרוריסט באשר הוא! ואם יפגעו פלסטינאים בחיסול ערפאת-מה לעשות! אני לא מוכן לסכן את החיים של חיילי צה"ל בשביל להגן על חיי פלסטינאי שתומך בערפאת או בכל טרוריסט אחר...

תודה על התגובה, אבל...

הם מקבלים נשק מארגוני טרור בינלאומים (כמו על-קעיידה), ובקרוב כן יהיה להם נשק להפלת מטוסים. איך אתה יודע שאותו פלסטיני שנהרג תמך בערפאת? לא כל הפלסטינים תומכי טרור (גם אצלי רוב משפחתי עברו את השואה, וגם אצלך עברו את השואה. שנינו צריכים לדעת שסלקציות זה רע)!!! הפתרון שלי לבעיית הפליטים הוא לשכן אותם בפלסטין, ישראל תממן את שיקומם ובניית בתיהם. אוקיי, גם ככה למדינות שציינת יש בעייות עם ערביים כי גם שם הערביים תוקפים, המקסימום שכל מדינה תקבל יהיה 500 (אם בכלל) - אז גם כאן ביילין יוצא מבריק ומצליח למנוע את זכות השיבה. בארה"ב לא מכניסים כבר מוסלמים, בגרמניה יש להם כבר בעייות עם טורקים, בצרפת ובבריטניה שונאים ערביים יותר מאשר שונאים יהודים. ביילין חכם מדי, הוא יצא חכם ועבד על כולם.

youvall

New member
פחחח!

דבר ראשון-אין להם יכולת להוריד מטוסים ומסוקים... כשתיהיה-נשרוף את העיר הזו כשנגיע אליה! ביינתים זו השיטה הכי בטוחה לחיילי צה"ל להרוס את תשתית הטרור! דבר ראשון, תוך עשור או עשור וחצי המוסלמים בצרפת הם רוב! הם יעמידו שם מועמד, יזכו בנשיאות ויקבלו לתוכם הרבה מאוד פליטים! גרמניה, פולין, רוסיה, בלגיה, הולנד, אירלנד, רומניה, איטליה(שמוצפת בערבים), מצרים, ירדן, סוריה, לבנון, עירק,אירן, תורכיה, ארה"ב, מקסיקו, ארגנטינה, מיקרונזיה, ערב הסעודית, תימן, תוניס, לוב, מרוקו, אנגליה-סקוטלנד, שוודיה, נורווגיה, פינלנד.... ועוד ועוד ועוד ועוד. כל אלה מדינות שיכולות לקלוט פליטים... נגיד וארה"ב לא קולטת...אבל מצרים קולטת 100 אלף, ואנגליה-סקוטלנד לא קולטת אבל סעודיה קולטת, ולוב, ומרוקו, וצרפת, ובלגיה, והולנד, ואיטליה... ישראל תיהיה מחוייבת לקלוט פליטים! פליט אחד-זה יותר מידי!!! ברגע שקיבלת פליט אחד בעצם אמרת שזה לא קו אדום ואם יש 200 אלף פליטים רוצים להיכנס...למה שלא תכניס אותם? מה זה פה? אפלייה? לפי מה? אוקיי...אז אנחנו נכניס "רק" 5000 פליטים, אבל הם יתחתנו עם ילדים של פליטים אחרים-יקבלו אזרחות ופוף! תחשוב על זה!!! בחברה המוסלמית-ערבית המשפחה קובעת עם מי אתה תתחתן! ברגע שהכנסת פליט אחד-קיבלת את רצון השיבה! ביילין יצא סתום כשהוא חשב שהוא הצליח לעבוד על כולם אבל בעצם עבדו עליו! כמה עצוב שיש אנשים שמאמינים לביילין ולא קוראים את ההסכם לעומק ומבינים מה זה אומר!

תיראה,

בסופו של דבר, אם המדינות ייקחו כל כך הרבה - אז בסוף אנחנו לא ניקח בכלל
כרגע, המדינות שציינת לא רוצות לקבל ערביים דווקה בגלל שכבר יש איתם. בכל מקרה, כתוב שההחלטה תהיה בריבונות ישראל. ביילין בכל זאת אצליח לעבוד על כולם!!!

youvall

New member
לא נכון!

המדינות האלה יש בהם ערבים-הם כבר כמעט רוב-הם יקחו פליטים כי הערבים יעשו לחץ! אל תדאג-יש מספיק פליטים לכולם! ההחלטה היא לא בריבונות ישראל! ישראל מחוייבת לקבל פליטים וכבסיס היא צריכה להתחשב בממוצע הפליטים שיקלט במדינות צד שלישי! אין לה יכולת להגיד 0! יש קבלה של פליטים! יש הנצחה של ה"פשע" שלנו כלפי הפליטים! יש הכרה בזכות של הפליטים להגיע למקום מגוריהם לפני שגורשו-גם אלה מ48'! יש קבלה של רצון השיבה! ביילין ניסה לעבוד על כולם ובסוף קיבל מכולם עמוק עמוק מאחורה כי אפס מאופס! ביילין סתום! הוא לא עבד על אף אחד וכולם עבדו עליו!

למעלה