פרטנר חדש

פרטנר חדש

היי, לפני שבוע וחצי יצאתי מקשר זוגי של 4 וחצי שנים. הוא היה הראשון שלי בכל דבר. ועדיין לא שחכתי אותו. הייתי יורדת לו על בסיס קבוע, מעל פעמיים ביום לפעמים, ולא הייתה לי בעיה עם זה בכלל ואפילו אהבתי את זה. אבל זה נגמר ואני לא בן אדם שמסוגל להיות לבד
מפה לשם התחלתי לצאת עם אחד הידידים שלי שהוא באמת בחור מדהים. משקיע, ואוהב. התפתח בנינו מגע מיני לדעתי פזיז מידי. אני לא סגורה על הקשר, ומעל הכל, יש בעיה גדולה, אני לא מסוגלת לרדת לו. אמנם זה קרה כבר פעמיים - שלוש. אבל עדיין, אני מרגישה שאני ממש נגעלת לרדת לו, כמה פעמים יש לי רפלקסים לצערי. והוא דואג לי נורא שזה קורה ולא מבין למה. אבל באמת שאיתו זה שונה, לקודם נהנתי לרדת, ופה אני ממש נגעלת. יש מצב שבגלל שהגוון עור שלו בהיר יותר ובגלל שיש לו חלק אדום ממש בכיפה. אבל כרגע מתלבטת איך אפשר להמשיך עם מישהו שאני לא מסוגלת לרדת לו? תמיד אמרתי לעצמי שהקשר המושלם הוא שיהיה הכל מהכל. מה דעתכם? לחתוך?

את נגעלת כי הוא לא יותר מריבאונד

את משווה אותו לאקס, ובטח שאת יורד לו נזכרת בו...
&nbsp
את נכנסת למקום שרק יזיק לך...
וגם אם תחליטו לחזור עוד שבוע שבועיים, תיהי מסוגלת להסתכל לו בעיניים

קטניפ

New member
יש לי תחושה שהגוף שלך מאותת לך

ואת לא ממש מקשיבה.
את מעידה על עצמך שאינך יכולה להיות לבד, אולי משום כך מיהרת לצאת עם בחור שאת לא באמת נמשכת אליו ואת לא באמת רוצה להיות איתו.
לטובתו ולטובתך תחשבי אם באמת יש טעם לקשר הזה או שאת סתם משתמשת בו כ״בחור לבנתיים״.

A לוןA

New member
נחלק לשניים-

יכול להיות שיש שם באמת חלק פיזי שבעייתי לך איתו. צורה, טעם, ריח. אם זה המצב- יכול להיות שזה בר טיפול (לפחות בקטע של הטעם או הריח)
אבל לי יותר נשמע שירידה מתקשרת אצלך לסוג של רגש, נתינה או אינטימיות- ואת זה אין לך עם החדש, ולכן התגובות.
&nbsp
עכשיו צריך להחליט-
או שאת ממשיכה איתו בלי לרדת לו (בהנחה והקשר בינכם הוא קשר של יזיזות), ומנסה לאט לאט לגשת לזה עם התגברות האינטימיות בינכם
או שאת חותכת (לפחות את עניין הירידות. יש זוגות שאין להם אוראלי. וגם זה בסדר.)

פופאפ

New member
יקירה את צריכה להפתח ליותר טעמים

זה מזקיר ו.. גם את הילד במסעדה שרוצה רק צ'יפס
אולי ארוחת טעימות שבה את מנסה ונחשפת לכל מיני זרגים?
טוב סתאם מקנא בבחור שחלבת אבל מי היה מסרב לך?

מסכימה עם קטניפ

את פשוט לא "שם" מבחינת הרגש. הנתק בין הגוף והרגש עושה לך בחילה.
&nbsp
בגיל 24 אפשר ללמוד להיות קצת לבד.

Cattwoman

New member
מה רע בקצת להיות לבד?

את תלמדי המון על עצמך, תאמיני לי. אין שום סיבה להתפשר על גברים שהבטן שלך מתהפכת כשאת נוגעת בהם!

תודה לכולם!

זה באמת נכון, לא סגורה עליו בכלל. החלטתי לשחרר אותו...תודה לכולם על העצות

Sharoman

New member
קחי נשימה

ב 10 ימים יצאת מקשר של 4 שנים, התחלת קשר חדש והתקדמת איתו לכיוון מיני.
את אומרת שקשה לך להיות לבד אחרי תקופה ארוכה כ"כ שבה תמיד היה מישהו לצידך או איתך, ומשם ישר קפצת על האדם הקרוב אליך ביותר.
לדעתי את מנסה להתקדם רחוק מידי מהר מידי והגוף (והמח) שלך מרגישים את הלחץ גם אם את עדיין לא לגמרי מודעת אליו.
אני מקווה שלפחות נפרדת מהבחור החדש ביחסים טובים כי חבל להרוס ידידות טובה אחרי שבעצם הובלת אותו קצת שולל....
כפי שאמרו לך, אחרי קשר כ"כ ממושך חשוב לקחת הפסקה, להבין איפה את בחיים שלך ואיפה את רוצה להיות, מה אהבת בקשר ומה אהבת פחות, מה שימח אותך ומה גרם לך לסייים אותו.
אם לא תעברי תקופה של חשיבה ממוקדת ואפילו של קצת אבלות על והשלמה עם הרעיון של סיום הקשר ספק שתהיי מוכנה (במיוחד כ"כ מהר) למישהוא חדש.
תנצלי את ההזדמנות שיש לך כרגע ותשקיעי יותר בעצמך, תרגישי מה זה להיות לבד ולא בקשר ותהני מהזמן הזה שיש לך עם עצמך וכשתהיי מוכנה לא רק שתוכלי לרדת לגבר חדש בהנאה אלא תוכלי לקיים איתו יחסים מהנים הרבה יותר.

אולי זה בגלל שרק לפני שבוע וחצי

יצאת מקשר ארוך ואת לא מסוגלת עדיין לחשוב על מגע עם מישהו אחר? בטח שלא לרדת לו.
אם את חושבת שזה פזיז מדי, תחתכי וקחי את הלבד שלך לכמה זמן. זה רק יעשה לך טוב, לדעתי :)

למעלה