פרטנרית לרכיבה

lihi75

New member
פרטנרית לרכיבה

שלום לכן ונעים מאוד!

אני עוסקת בספרט בקטנה יחסית.יש ברשותי אופניי ש. לפני כחצי שנה עפתי מהאופניים ושברתי את הכתף ולאחרונה אזרתי אומץ וחזרתי לרכב.
אני מחפשת פרטנר/ית לרכיבה באזור השרון, כרגע באזור ללא הרברכבים (מכירה כביש נחמד כזה בהרצליה) ובשעות הבוקר המאוחרות יחסית (סביב 9:00) ביום שני או רביעי
כעת המתוכנן הוא סביב ה- 20-30 ק"מ רכיבה עם פוטנציאל ליותר ואולי ריצת המשך.
יש מישהי המעוניינת :)

לא קל לחזור אבל שווה

אני עוד זוכרת את הכיף של הרכיבה הראשונה אחרי. לקח לי הרבה יותר זמן לחזור - יותר משנה.

מקווה שתצליחי למצוא פרטנרית. אני לא מהאזור....

lihi75

New member
תודה!

זה היה די מפחיד בהתחלה :) עכשיו זה כבר נחמד ממש. אבל כדיין חוששת לבד... מקוה מאוד שאמצא אני ממש אוהבת לרכב

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

אכן, לא פשוט לחזור אחרי פציעה לאופניים, ועל אחת כמה וכמה אופני שטח.

אני גיליתי שמאז הפציעה קשה לי לרכוב לבד (פעם רכבתי לבד המון), ואני תמיד מעדיפה להיות עם עוד מישהו, או בקבוצה - למקרה שמשהו קורה (בינינו - כשקרה מה שקרה והיו צריכים לפנות אותי פינוי דחוף באמבולנס, כשאני משותקת מרוב כאבים - שמחתי כל כך שהיו איתי חברי הקבוצה שלי והמאמן - דאגו לי, דאגו לאופניים, המשיכו ללוות אותי גם במיון וגם אחרי).

אני מקווה בשבילך שתמצאי פרטנרית (אני רוכבת באיזור השרון, אבל לא בשעות שלך, ולא בימי שני/רביעי - שאלו הימים שאני מאמנת בהם). ובכל מקרה ברוכה הבאה

lihi75

New member
תודה!

אלו אופני כביש :) אכן אני מעדיפה לרכב בזוג/קבוצה ולא לבד.

מור שלז

New member
אה, משום מה הנחתי ש"אופני ש" זה שטח

אין הרבה איזורים בטוחים וסטריליים לרכיבת כביש.
אני רוכבת כביש עם קבוצה באמצע השבוע בפארק הירקון, אבל בשעות מוקדמות הרבה יותר מהשעות שלך.

אני יודעת שיש חברה שרוכבים בבני ציון (אם כי שם הכביש לא סטרילי וכבר היו כמה תאונות בעבר).

בכל מקרה - בהצלחה. מקווה שתמצאי שותפה/קבוצה.

למעלה