ואוווווו... מהמם איך קוראים לתכנה? זה פשוט מדהיייייייייייייייייים הרדוף
ה הרדוף New member 24/5/02 #26 ואוווווו... מהמם ../images/Emo2.gif איך קוראים לתכנה? זה פשוט מדהיייייייייייייייייים הרדוף
G *g99 New member 24/5/02 #27 תודה תודה, אני משתמשת בתוכנה: vue d´E spirt תוכנה ממש נחמדה ונוחה! g99...
י יה-יה New member 24/5/02 #15 ../images/Emo12.gif מ ../images/Emo12.gif ד ../images/Emo12.gif ה ../images/Emo12.gif י ../images/Emo12.gif ם ../images/Emo12.gif במה את מציירת????? באיזה גודל הציורים המקוריים???? איזה יופי. תענוג !!! תודה. יה-יה המתלהבת
../images/Emo12.gif מ ../images/Emo12.gif ד ../images/Emo12.gif ה ../images/Emo12.gif י ../images/Emo12.gif ם ../images/Emo12.gif במה את מציירת????? באיזה גודל הציורים המקוריים???? איזה יופי. תענוג !!! תודה. יה-יה המתלהבת
G *g99 New member 24/5/02 #20 יה יה.... איזה כיף לראותך... אני משתמשת בתוכנה: vue d´E spirt תוכנה ממש נחמדה. הציורים גדולים,לא בגודל הזה. תודה על המחמאה. g99...
יה יה.... איזה כיף לראותך... אני משתמשת בתוכנה: vue d´E spirt תוכנה ממש נחמדה. הציורים גדולים,לא בגודל הזה. תודה על המחמאה. g99...
W wisdom16 New member 24/5/02 #22 יווווו זה ממש מדהים!../images/Emo13.gif איירבראש? איפה לומדים את זה?
G *g99 New member 24/5/02 #24 תודה תודה, וכפי שהבנת זה ממוחשב... אגב,לא למדתי את זה...פשוט מה שהרגשתי הוצאתי..שיחקתי עם האביזרים,שיניתי נתונים...יצרתי אטמוספרות ומצבים שונים עד שהגעתי למה שרציתי. זהו בקצה המזלג התהליך. g99...
תודה תודה, וכפי שהבנת זה ממוחשב... אגב,לא למדתי את זה...פשוט מה שהרגשתי הוצאתי..שיחקתי עם האביזרים,שיניתי נתונים...יצרתי אטמוספרות ומצבים שונים עד שהגעתי למה שרציתי. זהו בקצה המזלג התהליך. g99...