פרטי לידות 1889-1901 ב-JRI Poland

חוהפורת

New member
פרטי לידות 1889-1901 ב-JRI Poland

האם מישהו יודע איך ואיפה נחתן למצוא פרטים משנים קודמות?

האם את מתכוונת קודמות לאלו שבכותרת

שלך, או שמא "קודמות" דוגמת אלו שבכותרת שלך? ארנון

bilen

New member
השאלה שלך לא ברורה. לי יש לידות

כולל תעודות שקניתי, מתאריכים קודמים לשנה שרשמת. אפשר גם להקיש מתוך רישומי נישואין או פטירה על לידות קודמות. כדאי להציג את הבעיה הספציפית ואז יהיה קל יותר להבין ולהשיב.

חוהפורת

New member
אני מנסה לודא קרבה ותאריכי לידה

מצאתי ב- JRI POLAND את הדף המצורף לפיו גיליתי שמוחת ותאריכי לידה של 3 אחים ואחות של סבתא שלי. (ידעתי רק על אח אחד). באתר יד ושם מצאתי שני דיווחים: אחד על סבתא שלי חוה קרנץ שלפי גילה בזמן המוות שנת לידתה היתה 1881. מה שנראה לי קצת לא הגיוני (סבא שלי לפי דיווח של אבי יליד 1885). דיווח נוסף הוא על מישהו בשם ישראל קרנץ יליד 1883 בטרנובז'ג (עיר הולדת סבתי) ושם אביו זהה לשם אביה. אם הייתי מוצאת דף לידות משנים 1881 עד 1889 (הדף המצורף) הייתי יכולה לוודא את המידע והקשרים. יש לך רעיון?

talia olav

New member
טרנובז'ג - לאה ../images/Emo124.gif

טרנובז'ג בעייתית משום שהמסמכים שלה פזורים בין ארכיונים יותר מעיירות אחרות. היא סמוכה לסנדומייז', אך משום מה חלק מהמסמכים משם התגלגלו ללבוב למרות המרחק ביניהן. ישנם מפקדי-אוכלוסין לעיירה העשויים לכלול את המידע שאת מחפשת, חלקם בסנדומייז' וחלקם בפשמישל, כמפורט בדף העיירה. אפשר לפנות לארכיונים ולבקש חיפוש. אגב, בדף העיירה בג"ג יש המון מידע גנאלוגי. לאה טייכר תוכל וודאי להוסיף יותר.

talia olav

New member
תוספת

מפקד 1880 מופיע ב-JRI. בין היתר מופיעה שם משפחת סורפין, ובפרט בילה ילידת 1863. הדף שהבאת מציג שלוש גרסאות שונות לשם משפחתה של הסבתא רבתא, ונראה כי המגיה התרשל. לכן כדאי לחפש לפי שם העיירה. כמו-כן, אם תקישי בחלון החיפוש Kranz כאשר האות K בסוגריים מרובעים, תפטרי מכל השמות שלא מעניינים אותך כמו גרוניס.

גדעון10

New member
אני מחפש נתונים על BELZ

ששייכת ללבוב. בעבר הייתה בפולין, היום היא שייכת לאוקרינה. ניסיתי ב GG ולא מצאתי.

אין לי מה להוסיך על דברייך החכמים

והנכונים1 בטרנובז'ג יש מעט "בלאגאן במצאי הארכיוני.יש להקפיד בשנים ובמה מחפשים וממה שכתבה MIRIAM WEINER באתר שלה. בהצלחה, לאה

למעלה