פרטי(ות)

פרטי(ות)

תסלחו לי שאני נשמעת כמו מבקרת צ`אטים,אבל,קיימת פה תופעה ממש ממש מזוויעה.(שלצערי גם אני הייתי שותפה לה עד שהבנתי כמה זה מגעיל). לא פעם ולא פעמיים,קורה שפונים אליך לפרטי(במיוחד אם את בת ובמיוחד אם קוראים לך``המגניבה 2000``...) מה שקורה אז,מיד אתם רואים על המסך: מגניבה 2000:``אווווף,מה אתה רוצה ממני``... מגניבה 2000:``צחי,יא קרציה,צא לי מהפרטי,ובכלל תפסיקו להציף אותי בפרטי,אני נרמסת``... אני לא יודעת אם בנות חושבות שבזה הן יראו יותר ``קוליות``יותר מבוקשות,כולם רוצים רק אותן...והן לא ``הולכות על כל אחד``..,אגב,אותו דבר גם לגבי הבנים..(בעצם,הם ממילא הולכים על כל אחת..);-) אבל בנות,צאו מזה!!! לא יקרה לכן כלום אם תכנסו לשניה לפרטי של אותו\ה אחד\ת ותסבירו יפה שאתם לא מעוניינים להיות בפרטי כרגע..תאמינו לי ,זה יחסוך הרבה אי נעימות...ויעשה לכם רק טוב בלב,לדעת שאתם לפחות,יצאתם גדולים... (כמובן שאני לא מדברת על הסוטים והמנבלי פיות למיניהם...בהם,כנסו חופשי!!!עד הסוף המר!!) חולה עליכם...במיוחד עליך(יותר נכון,ממך...)ירוק...וכל השאר.

התמ-ים

New member
צודקת ולא צודקת

יש 3 סוגי אנשים שנכנסים לפרטי, ולכל אחד צריכה להיות תגובה אחרת: הראשון: זה שמפריע בטעות. אליו יש להתייחס בסלחנות, ובאמת לפנות אליו לפרטי וכו` השני: זה שנכנס לפרטי במטרה להפריע או ``להיסתלבט``, להם, לדעתי, יש להשאיר את ההודעה בכללי. השלישי: הסוטים למיניהם - בהם יש להיכנס, בכל הכח, בכללי. ולצפות ששאר משתתפי הצאט יכנסו בו, גם. כל זה נכון בשעות כשהצאט דליל יחסית, כשהוא מתמלא, אז גם את ההודעה לסוג הראשון של האנשים ניתן להשאיר בכללי (לכי תחפשי אותו ברשימה של 50-60 או 150-160 שמות, ועוד אח``כ לחזור אל זה שהיית אצלו בפרטי, זה פשוט לא ישים) יום טוב ובשורות טובות לכולם ות``ש: תהיי בריאה, חזקה ורגועה ...

למעלה