פרטים..........

דנוש10

New member
פרטים..........

אז ככה למי שבא לספר לי קצת על עצמה אז בקשה........

Roniii

New member
אני רוני../images/Emo78.gif

ואת יכולה לקרוא עליי ה-כ-ל- (!!!!) בעמוד הבית... וגם לראות תמונות בגלריה...

i l i

New member
ככה:

אני חן... אני גרה במושב נידח בדרום.. אני לא בלונדינית!! אממ יש לי כלב אחד.. הכלבה השנייה מתה לפני כמה שבועות.. יש לי חיים מתוסבכים.... מאוד.. אני ילדה מוכשרת עם הפרעות... אני טובה ב: להבריז לאחר לא להכין שיעורים לא להגיש עבודות בזמן.. לקבל שתי הרשמות בשיעור ועד ממור מחליפה.. לעצבן תמנהל ביצפר.. לרום לבולשת לשנוא אותך.. לגרום לסיירת לאהוב אותך.. לקבל תגבור בלשון... לריב עם אנשים.. להשלים בין אנשים.. להיות חכמה.. לא בלונדינית!!! לבחור בגדים! לא לדעת להתאים אותם אחד לשני... אני מגדלת ורד ורוד, עץ לימונים ננסים וגם תפוזים ננסים, שקדיה, כלב, ודגים בכמויות.. (קטנות) אני מכורה למחשב... כאילו 90 אחוז מהזמן שאני בבית הוא במחשב.. טוב זה נובע מעצם העובדה שמשעמם בבית שלי אני עושה במחשב שיעורים עבודות וכל השיט הזה... בעשר האחוז האחרים נכנסים לאכול לישון ולהתקלח... אני לא רואה טלויזיה.. נגמלתי עקב איבוד השלט שלי... אני צמחונית.. עקב מישהי שקוראים לה אהמ ענת אהמ.. אני מארגנת מסיבות באופן קבוע.. אפילו סתם לשבת בגנ"ש לעשות עלהאש וכל זה.. אני בת חמש עשרה.. כיתה ט'... ביצפר באר טוביה למי שמכיר... יש לי חברים מוזרים.. יצורים כאלו... אבל אני לא מחליפה אותם... אין לי פלאפון.. מוחרם!!! לא...
אני מזל דלי.. אני טיפוס דעתני במיוחד, עצבני, רגיש.. אכפתי כזה.. יש לי מצפון ששולט לי בחיים.. אני מרחמת יותר על חיות מאשר על בני אדם.. זה לא נומלי אבל אם נגיד אני אצטרך להציל כלב במקום איזה מישו אני אציל תכלב.. אני מדברת מהר מאוד, קוראת מהר, כותבת מהר.. אני נמצאת בכיתה מעפנה של אנשים הם רק ערסים פריחות וחנונים.. ועוד כמה יצורים.. אני מעריצה את אשטון קוצ'ר ובן אפלק, ומהבנות את ריס ויתרספון (אין כמו אלבמה, לא רק בלונדינית 1+2 ועוד איזה סרט לא מוכר). טוב נראה לי מספיק.. בה ביי

tipitTOFY

New member
גלללל

אני גל [חדשה] אני מחולון בת 16 לומדת תאטרון נרקיסיסטית וטוב נו אודה בזה..גם קצת כלבה... יש תמונה בפרטים וקישור לעמוד תמונות:) אשמח להכיר אתכן

i l i

New member
ברוכה הבאה!

למה כלבה.... טוב אפחד לא מושלם... את תאהבי את המקום.. קוראים לי חן.. נ.ב: את מתוסבכת עם הפרעות..?

i l i

New member
חח... למה..?

יש פה מלא נורמליות.. נראה לי אנחנו הדפוקות היחידות פה..

p r u d e n s

New member
ענת. לפה.../images/Emo182.gif

אני גאה לעשות שחזור לחתימה מדהימה שלי: "אני מלכה!!!" צעקה ענת והכתה על חזה. כל הקופים הריעו בשמחה. (מתוך "ענת-טקס הכתרתה של גורילה")

i l i

New member
יפה.

נכון. רק שכחת לציין את המלחמה בין הפרות לגורילות, עקב עזיבתה של ענת לצד השני.

p r u d e n s

New member
החלטתי../images/Emo182.gif

שמרגע זה אני מפסיקה לקרוא לענת בשמות של בעלי חיים. זהו עלבון לפרות ולקופים כאחד.

i l i

New member
סבבה...

ותודיעי לי.. ביינתיים חשבתי לע משהו לפני כמה זמן.. ענת המכה של הפורומים.. נשמע טוב.?

פרודנס לפה ../images/Emo124.gif

מה דעתך לשחזר גם את התקופה שלפני שהגעת לפורום? ובאותה הזדמנות לשחזר גם את הקשר עם הקוסמטיקאית לשחי-שפם-מייק אובר כללי? ומה עם שחזור מח? כל כך הרבה עבודה, כל כך מעט סבלנות לשטויות שלכן... ה
היא האמת וכל השאר זה סתם טפט

p r u d e n s

New member
אויש, ענתוש.../images/Emo182.gif

לשחזר את התקופה לפני שהגעתי לפורום? אני הייתי כאן כבר מתי שהוא רק נפתח. אני הייתי כאן לפני דנה. אני הייתי כאן לפניך. וכן, את כבר ממש חייבת ללכת לקוסמטיקאית כבר. את נראית כמו קוף. (אני מבקשת סליחה מכל הקופים שהעלבתי)

למעלה