פרטים על WFFC

פרטים על WFFC

מתארגנת קבוצה שתטוס לכנס הצניחה הבינלאומי הגדול בעולם ב Rantoul. כמו שדיברנו עליו בעבר הכנס בנוסף לצניחות הרגילות נותן שפע של אטרקציות כולל צניחות מכדורים פורחים, ממטוס דו כנפי, ממפציצים דוגמת ה B-17,B-24 , ממטוס בעל כבש אחורי ה casa-212, צניחה של 2 דקות מ 23,000 רגל!!! ועוד. לפי פרסומי האתר הרשמי יש סיכוי מסוים שהשנה יגיע גם ה "JET" בואינג 727 ואז החוויה מרקיע שחקים. בכל מקרה להלן העלויות אותם יש לקחת בחשבון ובמידה וכמות הנוסעים תעלה על 15 המחירים ירדו טיסה לשיקגו - 700$ ב טורקיש איירלינס (לא כולל מיסים) השכרת רכב ל 4 צנחנים – 535$ השכרת רכב ל 7 צנחנים – 920$ דלק – לפי השימוש – כ 60 עד 100 $ לרכב לתקופה כניסה לכנס – 59$ הלינה המומלצת היא באוהלים והמחיר – 0$, למתפנקים שבינינו, ניתן לישון במלונות במחיר של כ 90$ ללילה לחדר אוכל – לפי השימוש
צניחות 10 צניחות רגילות – 180$ כדור פורח, דו כנפי – 89$ מסוק – 59$ 2 דקות צניחה מ 23,000´ – 49$ מפציצים B-17,B-24 – 350$ (שלוש מאות וחמישים, אבל ניתן לקבל על זה החזר מס בארה"ב
) לסיכום כ 1200$ יעלה: * טיסה לשיקגו * רכב לכל ה 10 ימים עבור כל 4 צנחנים * כניסה לכנס * ארוחה חמה אחת ביום לכל ה 10 ימים * לינה באוהל בשטח (מומלץ וחלק מהחוויה שבכנס) יש להוסיף עלויות של הצניחה ולא לשכוח שיש צניחות מיוחדות ששווה להירשם אליהם כל המעוניינים בפרטים נוספים יכולים לפנות אלי ב [email protected] או ב 064-800328 לינקים WFFC - אתר הכנס ארנון פז – סוכנות הנסיעות מטוסי הכנס

yeled rah

New member
שאלות ...../images/Emo13.gif

אורי כמה שאלות לי עליך.. 1.הכי חשוב תאריכים ואם אתה יכול להעריך מתי הדקה ה-99 לתת לך תשובה.. (ואם אפשר לוותר על התענוג לחזור איתכם ולחזור מאוחר יותר
2. למה רכב? הרי אם נשארים בכנס זה לא מיותר? 3. ביטוחים בלאגנים ? USPA ? ולמי שהיה כבר שנים קודמות... יש טיפים ??

תשובות...

הי yeled rah, התאריכים של הכנס הם בין ה 2 ל 11 לאוגוסט. דרישות מינימום - 50 צניחות. טיסות - גמיש והכרטיס פתוח ל 6 חודשים אם זכרוני אינו מטעני. רכב - הנחיתה היא ב chicago מעל 150 ק´מ מהארוע וכדי להגיע שווה שיהיה רכב, כמו כן הרכב הוא בסיס מצויין לאחסן ציוד למי שנשאר לישון באתר או לפעמים כדי לצאת לטייל בין הצניחות (גם זה קורה לפעמים, במיוחד כדי לאכול מחוץ לכנס) ולמי שלוקח מלון זו הדרך הנוחה ביותר להגיע לכנס כל בוקר. ביטוחים: תמיד רצוי ביטוח שיכסה צניחה חופשית, נעשה באופן פרטי, אני למשל דאגתי שבפוליסת ביטוח שלי יהיה רשום "צניחה חופשית בכל מקום בעולם" במידת הצורך ובמידה ואכן נגיע לממדים של קבוצה, מעל 30 איש יש אפשרות שנטפל גם בזה וכמובן שאז גם המחירים יהיו זולים בהרבה יותר. טיפים - הראשון, יש לעשות הכל כדי להגיע!!! כל השאר בגדר שווה לנסות, לפחות צניחת מסוק אחת כי שם זה לא הצניחה מה שמשנה אלא הטיסה, מהכנס בו אני הייתי המסיבות בלילה הם סוף הדרך, וההתארגנות בכנס, יש על כך אפשרות לספר שלם ולא כאן המקום לפרט אך בבוא הזמן גם זה יגיע. שוב אלא שסגורים על להגיע שישלחו בקשה ישירות אלי עד סוך מאי ואותם אני העדכן בפרטים. יש לשלוח אלי שם מלא, דואל, טלפון, כמות צניחות, סוג רישיון ומספרו. בברכת שמיים כחולים אורי

oferbar

New member
פרטים

באתר של WFFC מצויין 2-11 באוגוסט. מנסיון רצוי לקחת רכב כי צריך להגיע משדה התעופה ובחזרה ואתה גם אולי רוצה לנסוע בערב לאיזו מסעדה יותר נורמלית מבית התמחוי המקומי שמגיש בעיקר ג´אנק פוד. למי שיש USPA אז הוא כבר מבוטח. לגבי השאר לדעתי רוכשים במקום לתקופת הכנס. שנים שעברו היה מינימום של רשיון B או 50 צניחות. טיפים? תפתח 7 עינים באויר ותזהר מחופות! לעיתים הם נוהגים לבצע 3 הצנחות במקביל בזמן שמטוסים נוספים ממריאים - בלגן אטומי. למרות שלהערכתי (וגם לדעת אחרים) יהיו השנה פחות אנשים מבשנים קודמות בגלל שינוי המיקום. ודא שהרזרבי ארוז למספיק זמן והציוד תקין. תביא גם לוג בוק חתום ומעודכן. בודקים את זה! לגבי השהיה: הצטייד בציוד מחנאות - אוהל, שק שינה, כרית, פנס, שעון מעורר, וכו´ בדרך הכנס ל- WALLMART או K-MART ותקנה צידנית (בערך $15) והרבה שתיה. כל בוקר תקנה שקית קרח ותמלא את הצידנית בשתייה. במשך היום נורא חם ותצטרך לשתות הרבה! תביא גם בגד ים - לפעמים יש בריכה. שמיים כחולים עופר

הי עופר

הגם אתר ער בשעה זו של הלילה? חוצמזה נראה לי שאת אחת מהרשתות הללו סגרו והיא פשטה רגל. כל השאר אמת לאמיתה בברכת שמיים כחולים אורי

noamk

New member
טיפים

1. לנסוע. 2. אוגוסט הינו "עונת" ה- Boogies בארה"ב (ובעולם), ויש צנחנים רבים שממשיכים מהכנס למקומות אחרים לצנוח..... 3. רכב כשיטת אחסון - יעיל ביותר. 4. להזכירך, הסכומים שאורי ציין אינם כוללים צניחות. תכין את עצמך להוצאה נאה על הארוע, (כי למעשה ניתן לצנוח שם כמה שאתה רוצה ללא הגבלה) 5. אםא אינך חבר USPA, ניתן לעשות במקום חברות זמנית.

OhadNir

New member
טיפים 2

1. לנסוע- לנסוע- לנסוע!!! חווית הצניחה הכי מדהימה שהיו לי בחיים. 2. אל תתפנקו עם בתי מלון! חלק מהעניין זה לישון ולהתערבב במאהל הענק, שלא לדבר על נחיתה עם המצנח מטר מהאוהל!! כן, כן, אף אחד לא אומר לך שם מה לעשות (כל זמן שלא תפגע באף אחד...)! 3. מזג האויר, כמו שעופר אמר, הוא מאד חם. למרות זאת, חבל-ארץ זה ידוע בסופות המטורפות שבאות לבקר, נשארות 2-24 שעות ומסתלקות כשהן משאירות מאחוריהן עשרות אוהלים שעפו ברוח והרבה בוץ. קחו אוהלים עמידים במזג שכזה- כיסוי אטום והרבה יתדות. 4. מומלץ מאוד לקנות ב WAL-MART ציליה (כזאת שמעמידים עם 5 עמודים), אחרת אין איפה להתחבא מהשמש. 5. SUN SCREEN - והרבה. 6. בעניין הרזרבי- תבדקו שהתאריך הבא לקיפול הוא לפחות יום אחרי סיום הכנס. 7. כל הסיפור לא זול - תביאו הרבה
עלו והצניחו, אוהד.

amir y

New member
לא יאומן, לא ידעתי שיש בכלל דבר כזה

פשוט אדיר. יש מינימום צניחות או מינימום רשיון לדבר כזה (צניחה מ 23,000) ?

קוריוז

הבלאגן חוגג גם בארה"ב הגדולה! לפי ה SIM מינימום צניחות ל HIGH ALTITUDE JUMP הוא B LICENSE ז"א 50 צניחות. בפועל היו איתי ביעף צנחנים עם 30 צניחות. מוזר??? אמת!!! בברכת שמיים כחולים אורי

התאריכים של הכנס הם

בין ה 2 ל 11 לאוגוסט ולשם אנו נתארגן. מאחר והכרטיסים פתוחים ניתן יהיה להשאר אח"כ בארה"ב. כך בחשבון שהשילטונות שינו את הגישה ואת הויזה הם נותנים רק ל 30 יום, מעבר לכך הם מערימים קשיים. בברכת שמיים כחולים אורי

ניתרו

New member
לגבי הויזה

כשביקרתי בארה"ב במרץ, לי, לחברה שלי ולדן מרדכי נתנו כניסה ל 6 חודשים. דן עדיין בארה"ב, דרך אגב, אורז מצנחים ב Skydive America Palm Beach. סרגיי

תודה לרוי נויה אייל ודיקלה SKYDIVE

תודה על היחס החם ובמיוחד על ארוחת הערב השבת אני מגיע בטיסת בקאי עם שני חברים שרוצים לעשות צניחות טנדם. הגיעה הזמן שנעזור למועדון אני מאוד מקווה שאני בא למועדון עם מתקן למים קרים ובתכנון לחודש הקרוב יגיע משלוח של דשא מקווה שתמצא מקורות מים להשקות.

למעלה