פרטים על עונה 8

פרטים על עונה 8

•העונה תשודר ב-17 במרץ 2004 עם 7 פרקים חדשים (ואז נראה לי הפסקה
) לקוח מפה... •עם תשומת לב רבה למעשים המגונים בתרבות הפופ, האם סטן, קייל, קרטמן וקני ישנו את דרכיהם? תגלו זאת בעונה! •בעונה זו יהיה פרק מאוד מיוחד לכבוד חג הפסחא: "תשוקתו של ארנב הפסחא". •קבוצת ילדים תאתגר אותם ע"י תחרות ריקודים. •עם הנדת ראש לכיוון האנימציה היפנית, הילדים קונים נשקים כמו של נינג'ות, בשוק הפרעושים ונהיים לוחמים רבי-עוצמה... •קרטמן ממשיך להשליט טרור על באטרס ע"י העמדת פנים לחברו החדש הטוב ביותר. •קרטמן משתתף עם ג'ימי באולימפיאדה מיוחדת... •אנחנו נשמע מלמיווינקס שלנו
*התרגום נעשה מרצוני החופשי בלבד ואין להאשים אותי בשום טעות שעשיתי... איך נשמעת העונה לדעתכם? לדעתי נשמעת לא מי יודע מה, אבל יותר טובה מהשביעית!

richter

New member
אתה רומז שהשביעית היתה רעה? ../images/Emo12.gif

בהחלט לא סבלתי. (למרות שפיספסתי פרק-שניים ועוד לא יצא לי להשלים
) בכל אופן, היתה עונה בסדר גמור, עמדה בסטנדרטים של ס"פ עם פרקים שמאוד אהבתי כמו 702, 704, 705, 707, 709 ועוד.. אולי היו עונות טובות יותר כמו החמישית והשישית, אבל אתה לא באמת יכול לצפות מהם להתעלות על עצמם בכל עונה מחדש, הלא כן?
ובקשר לידיעה
פעם ראשונה שמתייחסים לפסחא, לא?
המממ אנימה...מזכיר את Chinpokomon המעולה
, מקווה שיהיה בסגנון
לסיום, מעניין באיזו הרפתקה למיווינקס יסתבך הפעם
יש למה לצפות (אני מקווה
)

אני לא רומז שהיא הייתה רעה

כל עונה של ס.פ תותחית על, אבל את זאת הכי פחות אהבתי... ובקשר לקשר על הידיעה:
כן
גם אני ממש מקווה!!! מעניין איך ייראה השוק גם
למיווינקסססססססססס! איך התעגעתי! אתם אומרים הוא יהיה בכיתה או שבחוץ מאיפה שהוא יצא

richter

New member
הכי פחות?

טוב אתה יודע מה אומרים על טעם ועל ריח
בכל אופן היו עונות שבסה"כ פחות אהבתי מהשביעית בקשר ללמיווינקס- לך תדע איזה הרפתקה הזויה מאט וטריי ימציאו בשבילו הפעם

elcool

New member
../images/Emo41.gif לא

זוכרים שזאתי איך קוראים לה התחפשה לארנב הפסחה בפרק "החמשיה"? (טוב, זה לא היה פרק, אבל זה נחשב)

אה נכון

אגב, מישהו יודע למה חוגגים את חג הפסחא וליל כל הקדושים? ליל כל הקדושים נראה לי אני יודע, אבל פסחא למה? מה, כולם חוגגים את זה?

אני כבר כוסס ציפורניים מצפייה ../images/Emo13.gif

אבל די, תפסיקו להרוס... אני רוצה להיות מופתע
...

elcool

New member
הפסחה

זה שבפסח היהודי ישו עשה את הארוחה האחרונה או משהו כזה. (לא יודע מאיפה באו הביצים והארנב)

wanna get high

New member
אל תשכח...

הוא מלך הגרבילים... אולי הוא יגרום לגרבילים להשתלט על הכל?

richter

New member
עוד קצת מידע מהסטודיוס+טריילר ל-801

On March 17th the eighth season of South Park begins with seven new episodes! South Park presents a very special Easter episode, "The Passion of the Easter Bunny." Also in this season, the kids "get served" when a group from a rival town challenges them to a dance-off. With a nod to the style of Japanese Anime, the boys buy ninja-like weapons at the flea market and become powerful warriors. In other episodes, Cartman continues to terrorize Butters by pretending to be his new best friend and he joins Jimmy in competing in the Special Olympics. Finally, Lemmiwinks makes his triumphant return to South Park.​
אם כך ניתן לראות שהם עשו כבר פרק על פי הסרט השנוי במחלוקת של מל גיבסון The Passion of Christ ("צליבתו של ישו", בארץ?) הפרק הראשון לעונה יהיה הפרק עם כל האנימה, שאייל נתן תמונה ממנו. השם עוד לא יודע
אבל: ניתן להוריד טריילר לפרק 801: רגיל WS (מסך רחב)

wanna get high

New member
אייל... לצערי טעית בתרגום...

הכוונה בפסיון היא לא לתשוקה או ללהט אלא למזמור נוצרי... שנקרא פסיון...

למעלה