פרטים על המפגש

חמדיה

New member
פרטים על המפגש

פורום יקר ניסיתי להבין על המפגש ואני לא הבנתי אז אם אפשר הבהרות, האם המפגש פתוח לכולם? אם כן האם אפשר לפרט לגבי מקום המפגש ,תאריך המפגש והשעה של המפגש . האם במפגש יש תוכן מיוחד? תודה

tsiporganeden

New member
חמדיה במפגשים בדרך כלל אנחנו

שרים שירי לאדינו, מקבלים חומר כתוב, מפרשים, ומפתחים את השפה. מומלץ מאוד, קודם כל להכיר את כל מי שאת מתכתבת אתו, שנית מפגש חברתי מגבש, שלישית אני חולה, ומתה על האנשים שיש כאן, וחייבת אותם קרוב אלי לפחות פעם בחודש. אז תבואי נכון?

חמדיה חמודה

אין כמו הפורום שלנו, המפגש פתוח ומאפשר הזדמנות להכיר אנשים מקסימים שהם התוכן למפגש, אספר לך בקצרה חויות ממפגש פורים,כולם באו מחופשים וכל אחד הביא מאכל מבית ההורים, אני הבאתי אקורדין, כמובן היו גם דיסקים בלאדינו.רקדנו שרנו שתינו וצחקנו, מהבדיחות בלאדינו, המפגש היה אצל אנג'ליקי והיא סיפרה בדיחה בטוב טעם עם משחק, ציפוריקה התחפשה למלכת אסתר אמיתית ורקדה ושרה ןגנבה את ההצגה, ומושון בא עם הסינר המיוחד ורצה להיות מלצר. הרגשנו כמו משפחה וזה חשוב. במפגש אצל רותי בפסח היה נחמד מאד, כמובן מאכלים ופשתידות שהכינה רותי, סיפורים בלאדינו, תרגום של פתגמים מלאדינו לעיברית, ולסיכום סיור בגן הבאהים, המלצה: בהחלט כדאי להגיע! אילה האחת

למעלה