פרטים על הטיפול

adlin

New member
פרטים על הטיפול

שלום לכם רציתי לדעת על איזה טיפול מדובר. אם אפשר קצת יותר פרטים. תודה

shuky63

New member
לאיזה מהטיפולים את מתכוונת

מדסקסים על יותר מטיפול אחד בפורום:cti,הדסה דוקטור פלואנסי....

adlin

New member
טיפול

האמת היא שרק היום נכנסתי לפורום בפעם הראשונה. הייתי רוצה לדעת אילו אפשרויות טיפול יש לבני נוער שמגמגמים, עדיף באיזור הצפון. בפורום ראיתי התיחסות להדסה, אבל לא רק זה. תודה על התגובה המהירה.

stkachov

New member
אני מציע

לך קודם לעבור על ההסבר בטאגליינס שיש על הטיפולים, ואחר כך לקרוא קצת מהארכיון על הטיפולים. יש הרבה מאוד מידע וכבר נכתב עליהם לא פעם. אם אחר כך יהיו שאלות ספציפיות אז תשאל. באיזור הצפון יש רק הטיפול של ד"ר פלואנסי שאמורים להגיע אלייך הבייתה בחלר מהטיפול.

יש

יש הרבה טיפולים באזור הצפון... כגון: אצל קלינאי תיקשורת. היפנוזה. דיקור סיני, ועוד כמה..

3583

New member
כמו שציינו אחרים תיקראי את המאמר

של שוקי על השיטות טיפול ואחרי זה תגיעי להחלטה אם את רוצה טיפול ואם כן תבקשי פגישת יעוץ אצל מי שרק תירצי וכך תוכלי להחליט מה לעשות יש מימון של חצי מעלות הטיפול בקופות החולים אולם לא ברור שתקבלי את אותו החזר פעמיים ולכן תשקלי את צעדייך בתבונה אני בכל אופן ממליץ ושווה גם לעבור לכמה ימים לאיזור הטיפול בשבילו מקווה שזה יעזור לך בהצלחה

shuky63

New member
ראיתי בכרטיסך האישי שאת בת11.אם

זה כך,אני לא בטוח שמומלץ טיפול אינטנסיבי בגיל הזה מה שלי עזר בגיל הנעורים היה טיפול קבוצתי עם עוד ילדים בני גילי. אני עשיתי אותו אז דרך קופת חולים כללית.שווה לברר דרך קופת החולים שלך אם יש טיפול כזה.

1justice

New member
שלום לך

שלום חברים אהובים, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

למעלה