פרטים על הטורניר

פרטים על הטורניר

הטורניר יתרחש בתאריך 20-25 עוד נבחר תאריך השתתפות בחינם~~~!!!!!! (ולא כמו שטטריס מנסה לארגן בכסף) במידה ותרצו להתחרות על פרסים ניתן לארגן סכום סימלי מכל גולש בין 5-10 שקל ולקנות בוסטרים והולוגרפים לזוכים במקומות 1-3 כדי לקיים את הטורניר צריך מינימום 10 משתתפים אנא שרשרו לכאן את אישור השתתפותכם כמו כן ניתן: להביא קלפים להחלפה ומכירה כאוות נפשכם

מממ אנשים????

אנחנו צריכים 12 איש בנתיים יש שניים? אז קדימה תאשרו ותצביעו

Yurismaster

New member
מה נשמע ארז? מתערבים שאני אצליח

לנצח את כולם עם החבילה שלי?

Raincloud

New member
..

אם הנושא עדיין חי טוב שתעשו את זה בפסח מתישהו וטוב שזה גם לא יעלה כסף.. אני בפנים ולא משנה לי ממש איפה העיקר באיזור המרכז בערך..והוד השרון אמרתי לכם כבר שזה עדיף, זה גם קרוב יחסית לתל אביב וגם מוכרים שם סטים שלא מוכרים במקומות אחרים. כמו איקרד... ותאמינו לי שאחרי שתקנו חבילה אחת ותראאו מה יצא לכם אתם לאתבינו אחר כך מה מצאתם בקלפים שהם לא אי קרד! טוב הגזמתי אבל זה סדרה ממש שולטת. מומלץ לקנות חבילות... אני קניתי משהו כמו 10 חבילות ויש לי מלאן נדירים שוים וזוהרים משם כמו טייפלוז'ן ארבוק קינגלר ועוד מלאן אחרים...בטורניר מתי שהוא לא יהיה אני אראה לכם..

יש סקר בבקשה תצביעו בו

וככה תוכלו לבחור מקום התאריך יהיה בסוף חופשת פסח

walking

New member
אממ

בוא נגיד ככה יש לי רק 4\3 קלפים שאמורים להיות בחפיסה שלי. צריכים להיות 8 בשביל שזה יהיה בשלב של שלבים עד לגמר או 16 אבל הכי טוב זה סתם לעשות משחקונים בשביל הכיף. אני מתנגד לכסף כי המשחק הזה הוא להנאה ואני לא אבזבז כסף, גם אם אנצח (שזה לא יקרה =) אני לא רוצה מיוטו הולגרפי (יש לי :) אני לא אבוא אבל תהנו =)

Yurismaster

New member
יופי! אז תצביעו בסקר....לדעתי יהיה

מעולה אם זה יתקיים בחולון ...אפילו בתל אביב, אני לא מוגבל במרחק כל עוד זה במרכז . אני אכתוב את האנרגיות שבחבילה שלי...זה יתן לכם רמז אבל חוץ מזה, החבילה שלי די הגנתית מבחינת סוגים והחולשה היחידה היא אש- grass 6 psychic 6 double colorless 4 full heaql energy 1 ואני חושב שזהו...אולי אני אשנה טיפה את החבילה כדי שאוכל להשמיד איתה יותר אבל זה העיקרון

tetris6

New member
חולון!!!!!!

הכי נוח לי שם! אישית אני ממליץ לך לעשות את זה בקניון בת ימון בבת ים המקום שם ריק חבל על הזמן! וגם יש שם מלה קיוסקים שאפשר ליקנות מהם שתיה

gloom

New member
מעדיף תל אביב

כי אני עוד איכשהו מתמצא שם. תגידו אם משחקים לפי החוקים שאסור לפתח את צריזארד מדרק צרמיליון הלך עלי לי יש 30 אנרגיות ונידורן גיאבני נידורינו ונידוקינג (בספרדית אבל מה זה מפריע) ויש לי את אריקה דרטיני דרק דרגונייט ורגוניאר רגיל

walking

New member
..

תגידו אם משחקים לפי החוקים שאסור לפתח את צריזארד מדרק צרמיליון הלך עלי >>זה חוק של וויזרדס שוב אסור..

K00lVulpX

New member
אולי אני אשתתף

אם הטורניר לא יהיה ביום ראשון או שני ואם הוא יתקיים בראשון\תל-אביב\חולון אין לי בעיה, אם או בלי פרסים.

למעלה