פרטים על אנגלינה

פרטים על אנגלינה

שלום...! אני בד"כ לא נכנסת הרבה לפורום רק מידי פעם ועדיין אנג'לינה בשבילי היא המוןן ובגלל זה בחרתי לעשות עלייה עבודה במסגרת בצפר שכוללת הרצאה ואני צריכה את הכמה פרטים ממש חשובים ובולטים עלייה אז לאלה שיודעים עלייה הכל ומוכנים לעזור תודה:)

¥EleVatioN¥

New member
במאמרים היית?../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

ומק

pinoki

New member
אממ... >

כמו שאמרת אנג'לינה היא נושא רחב.. יש את הקטע של הסרטים שהיא עשתה את הקטע של המיניות שלה את הקטע של האימוץ או את הקטע של השגיררת רצון טוב מטעם האו"ם.. באיזה צד את חושבת להתמקד

...!

כן תודה על התגובה ובכל זאת הייתי רוצה קצת מכל נושא קצת על הרקע שלה פרטים אישיים על הסרטים המפורסמים על הפרסים על האימוץ אבל לא הרבה מכל נושא שזה לא יהיה ארוך מידי
וכן הסתכלתי בכל המאמרים והכתבות והאתרים שיש עלייה יש המון חומר ובכל זאת איך להתרכז שזה גם יכלול הכל וגם יעניין?

pinoki

New member
ק'יי.. אז תראי...

אצל אנג'לינה ההכל היה קשור... אנג'לינה התחילה לשחק מגיל צעיר. וזכתה באוסקר שחקנית משנה, בסרט "נערה בהפרעה" עם ויויונה ריידר. היא התחתנה פעמיים, בין לבין, היא הופיעה בסרט "ג'יה" שהוביל אותה לחשיפה בנוגע למיניות שלה ובראיונות היא לא הכחישה זאת. היא עשתה את הסרטים שלה.. ואז בעקבות סרט שהיא עשתה במקום של אוכלוסיה מצוקה (שכחתי איזה סרט) , היא נכנסה לכל הקטע של האו"ם וזכתה בתואר שגרירת רצון טוב (תקנו אותי אם אני טועה). ו..בעקבות ביקור שוב כשגירת האו"ם, היא החליטה לאמץ. אחרי האימוץ היא התגרשה והקדישה את רוב זמנה לטיפול בבנה - מדוקס זה בקצרה, הקשר בין קטע לקטע.

igonnakillu

New member
והסרט עליו דיברת הוא

'מעבר לגבול הסכנה'..זה בכל מקרה מה שראיתי בחנות אבל אני קניתי אחד (זה אותו סרט) בשם 'מעבר לגבולות'. (ד"א סרט מומלץ.)

למעלה