פרטים על אחרים בדם!!

Cat Woman5

New member
פרטים על אחרים בדם!!

א. זה יעלה ב-17.1 בתאטרון רמת גן אם אינני טועה. ב. את אדי יגלם עידו רוזנברג ואת מיקי גלעד שמואלי. ג. כל שאר הקאטס ישאר כרגיל-אופיר צמח, דני גבע, הילה מערבי ומיכל מוכתר. וכמובן שמיה דגן לא תשחק.

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב לדעת! איך מזמינים כרטיסים?

אני יודעת ככה בחצי אוזן שבשנים האחרונות יש כל הזמן הפקות מקומיות קטנות של מחזות זמר - בית צבי וכו', וכיוון שהן לא נורא מפורסמות, אני תמיד מפספסת... אשמח לדעת איפה אפשר להתעדכן על הפקות כאלה באופן קבוע (אתר / רשימת תפוצה / ערוץ פרסום קבוע שכדאי לעקוב אחריו וכו'). תודה!

לונושקה

New member
אוייייי מדהיםםםםםםםם

זה פשוט מדהים,הייתי באחים בדם של בצבי לפני כמה חודשים כשישראל ארנסט ויגאל מזרחי שיחקו את התאומים והיה מדהים פשוטטט נהנננתיי ממש!

Cat Woman5

New member
כדי שלא תפספסי-

יש את אתר בית צבי שמתעדכן ככה פעם בחודש בערך ושם יש מידע על ההצגות אך מכיוון שהוא מתעדכן רק פעם בחודש המידע שנמצא שם לא תמיד עדכני ולכן כדאי להתקשר לקופות 03-5799290 ושם יתנו לך את המידע הרלוונטי.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! ../images/Emo140.gif

אפילו יש להם רשימת תפוצה, מייד רשמתי את עצמי.

moran500

New member
אל תסמכי על הרשימה שלהם... תבררי

בעצמך בקושי מעדכנים את האתר ולי אף פעם לא שלחו משהו למרות שאני ברשימה.. אבל אולי זה רק אצלי

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הטיפ

אני חייבת לציין שהאתר גם לא ידידותי במיוחד - כשנכנסים לכרטיס הצגה אין קישור למועדי ההופעות שלה (או שהם החביאו אותו ממש טוב) וכשכבר מצאתי את טבלת ההופעות החודשית, היה קשה לקרוא אותה. אגב, ראיתי שגריז למשל עולה 130(!) ש"ח.
זה מחיר סטנדרטי שם? יש דרך להשיג הנחות ומבצעים?

moran500

New member
יש דרכים..

אם תלמיד בית צבי קונה לך את הכרטיס זה חצי מחיר אם יש לך כרטיסיה של אגד גם יש איזשהו מבצע.. יש גם דרכים לקנות בפחות מחצי מחיר אבל אני לא יודעת בדיוק..

ווף

New member
עם כל הכבוד...ויש כבוד..

זה לעולם לא יהיה אותו דבר בלי יגאל, ישראל. ומיה.

Cat Woman5

New member
מסכימה עם כל מילה!

זה פשוט לא היהי אותו דבר בלעדיהם. במיוחד בלי יגאל

למעלה