פרטים לקורס סימנים למתחילים

ErrEzS

New member
פרטים לקורס סימנים למתחילים

אז הנה הפרטים: הקורס יהיה מורכב מ14 פגישות של שעה וחצי (שעתיים אקדמאיות) הוא יועבר על ידי מורה חרש מוסמך.( אורגינל מישהו שלא שומע...) הגורם המוסמך יהיה האגודה לקידום החרש בישראל. מה יכלל בקורס?? – חשיפה לתרבות החרשים, רכישת כלים להבנת שפת הסימנים, רכישת אוצר מילים בסיסי בשפת הסימנים וכן, פיתוח יכולת תקשורת עם אנשים חרשים בשפת הסימנים הישראלית. ולמה שהכי מעניין אותכם המחיר... הקורס יעלה 430 ש"ח לבן אדם במידה ויהיו 15 אנשים לקורס במידה ויהיו פחות המחיר יעלה. המחיר כולל מילון ממוחשב לשפת הסימנים שמחירו כ100 שקלים. שימו לב: הייתה גם הצעה יותר זולה אבל המציעים נשמעו פחות רציניים ולפי מה ששמעתי על כך עושה רושם שזה די שכונה וזאת גם ההרגשה שתיהיה לכם מהקורס וחבל. חשבתי שאם כבר אתם משקיעים כסף עדיף שתהיו מרוצים ושתרגישו שקיבלתם תמורה. עוד כדאי שתדעו שכרגע אני מטפל בבעיות לוגיסטיות שאני מקווה מאוד שיפתרו. בכל מקרה הקורס מיועד להתחיל בסמטר ב הוא יהיה יום בשבוע שעליו נחליט לפי מה שיתאים לרוב הכולל של האנשים. אז זה הזמן להעביר אליי את שמות האנשים שמעוניינים ואת שמות החברים שלכם המעוניינים כולל מספרי טלפון. בבקשה תשקלו היטב אם זה מתאים לכם גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הזמן וההשקעה, שלא יווצר מצב שירשמו 30 אנשים וכשיגע הזמן לשלם ולפתוח את הקורס נישאר עם 5. קחו בחשבון ש14 אנשים במקום 15 אז תירשמו בכיף אבל אחרי שתשקלו כנל לגבי חברים... אשמח לשמוע הערות ושאלות (להפנות לפורום בבקשה) ארז

ErrEzS

New member
תשובה לשאלות של חודה

זה ארגון שלי בשיתוף עם האגודה. כרגע אין מספיק אנשים אני מחכה שכל הבנות שדיברו איתי לפני שהן מעוניינות שירשמו ויביאו את החברות שלהן שאמרו שגם מעוניינים/מעוניינות.

התחברתי!!מתיש..

שלומלום כולם! וואלה מתיש להרשם לדבר הזה-עד שמצאתי שם משתמש..קצת בעייתי עם שמי היפה והבכלל לא נדוש..
אז ככה 2 דברים- *ארז, בנוגע לקורס- אני ממש רוצה להרשם, סגור מבחינתי.והאמת שיש לי כמה חברות שגם מעוניינות-אבל הן לא יכולות להתחייב עד שאין יום ושעה-קצת בעייתי, אני יודעת..אבל אולי כדאי שנריץ לגבי היום שנוח לכולם לפחות,וככה יותר אנשים ידעו אם מתאים להם.. *עכשיו לגבי העבודה של ברט- נראה לי שעדיף של מי ששולח את העבודה שלו-שישלח גם לאיזו קבוצה הוא שייך, שלא נתערבב עם עצמנו... יאללה שיהיה לנו שבוע מצויין!!! ארז- כל הכבוד, אתה עושה עבודת קודש!!!!! עלה והצלח, לחופה ומעשים טובים
סתאם!!

ErrEzS

New member
ברוכה הבאה

כמה מחמאות אני מקבל פה, מספיק כבר ל3 חתונות בקלות... סתם תודה על הפרגון שמח לראות שתופס פה תאוצה בקשר לקורס, אם התנאים מתאימים לחברות שלך תגידי להן שקודם כל ירשמו ואחר כך כשהיו מספיק אנשים נחליט על יום שמתאים בתיקווה לכולם ואם לא אז לרוב והשאר יתצרכו להתאים את עצמם. בכל מקרה יהיה קשה למצוא משהו שיתאים 1000% ל15 אנשים. אבל אני מעדיף שמי שיודע שהוא מעוניין ירשם קודם כל. ככה יותר קל לפתור את הבעיות הלוגיסטיות וגם אני אוכל לפנות לאגודה לבקש שאולי יסבסדו לכן את הקורס אפילו במעט למרות שבלי הבטחות... המחיר הבטוח הוא 430 לב15 אנשים. אז תעבירי לי את הפרטים של החברות שלך.......... ושוב welcom

למעלה