פרטים לגבי הסרט!!!!!!

Scaly

New member
פרטים לגבי הסרט!!!!!!

עשיתי קצת חיפוש והגעתי לרשימת השחקנים ואיזה דמויות יופיעו בסרט.. Patrick Stewart (X-Men) ..... Professor X Hugh Jackman (X-Men) ..... Wolverine Ian McKellen (X-Men) ..... Magneto Brian Cox (The Bourne Identity) ..... Stryker James Marsden (X-Men) ..... Cyclops Famke Janssen (X-Men) ..... Jean Grey Kelly Hu (The Scorpion King) ..... Yuriko Oyama (Lady Deathstrike) Anna Paquin (X-Men) ..... Rogue Halle Berry (X-Men) ..... Storm Rebecca Romijn-Stamos (X-Men) ..... Mystique Alan Cumming (Josie and the Pussycats) ..... Nightcrawler Shawn Ashmore (X-Men) ..... Iceman Katie Stuart ..... Kitty Pryde Daniel Cudmore ..... Colossus Aaron Stanford ..... Pyro Bruce Davison (X-Men) ..... ??? רק שאני לא זוכר ממש מי זאת קטי פריד וגם מי זה קולוסוס, סטרייקר ופיורי?? השמות מוכרים אבל לא זוכר...מישהו יכול להזכיר לי?? ומי זטועה לגבי התמונה..הלא היא יוריקו..יהיה מעניין!! =)

B a n j o

New member
אז ככה

קיטי זו הבחורה שעוברת דרך קירות קולוסוס זה הרוסי שכל הגוף שלו הופך למתכת

King Vegeta

New member
ופיירו זה

האיש הזה שיש לו את המשגרים האלה מתחת לידים שיוצא מהם אש...

Scaly

New member
אז זהו ש.......

קודם כל...נראה לי שזה הולך להיות סרט ממש ממש טוב!! כל הדמויות האהובות עליי משחקות שמה.... אבל עדיין אני לא זוכר מי זאת קיטי שעוברת דרך קירות...... את פיורי אני לא הכי מחבב...אבל יהיה נחמד מאוד לראות אותו בסרט.. אממ למנהל...יש לי עוד תמונות אבל הם לא מעניינות כל כך.. יש לי של סטורם ושל עוד כמה נראה לי אבל לא בפעולה..רוצה?

chatenoire

New member
אם אני לא טועה...

זה ציור של אלקס רוס, בחור מוכשר להחריד שלא קשור בשום צורה לסרט. בכל מקרה, אני לא חושבת שאנג´ל מופיע באקס-מן 2.

B a n j o

New member
אכן

זה אחד הציורים של אלכס רוס (ריאליסטיים להפליא !) הוא צייר כמה חוברות קומיקס SPECIAL של סופרמן ובטמן בין היתר ואת KINGDOM COME

פית אש

New member
בקשה קטנה תסימו ספיישל ../images/Emo29.gif

על כל מה שקשור לסרט באמת אני לא יודעת איך אתם יודעים מי או מה יהיה בסרט אבל אני לא יודעת אז תסימו שפשל שלכם לילך

Scaly

New member
אמממ..

יש לי תמונות אבל אני לא ממש יודע את העלילה בהודעה הראשונה שלי רשומה רשימת השחקנים ומה הם משחקים...זה מה שאני יודע לבנתיים....
פרטים בהמשך

MooN aka asdfgh

New member
יש כבר אתר לסרט החדש?

אם כן, בבקשה לצרף קישור, ואם לא אז מאיפה התמונות והמידע (גם כן, קישור)?

Scaly

New member
אז ככה...

יש את האתר הרשמי של הסרט וכמעט שאין בו כלום... ויש את האתר שמצאתי שיש בו תמונות ומידע בבקשה

למעלה