פרח

מרי-לו

New member
פרח

פתאום הרגשתי צורך לשתף אתכם ברגשות שלי, אולי כי בזמן האחרון אני מרגישה יותר נוח איתכם. אז הנה בבקשה .... העלים שלי נשרו אחד אחד והתפוררו, עלי הכותרת שלי התעופפו ברוח והפכו לאבק דרכים, הגבעול שלי שהיה לי עלה בלהבה אדומה כדם אשר לא כבתה אף ברוח הסוערת, האדמה ממנה צמחתי - יבשה ... חרוכה ... חרבה. אני לא מאושרת ... פתאום הבנתי, פתאום הרגשתי ... אני כמו פרח שנובל...

שילגיה

New member
אושר

מרי לו -את חיבת להחזיר לעצמך את האושר כי זה טעם החיים לכל פרח שנובל -צומח ניצן יפה יותר ועל כל עלה שנושר -יש עלה ירוק יותר האמיני בעצמך-ותראי השמיים הם הגבול נכון זה קשה(ומי כמוני יודעת) אבל כאן תמצאי חברים שאת הכל נותנים מבלי תנאים מוקדמים מקווה שתמצאי את דרכך משלגיה*

phantom

New member
עוד תפרחי מחדש

מרי-לו המתוקה, כל פרח נובל לו...אבל הוא שב ופורח מחדש וכל פעם שהוא פורח מחדש הוא יפה יותר, צבעוני יותר ומאושר יותר. אני בטוח שיבוא יום והשמש שוב תזרח, ויבוא גנן אוהב שישקה אותך במי מעיין הנעורים אשר יגרמו לך לפרוח מחדש ולא תדעי עוד צער או כאב. עד שהוא יבוא, חבריך כאן איתך, בשביל לחזק לך את השורשים, בשביל לתמוך בגבעול שלך, כי אנחנו לא מוותרים בכזו קלות על פרח יפה שכמוך.

דורית!

New member
מים

מרי-לו מצאי לך את מקורות המים שלך. מעיין רק שלך. שלא תקבלי אותו כמתנה מאף אחד. מעיין שלך ומה``כסף`` שלך. שתי ממנו. ותפרחי.

ליאתוש

New member
למרי לו

אני אותך לא מכירה נשמה ולא יודעת מה הבעיה אך נראה שאת ספוגה בכאב ואכזבה אומנם נראה כאילו העולם סוגר עלינו והקרקע נשמטת מתחת לרגלינו הרימי את הראש אשה יקרה קחי בבקשה נשימה עמוקה ותומרי לעצמך אני אהיה חזקה גם אם הקרקע חרוכה ואם את זקוקה לאוזן קשובה או יד שמוגשת לעזרה דעי ששתי ידי מושטות לך באהבה

רן37

New member
במקום פרחים ( למרי -לו)

שירים מכל הלב אהבה, (המון אהבה) ופחות כאב מילים, שמתאימות לרגעים מסוימים חיוך אמיתי מבטים, מעט בשבילי והרבה בשבילך ועבור אחרים אותי זה הכל בעצם זה בעצם כל מה שרציתי להגיש לך... במקום פרחים.

למעלה