[פרח] הי אפרת, יופי של פורום

מיכל ב

New member
[פרח] הי אפרת, יופי של פורום

אני כאן בפעם הראשונה אבל בטח לא אחרונה. הבוקר הזכירה אותך רונית, איזה צרוף מקרים. מקווה שהחיים תקינים גם אם בקצב מהיר ותזזיתי... כאן רגיל! התחלנו אבחון לקטנה, נעים בין הטיפולים השונים עם השנייה וקוצרים פרות עם הגדןלה, יש עתיד. מיכל

זו את???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה!!!! איזה כבוד שהצטרפת!!!!! איזה יופי שאת פה!! מה שלומך? אני כל כך שמחה לשמוע את העידכונים!! ואני שמחה שרונית מזכירה את שמי, מותר לשאול באיזה הקשר? אגב היא אמרה שהיא מדי פעם תבוא ותעבור פה על הפורום ותתרום קצת במידה וצריך עוד מילה של מקצוען בנוסף לכמה משתתפים מקצוענים שיש פה (דרדרית הנהדרת, דוד הנפלא ועוד). תבואי הרבה

מיכל ב

New member
רק בציון העובדה שיש לכם השנה גננת

נהדרת. זה גן מיוחד או סתם מזל משמיים...? הפורום כאן מאוד ידידותי מבחינת הטכנולוגיה ובכלל! איך קרה שהתחלת פורום נוסף על ההוא שכבר קיים? בהצלחה, מיכל

אז ככה...

לשמחתי הגננת בגן של הבן שלי היא אישה מדהימה עם נסיון של 10 שנים בחינוך משולב לגיל הרך, חיפשנו אותה בנרות ומצאנו..(על משקל יגעת ומצאת תאמין). לגבי הפורום, מכיון שעזבתי את העמותה (ואני לא מזכירה שמות כי הפרסום בפורום אסור) וסיבותי עמי, בחרתי לנהל פורום שהוא לא תלוי בשום גוף ציבורי ואין לו שום אינטרס מלבד עזרה הדדית טהורה...הסברים בטלפון, אם עוד יש לך את המספר שלי...

למעלה