פרחי באך

הרהרנית

New member
פרחי באך

קראתי בדאגה את שכתבת, אפרת, בנוגע לפרחי באך. הבנתי מדברייך שפרחי באך משולים לסמים, בלי פיקוח נאות וללא אנשי מקצוע מנוסים ואחראים, ויותר כגרוע שאין ידוע של הציבור בנזקים. הבן שלי, בלע במשך 3 חודשים אאת הפרחים, אחרי שטופל ותוך כדי שטופל אצל קיניסולגית, אכן הטיפולים עלו לנו ים של כסף, אבל הרגשנו אכזבה מפסיכולים ותרפיסטים של המערכת, שלא עלו על ליקוי הקשב, עד לנוירולית. אלא, חשבו שזה בעיה של מרות, מסרים אנטי מימסדיים סמויים של בעלי, ועוד. בכל ואפן, כשאור עשה את המבחן טובה, הממוחשב, עם הריטלין, יצא שהריטלין החמיר את המצב, הוא היה אז תחת השפעה של פרחי באך, בתוספת רסקיו, עכשיו אני תוהה, אם זה מה שהשפיע על התוצאות, וואלי לולא הפרחים הריטאלין היה משפיע אחרת, והיום היתה לנו אופציה. מה דעתך? את יודעת משהו על קשר? ורק דבר קטן נוסף, למיטב הבנתי, ידוע קשר בין צריכת צבעי מאכל, וחומרים משמרים, על ילדים היפאקטיבים, ועם בעיות קשב. זהו.

FreeFeeling

New member
אהלן "הרהרנית" ../images/Emo24.gif

.סליחה שאני מתערב. אני בעצמי די...... (לא משנה)
"פרחי באך, בתוספת רסקיו," *הצחיק אותי לראות שיש אוד אנשים שמדברים על זה ... (אני לא אוהב לזלזל במשהו שלא מתעים לי אישית) אבל במקרה הזה ,זה שונה מי יודע אולי בגלל שאמא שלי משגעת אותי אם החומר הזה! וכול הזמן שאני קצת נכנס ללחץ היא צצה לה אם החומר
(לפחות עבורי הוא לא מעיל) ואני הכי אהבתי את הרטלין (סמים בחינם ,יש!) סתם זה לא קשור ,מה שכן. מתי שהיו שיעורים משעממים (מה שבדרך כלל !!!) הייתי חייב את זה בשביל להיות מרוכז בשיעור ולא להסתכל על ציפורים מעבר לחלון. (אכן זה היה הרבה יותר מרתק מהשיעורים!) אשמח להבין יותר בנוגע למשפט: "הבנתי מדברייך שפרחי באך משולים לסמים" יש יותר מידע ? האם יש פה משהוא שיכול לשנות את הגישה הלא חיובית שלי לגבי החומר !? אשמח לשמועה (מקווה שלא פגעתי במשהו) אהבתי את ה":ציטוט נבחר" שבכרטיס שלך ! (אני מקיר אותו אבל תמיד נחמד לראותו שוב) (מומלץ למי שאוד לא ראה ,ילה ללכת שיציץ) באהבה, בן

הרהרנית

New member
יופי לי לשמוע את הזוית שלך

אני מבינה מדבריך שאתה תלמיד בעצמך, ושאמא שלך דוחפת לך את הפרחים ואתה עצמך מעדיף ריטלין, אז לא הבנתי את הזלזול שלך נגד הפרחים...מה זה פשוט לא עושה לך כלום? כדור הרגעה להורים? בכל אופן, תודה על המעורבות, ואני שמחה שאהבת את הציטוט, מוטו שלי. השתמשתי בסמים כי מונח של אפרת היה.

FreeFeeling

New member
להרהרנית

הרהרנית: "אני מבינה מדבריך שאתה תלמיד בעצמך" הייתי כזה ! (אני בן 19 כרגע) בקשר לרטלין: אני כבר כמה שנים שלא נעזר בו (רק למצבים קיצוניים) אבל זוכר לו מקום טוב בליבי. הזלזול כלפי הפרחים הוא בגלל שאני לא הרגשתי שום שיפור ואמא שלי עדיין כול הזמן רצה אחרי אם הדברים האלה (חבל שאין אלו פרחים פרחים כיבן שאולי זה היה כן יכול לעוזר)
בתור דיסלקטי סבלתי המון ! (גם כאת ,אבל אין להשבות) למזלי-הרע בהתחלת דרכי בחיים נפלתי לבית ספר (בן זו##%) שכמאת העלים אותי מהעולם.
והיה מאוד קשה ! ולכן אני יותר מממליץ לבדוק טוב את הבית ספר ולא תמיד להאמין למורים או למנהלת ! אלה לראות איך הילד מתנהג והאם יש לו חיוך והוא מאושר. אני התחלתי להיות מאושר בחיים שלי רק מכתה "ט" ! ורק מעז התחלתי להכיר מה זה חיוך אמיתי ! וכול זה התחיל בגלל שהלכתי מאותו בית ספר והגעתי לגן-עדן. והשתלבתי במסגרת מיוחדת בשם כיתת-שילוב ושם באמת יש אהבה ורצון טוב ואנשים מדהימים !!! ולכן אני יודע כמה שזה חשוב. והכי הכי חשוב לתת אהבה ,אמון ,אבנה ,כבלה , כלפי הבנים/בנות שלנו. (כנראה שזה הדבר היחידי שבזכותו שרדתי ברגעים הקשים ,והיו הרבה מאוד כאלה!) שיהיה לך ולבני משפחתך הרבה בהצלחה. באהבה בן

בואי נשים דברים בתבניות מסודרות

פרחי באך אינם משולים לסמים, הם משולים לחומרים מרגיעים אחרים כמו ולריאן או פסיפלורה, אך במקרה ל פרחי באך יש צורך בפיקוח מתמיד על המינון. חבל שלמבחנים את שולחת את הבן עם תוספים, ברגע שאת נותנת לו כל מיני מרגיעים את פשוט פוגעת בתוצאות שצריכות היו להתבטא, אני לא יכולה להגיד לך מה היה קורה אם היית שולחת אותו בלי המרגיעים, אני כן יודעת שהאבחונים הם לא מבחני בית ספר, ונתינת תרופות מרגיעות לא תגרום לו "להצליח" בהם. נסי לבקש מבחן טובה חוזר, ולכי עם הילד לאבחון דידקטי כדי לראות איפה מתבטאים הקשיים האמיתיים שלו. לגבי צריכת צבעי מאכל - הם מזיקים לכל הילדים והאנשים ולא רק לילדים עם בעיות נוירולוגיות. בהצלחה וספרי לי מה פעלת. אפרת

הרהרנית

New member
אז ככה...

הוא כבר עבר איבחון דידקטי, פרטטי מקיף, וההמלצות לריפוי בעיסוק, תמיכה נפשית והוראה מתקנת. אני אבקש מבחן נוסף, האמת שביני לבין בעלי היתה מלחמת עולם, ואני ניסיתי לאכול את העוגה ולהשאיר טאותה שלמה, וזה בנוגע לריטלין, הוא חד משמעית וללא פשרות, לא מוכן שאור יקח, ואני חשבתי שהמחיר הרגשי חברתי שאור שילם עד היום, גבוה מספיק ושזה לא נורא אם יקח שנה, ויעזור בהתלחה חדשה. בסוף זו היתה פשרה של טיפשים, נבדוק איך לעבוד על המערכת, בעצם קיויתי שהריטלין לא ישפיע עליו, כי אז נחסכת מלחממה. בקיצור, לא פשוט, אבל אבקש מאיריס מנור, בדיקה ממוחשבת נוספת. זהו בינתיים, שוב כל הכבוד על האצבע על הדופק שלך כמנהלת הפורום.

היי...תודה......./images/Emo9.gif

על המחמאות....כמה נחמד מצידך... לגבי בעלך - אני מבינה את הקשיים שלו - לפעמים יש נטיה לקחת על עצמנו את האשמה ואז גדלים קשיי ההתמודדות האישית - לפעמים גברים מתקשים מאוד עם הבנת ההפרעה כי קשה להם לראות שקשה לילד אולי כדאי ללכת לטיפול משפחתי? אבא שלי התרחק מאוד מבני לאחר שאובחן, ממש כאב לנו לראות איך הוא מתנתק מהנכד האהוב עליו...בעזרת טיפול משפחתי שאני ובעלי קיבלנו מצאנו דרך "לגייס" את הסבא המסויג לעבודה עם הבן - והיום הם חברים כל כך טובים שתענוג לראות אותם ביחד...ממליצה בחום לנסות את זה גם בתוך הזוגיות, הקשיים האלה שוחקים את היחסים עד דק...טפלו בזוגיות - שלא תיגמרו. נשיקות אפרת

למעלה