פרחי באך

הילית111

New member
פרחי באך

פרחי באך אני שבוע אחרי לידה לידה שניה עם ילד בן 4.5 בבית אחרי הלידה אני משתמשת ברסקיו רמדי בטיפות הנקודה היא שאני מאוד במתח ולחץ גם הבן שלי בחופש אז המצב היום הוא שאני לוקחת את הטיפות האלו בלי לספור כל פעם שופכת קצת לכוס עם מים ושותה מעבר לזה אני לוקחת גם כדור ביום שהוא גם טבעי שנקרא קלמנרבין דברים אחרים לא יכולה כמובן כי אני צרכיה להיות ערנית בגלל הילדים בינתים זה עוזר אבל אני שואלת ספציפית לגבי הרסקיו רמדי בטיפות הצריכה שלי היא גדולה אני מרגישה שזה עוזר וכל בקבוק כזה עולה כ 70 שח בממוצע אני לא יכולה לקנות את הבקבוקים האלו בכמות כזו השאלה אם לרסקיו יש מוצר שהוא יותר מרוכז נקרא לו שבאמת מספיק שתים שלוש טיפות ביום לכל היום ההתמודדות והסטרס שלי הוא בגלל השינוי בחיים שלי באופן רגיל אני בחורה רגילה ובריאה אופטימית ומאושרת בדרך כלל ללא בעיות נפשיות כלשהן פשוט אופי קצת חלש ומתקשה להתמודד עם שינוים גדולים בחיים האם שוה לי נניח להשקיע ללכת למטפל מקצועי בפרחי באך שירקח לי משהו ספצייפי? כי אם יכולתי הייתי מסיימת בקבוקון כזה ביום אני בתקופה מאוד לחוצה בחיים שלי התינוק עד גיל שלושה חודשים ראשונים צורח בלי סוף מגזים יש לי ילד בן 4.5 ויש לי טונה של רגשי אשם כלפיו שאני לא יכולה החופש לבלות איתו בגלל התינוק למרות שבעלי ומשפחתי מבלים איתו אבל כואב לי כי אני רציתי אז למרות שאני יודעת שזה עובר ואני אבלה עוד הרבה עם שניהם עדיין כואב לי מאוד אשמח לעצות על תרופות טבעיות נקודה נוספת אני יודעת שברסקיו יש אלכוהול ובעלון של הקלמנרבין רשום לא לקחת עם אלכוהול האם זה בעיה עם שילוב שני התרופות האלו ? קלמנרבין נתנה לי רופאת המשפחה ואמרתי לה שאני לוקחת גם רסקיו טיפות ואמרה שאין בעיה עם זה אני אוסיף שאת הרסקיו אני מכירה עוד מלפני שהיה לי ילדים לקחתי בטסט בחתונה ותמיד תמיד זה עזר אשמח לעצות

yoelnd

New member
באך ולידה

היי בכל הסיפור לא ציינת אם את מיניקה??? בכל מקרה, אין בעיה עם פרחי באך והנקה ותמיד עדיף רקיחה אישית מאשר משהו כללי - אם כי אם זה מסייע לך אז זה מספיק בלהחטיא קצת את המטרה..... אין ספק שמטפל רב תחומי יוכל לתת לך מגוון פיתרונות במגוון השיטות הקיימות בארסנל הטיפולי שלו כמו שילוב רפלקסולוגיה, עיסוי עם שינויים בתזונה (שמאוד משפיע על חלב ולחץ) וכמובן התיחסות לפן הרגשי הן במגע והן בפרחי באך או שיטות אחרות בטוחות ויעילות כמו הומאופטיה מודרנית. גם מטפל מנוסה יוכל ללמד אותך עיסוי תינוקות שתמיד יחזק את הקשר שלך ליילוד וכן טכניקות נוספות כמו דמיון מודרך, מדיטציה וכד' להרגעה ושליטה מבוקרת בחיים! אשמח לסייע אם את מאיזור השרון , ובבריאות טובה,

הילית111

New member
תודה

לא אני לא מניקה לא ייהיה לי זמן לרפלקסולוגיה וטיפולים שונים ע

יעל ND

New member
שלום הילית

ומזל טוב עם הולדת הבן! פרחי באך זהו טיפול מאד עדין ובטוח באופן כללי, שלא מזיק בהנקה (ובהריון) - כמובן, אם הוא הותאם ע"י איש מקצוע. רסקיו לא לוקחים לאורך הזמן, זהו מה שנקרא "תרופת ההצלה" שטוב לקחת לפני ואחרי הלידה, אך לא שבועות ולא חודשים לאחר מכן! יש להתאים לך פורמולה אישית. ואולי גם לא בפרחי באך. אולי פורמולת צמחי מרפא, אולי קריסטלים. אולי הומאופתית. אולי בכלל חסרים לך ויטמינים מסוימים. אולי תזונתך לא מספקת.... בקיצור, מה שאני רוצה להגיד הוא - טוב מאד שלקחת רסקיון מיד אחרי הלידה; כעת רסקיו לא מזיק לך וגם לא לתינוק אך גם לא עוזר; עליך לפנות לאבחון וטיפול מסודר ואני גם לא ממליצה לך לדחות את העניין, כי ככל שאת דוחה יותר, כך יקח יותר זמן לעזור לך וגם העלויות יהיו גבוהות יותר שלא לדבר על איכות החיים הפגום שלך בינתיים.

למעלה