פרחי באך

• פותח הנושא tony
  • פורסם בתאריך

tony

New member
פרחי באך

שלום רב אני סובלת מלחצים ומתחים תמידיים (מה שלרוב מסתיים במיגרנה). רציתי לדעת על איזו תמצית באך תוכלי להמליץ ליעל מנת לשפר את מצבי? תודה טוני

היי טוני, פרחי באך הם לא תרופה

ואין נותנים אותם לטיפול בבעיה ספציפית... לחצים ומתחים יכולים להיות תוצאה של גורמים שונים שיטופלו על ידי תמציות שונות... אתן לך דוגמא: מישהי הצליחה פעם לקבל ממני תמציות שיעזרו לה ללמוד ולעבור בחינה - היא חשה לא מרוכזת. כל נסיונותיי להסביר לה כמה חשוב האיבחון הכולל, וכמה מה שאתן לה אולי לא יענה על הבעיה האמיתית ולכן ייצור תגובה אחרת, שכרגע איננה, עלו בתוהו והמכסימום שהצלחתי היה להוציא ממנה הבטחה שבתום הבחינה היא תבוא לאיבחון מעמיק... אחרי כשבוע או יותר היא מתקשרת אלי ומספרת לי שהיא אדישה, אפטית... שאלתי: אבל את מצליחה ללמוד? תשובתה: כן!!! כמובן שהיא לא הגיעה לטיפול מעמיק יותר, היא רק רצתה להיפטר מהבעיה המיידית של לעבור את הבחינה... אבל אני למדתי שיעור... זו לא רק תיאוריה. אסור לטפל בסימפטומים. אני ממליצה לגשת למטפל שיתאים לך פרחי באך, ואולי ישלב עם זה טיפול במגע, תזונה מאוזנת יותר ואולי אפילו שיחות (לפעמים זה מקל, פשוט לדבר על זה עם מישהו שמוכן להקשיב...) נאוה

למעלה