פרחי באך - שאלה

טליגלי

New member
פרחי באך - שאלה

באילו בעיות ניתן לטפל עם פרחי באך? האם בבעיות כגון - עצבנות, מתח, חוסר תאבון אפשר? האם אפשר לטפל עם פרחי באך בתינוקות מתחת לגיל שנה (9.5 חודשים)? תודה מראש על תשובותיכם

מותר להשתמש בפרחי באך מרגע הלידה

כל בעיה שרקע שלה רגשי / אנרגטי יכולה להיות מטופלת באמצעות פרחי באך וכיון שהגישה הבסיסית מדברת על קשרי גוף - נפש פרחי באך תמיד יכולים לעזור

טליגלי

New member
תודה נאוה. ועוד שאלונת

האם מי שמטפל בפרחי באך יכול לאבחן קיומן של בעיות מבלי שאני באה אליו עם בעייה ספציפית. כי איך אני יכולה בעצם לדעת שבעייה מסויימת מקורה בגורם רגשי/אנרגטי.

קודם כל תמיד יש איזשהו רק רגשי

אבל מעבר לזה, זה נורא תלוי מי המטפל ומה מיומנותו. יש מי שעוסקים רק בתראפיות אנרגטיות: פרחי באך, רייקי, קריסטלים. הם בדרך כלל לא יוכלו לעשות את ההבחנה. מרפאים הוליסטים שמשלבים גישה של גוף- נפש יוכלו בדרך כלל להבחין בין מקור של רגש למקור פיזי אך כאמור, בשורה התחתונה - זה אישי למיומנות המטפל.

טליגלי

New member
שוב תודה, ושאלת השאלות - איך מגיעים

למטפל מיומן שמטפל גם בתינוקות? יש לכם כאן המלצות?

odeia

New member
נאוה, תרשי לי לחלוק עליך בעניין

המיומנות של מטפלים בפרחי באך. אני מכירה כמה מטפלים, ויש כאלו שעושים תשאול ואיבחון כל כך מעמיק שהם תמיד מצליחים לעזור. המטופלים חוזרים אליהם וגם מפנים אליהם. הכל תלוי במטפל, בשיטת עבודתו, לימודיו ונכונותו. בכוונה משתמשת ברבים ולא נוקבת שמות כדי להיות חפה מכל פרסום על גבי הפורום.

yoelnd

New member
באך ביבי

שלום! בטיפול באך לתינוות התישאול הוא לאם או לחילופין למי שנמצא בקרבתו הרבה זמן., הטיפול - לקיחת התמצית תהיה גם לתינוק וגם למקורב הנ"ל. ניתן לפנות לקופות החולים שם בחלקם יש מטפלי באך וניתן למצוא מטפלים כסטאזרים בבתי ספר השונים ועלות יותר נמוכה. וגם כאן בפורום ישנם מטפלים מעולים! רק בריאות!

כמובן ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה בדיוק מה שנאוה ניסת לאמר שיש מטפלים ויש מטפלים.. וכמו שנאוה כתבה "אך כאמור, בשורה התחתונה - זה אישי למיומנות המטפל." לילה טוב יעל

חס וחלילה לא אמרתי מילה בגנות

היכולת של מטפלים בבאך לתת טיפול טוב בתמציות באך להפך, הם יכולים לפעמים להיות טובים ממרפאים הוליסטים שמערבבים תחומים נוספים. מה שכן אמרתי זה שלרובם אין מספיק ידע או מיומנות כדי להבחין בגורמים שהם פיזיולוגיים. כי למשל, הם לא יודעים לקרוא בדיקות... למרפאים ההוליסטים שמשלבים שיטות שונות יש פשוט יותר ידע שנותן להם את הכלים לתשאל גם במישורים אחרים. הם גם, מן הסתם, יוכלו גם להציע פתרונות נוספים כמו: תזונה סייגתי את דבריי במילים כמו: רובם, בדרך כלל - כי יש אוטודידקטים שיודעים לפעמים יותר מפרופסורים

למעלה