פרחים משוקולד... (בנותי בנות ה4 וה-8 הכינו...לכן "חוסר המקצועיות)
ס סוף סוף אמא New member 30/10/12 #1 פרחים משוקולד... (בנותי בנות ה4 וה-8 הכינו...לכן "חוסר המקצועיות )
פ פייה מסוכר New member 30/10/12 #2 את בטוחה שזה משוקולד? זה נראה כמו CANDY MELTS. הילדים שלי מתים על זה אבל המבוגרים פחות מתלהבים....
ס סוף סוף אמא New member 30/10/12 #3 candy melts זה לא שוקולד?? זה אכן זה.. בחנות אמרו לי שזה שוקולד צבוע
פ פייה מסוכר New member 30/10/12 #4 אף פעם אל תאמיני למה שאומרים לך אין לזה טעם של שוקולד, למען האמת, זה אפילו לא "עמד ליד שוקולד", וזה בעיקר סוכר, שומן דקלים מוקשה חלקית, אבקות/מרכיבי חלב וחומרי טעם....מצטערת לאכזב אותך...תקראי מה שכתוב על השקית. דרך אגב, הילדים שלי מתים על זה....
אף פעם אל תאמיני למה שאומרים לך אין לזה טעם של שוקולד, למען האמת, זה אפילו לא "עמד ליד שוקולד", וזה בעיקר סוכר, שומן דקלים מוקשה חלקית, אבקות/מרכיבי חלב וחומרי טעם....מצטערת לאכזב אותך...תקראי מה שכתוב על השקית. דרך אגב, הילדים שלי מתים על זה....
ס סוף סוף אמא New member 30/10/12 #5 האמת שלא העזתי לטעום, זה מראש לא נראה טעים... אבל הבנות שלי אהבו.... לחום אפילו יש טעם של חמאת בוטנים ...
האמת שלא העזתי לטעום, זה מראש לא נראה טעים... אבל הבנות שלי אהבו.... לחום אפילו יש טעם של חמאת בוטנים ...
פ פייה מסוכר New member 3/11/12 #7 יש כמה שמות גם candy wafers או candy coating אבל אני לא חושבת שזה השם של צימקאו. בעקרון צימקאו מבוסס ומכיל קקאו והנ"ל בדרך כלל לא (חוץ מהחום).
יש כמה שמות גם candy wafers או candy coating אבל אני לא חושבת שזה השם של צימקאו. בעקרון צימקאו מבוסס ומכיל קקאו והנ"ל בדרך כלל לא (חוץ מהחום).