האתר השני מוסבר פשוט ואני יכולה להבין האתר הראשון פחות ברור לי הפרחים בשלישי מקסימים, אבל לא ראיתי הסבר איך להכין, אם את יכולה להראות לי לינק להסבר אודה לך האם אין משהו בעברית?
כמה אתרים שמצאתי במועדפים שלי ואולי יהיו לך לעזר הכנת פרח צבעוני מאוריגמי (אני צבעתי שיפודים בגואש ירוק ששימשו כגבעולים) מהקישור הזה של פרחים לזר יומולדת - אפשר לעשות את הפרחים ולהכניס באמצע חוט ברזל במקום להדק..
בזמן האחרון אין לי כל כך זמן ליצור. דרך אגב ייתה לי בעיה עם פרח הציפורן מנייר תועלת יש שלב שלא הבנתי, שבו מצפים את החיבור של הפרח עם הגבעול במשהו ירוק לא ראיתי את ההסבר לכך, מה זה? ללא זה הפרח יצא לי במקום עגול, מאורך
מיוחד לפרחים מנייר טואלט. לפי דעתי, (למרות שלא ניסיתי) ניתן להשתמש גם בקרפ ירוק אותו מלפפים כפי שליפפו את נייר הדבק הירוק בתמונה
כמובן שלבסוף צריך להדביק את הקרפ, אני מציעה להדביק בעזרת נקודה קטנה של דבק BIG. כמובן שמתחילים ללפף את הקרפ מלמעלה (סוף הפרח כלפי מטה, ל"גבעול"). אם הפרח יוצא לך מאורך, יתכן שלא הפרדת ופתחת (בעדינות) את עלי הכותרת שלו. מקווה שהייתי ברורה ואם יש לך עוד שאלות אני פה מוכנה לעזור
אני דווקא בעד שימוש בנייר דבק הירוק לגבעולי הפרחים ,היתרון שהוא מגיע כבר דביק וחוסך את הכל והוא חומר מעולה לגבעולי פרחים שמכינים בין מנייר או מגרבי ניילון וכו' . . . נייר קרפ -זה אומר לגזור רצועות ולמרוח דבק על השיפוד או חוט התייל ורואים את הדבק וזה נדבק לידיים לעיתים . . . ואילו גליל של נייר ירוק יש בו כמות גדולה ושווה לקנות וליצור איתו . . . בהצלחה