פרחוומה

פרחוומה

פרווה חמה העלו לאתרם הופעה חיה מלאה להורדה חופשית. אני מניח שזה הדבר הכי קרוב לאלבום שלישי שיש כרגע (מה אכפת להם לנפח קצת את הדיסקוגרפיה... חוץ מזה, בכל מקום בעולם זה היה נחשב אלבום שלישי, אז יאללה, נו...). ההופעה התקיימה בכפר סבא ב-12.11.2003. אין לי רשמים כי עוד לא הורדתי - אז יאללה, להוריד ולהתרשם! כל הכבוד להם על הנדיבות

על האלבום החדש

שלום לכל החברים, לגבי ההופעה. מדובר בהופעת הפרידה המרגשת מהגיטאריסט נדב בכר, בבארבי בכפר סבא לפני כשבועיים ב- 12.11.03. זאת אומנם הופעה, ולא דיסק רשמי, אבל אפשר לשמוע איך החבורה של הפרווה התגבשה בתוך 4 הופעות והפכה לחבורת נגנים משומנת ומגובשת במופע שיש לו הרבה צדדים בג'אז ומודרני אבל גם ברוק, בריתם' ובגרוב - וזה חשוב. בין הקטעים שבדיסק יש גם קטעים קלאסיים שמעולם לא הוקלטו בעבר כמו "האות ו'" והקטע של המיצג המכונה גם "העגבניות". יש גם להיטים חדשים כמו "אם אתה מזמין", "רק מחשבה ללא אכזבה" ויש גם את הקטעים האינסטרומנטלים היפהפיים של פרנקל שמתחמקים בעקשנות מכל הגדרה. לגבי בעיות בהורדות. יש בעיות עם ה- Bandwith של האתר, כך שאם יותר מדי חברה' מנסים להתחבר בו זמנית יש התנתקויות וכו'. הפרווה מנסה לארגן שמישהו יעביר את הקבצים לסרבר שלו ויאפשר הורדות משם, כמו שעשו לשני האלבומים הראשונים. יוזמות פרטיות בנושא בהחלט יבורכו. למרות כל הבעיות בהורדה, כדאי להתאזר בסבלנות. מישה הרקוב 1967 היחיד

summ

New member
ניסו

ניסו להשיק את שני האלבומים הקודמים, אבל לא הצליחו לשכנע שום חברת תקליטים, גם לא באמריקה.

Avishh

New member
למה שלא

ינסו להפיץ אותו לבד??? חוצמזה, יש להם אחלה קהל שצמא לקנות את הדיסקים!!! יאללה, שלא יתעצלו ויוציאו אותו לבד / מיו / אוזן3 / ........ / ..... אני אקנה!

למעלה