פרזיטים בלפיד

פרזיטים בלפיד

כמתנדב ותיק במתמידים וכמי שעמד אתמול בלילה עד השעות הקטנות כדי לשמור על הבית שלנו ברצוני לומר לכם מעט מילים ויסלח לי גרשון אם מעט אהיה בוטה: יותר מדי פרזיטים יש בישוב שלנו. בישוב שלנו יש 550 משפחות מהן 120 בלבד יוצאים מדי לילה לשמור על הבית והשאר מגרדים וצוחקים כי יש מי ששומר בלילה שהם חלילה לא יקבלו איזה כדור או חלילה שיפרצו להם. אני לא חושב שאנחנו (בפיקוד של ליאור שעושה עבודה פשוט מדהימה בכל הנושא הזה) ה-120 שיוצאים אחת לחודש צריכים לשמור על כל השאר . איפה אתם??????????????? מתי תתעוררו כאשר הילד שלכם יפגע בפיגוע ירי דומה?????????????? הגברת היקרה ששואלת מהם סדרי הביטחון --- האם משהו מבני ביתך מתנדב על מנת לעזור בבטחון הישוב??? לסיכום : פשוט נמאס לי ואני מתכונן לפרוש בקרוב בצער רב והרבה תיסכול אבל באמת נמאס לי כאשר בישוב הקהילתי שלנו יש כל כך הרבה פרזיטים

פרישה זה לא הפתרון...

ישנם כאלה שמתנדבים במתמידים (גם אני) וישנם כאלה שמתנדבים גם בדברים אחרים בישוב ותמיד יהיו גם את אלה שלא יתנדבו. אבל לפרוש מההתנדבות ומהמתמידים זה לא הפתרון אלא רק יוסיף לבעיה. ניתן וצריך לשכנע יותר אנשים לבוא ולהצטרף למתמידים ותמיד לקחת בחשבון שיהיו את אלה שלא מתנדבים. דרך אגב, יחסית, 120 מתוך 550 זהו שיעור התנדבות יחסית טוב, אם כי גם אני הייתי מצפה לשיעור גבוה יותר בישוב קהילתי כשלנו. יובל.

אירילה

New member
נא להימנע מכינוי גנאי בפורום

אני מבין שהנושא טעון ,אבל ישנם דרכים נאותו יותר להבעת הרגשות ורגשות. אבקש להימנע בעתיד מכינויים לא הולמים ולשמור על שפת דיבור הולמת בפורום. תודה על תשומת הלב גרשון

משפ פלד

New member
חדש בישוב

אהלן אני חדש בישוב (5 חודש) עקב האירוע של אתמול מעוניין להצטרף , איך מצטרפים למערך ההגנה ? שרון

kiyossi

New member
רונלי חברי לנשק

כמוך גם אני ניצבתי אתמול על המשמר. לומר לך שאיני כועס על מי שכרגיל נצמד לכורסא הביתית ואינו תורם מאום? אני כועס מאד ולעיתים חש כמוך תסכול. אבל מכאן ועד לפרישה הדרך רחוקה, אם אתה, אני, ועוד 120 חברים אחראים וטובים לא נעשה את העבודה אז באמת שמירה לא תהיה כאן כי ניידות מבקרות כאן לעיתים נדירות שלא לדבר על מענה מהיר לפיגוע כמו אתמול. לצערי ואשמח אם אתבדה שנכונים לנו ימים לא קלים עד שגדר ההפרדה תגיע אלינו. כאיש משטרה לשעבר אני יותר ממרוצה וסומך ידי על אנשים כמו ליאור ואיתן שיתגברו את כמות המתנדבים והייתי מרחיק שכדאי למועצה שלנו לאמץ את חוק השמירה ולהחיל אותו על כלל התושבים כדי שכולם ישאו בנטל. בכל חברה יהיו אלה (פרזיטים) שיעדיפו להתחמק מלתת יד בתואנות שונות. עד אז ידידי מקווה שתישאר עימנו כי אנו משוועים לכח אדם טוב כמוך. ושנפגש רק בשמחות יוסי

למעלה