פרזול למטבח

amirrv

New member
פרזול למטבח

שלום. מעוניין בהמלצה לגבי יצרני פרזול למטבח (מגירות, צירים וכו'). כרגע מתלבט בין "בלום" ל- "גרס". מי מהם מומלץ? אם יש המלצות על חברות אחרות הטובות יותר (באותה רמת מחירים פחות או יותר), אשמח לשמוע.

יש עוד הרבה חברות לא פחות טובות

כמו הייטצ' למשל , לא ברורה לי ההילה של בלום ,כל אחד שלא מבין זורק את השם הזה קודם כל . למגרות חסרות פעילות רבה אפשר בהחלט להשתמש במסילות הרגילות שעולות 10 -20 ש"ח . בבלום ותואמיו להשתמש במגרות העליונות ( סכו"מ + כוסות ) ובמגירות שמצריכות תמיכה במשקל גדול = סטים של צלחות ושימורים .

צימעס

New member
לא תמיד יודעים מראש מה תכיל כל מגירה

לכן עדיף שכל הפירזול יהיה איכותי. אני בחרתי לחסוך בפינה - במקום לנסות לגשת לפינת המטבח בצורה לא נוחה או בעזרת ברזלים מתוחכמים (מביחנתי מתוחכם = עלול להתקלקל בלי שאדע לטפל בזה), מנצלים את פינת המטבח מכיוון אחר לגמרי - מהחדר הסמוך.

לחסוך בפינה זה כמו בתמונה המצורפת

בדרך כלל המגירות העליונות המשמשות לסכ"ום והמגירה מתחת לכיור המכילה בקבוקים הן השימושיות ביותר . 15 מגירות בערך יש במטבח כפול 500 ש"ח למגירה = 7500 ש"ח רק עבור הפירזול .

צימעס

New member
איך זה חוסך בפינה?

נשארות לך שתי גזרות לא מנוצלות. (בגיאומטריה אף נגר לא יעבודלי.)

כן נכון מותרים על הגזרות הללו , הן די קטנות

אם תשים לב גם אין ארונות עליונים כי יש מזווה . לנגר זה קל מאוד זה פשוט ארגז רגיל שהוא שם באלכסון , זה חוסך את המגירות הפינתיות או את המג'יק .

צימעס

New member
אז הז לא חוסך.

זה חוסך את הצורך בפינה מתוחכמת, אבל לא מנצל את הנפח. נראה כמו פתרון נחמד, מתאים למטבח גדול.

erezbt

New member
לא ברורה לך כי כנראה לא בדקת...

אבל אם תבדוק תיווכח שהמנגנונים של בלום גם "מרגישים" הרבה יותר טוב מכל מנגנון של חברה אחרת. בנוסף, השירות שלהם בארץ עלה על זה של המתחרים בסדרי גודל. לא מאמינים? תבדקו בעצמכם

פיטנגו4

New member
יש סנדרטים שונים

לכל חברה יש כל מיני מוצרים בכמה רמות איכות. חשוב להשוות בין רמות איכות זהות, למשל: הקו הכי טוב של בלום מול הקו הכי טוב של גראס. אחרת זה לא בר השוואה. נגר מומחה שאני מאד מעריכה דוקא דרג כך, מהגבוה לנמוך: גראס, האטיש, בלום. אני אישית הייתי מאד מאד מרוצה מהשירות של גראס.

למעלה