זה לגמרי נכון
אני אספר לכן מקרה שקרה לי לאחרונה, ומחדד את ההבדלים בין שתי החברות, ודווקא לא במגירות אלא במנגנוני קלפה-
אני בד"כ עובדת במנגנוני קלפה דווקא עם בלום, כי בזה לצערי אין להם מתחרים מבחינת איכות המנגנונים. היו לי לקוחות בעבר שהזמנתי עבורם קלפה כפולה (כלומר שתי קלפות שנפתחות יחד כמו הרמוניקה) של דומיסיל, ולקוחות אחרים שהזמנתי להם את אותו המנגנון של בלום (HF). לשתי המשפחות היתה תקלה בקלפה- בהערת סוגריים אני ממליצה להימנע מהמנגנונים האלה כי הם די בעייתיים.
בדומיסיל- פתחתי קריאת שירות, לאחר מספר ימים תיאמו עם הלקוחות, הגיע טכנאי, בדק, החליף את המנגנון והכל בא על מקומו בשלום.
בבלום- פתחתי קריאת שירות, לאחר כמה ניג'וזים מצידי ביקשו ממני שאשלח להם תמונה כדי להוכיח שזה מנגנון שלהם (!) דרשו תיאום עם הנגר בבית הלקוחות למרות שזה ברור שזו לא בעיה בהתקנה כי עברה שנה מההתקנה ועד אז הכל היה בסדר, ועד שהצליחו לתאם טכנאי+נגר+ לקוחות עברו שבועיים, בסוף סידרו את הבעיה, לא החליפו אלא כיוונו שם משהו, לא יודעת בדיוק.
הסאגה הזו הוציאה לי לגמרי את החשק לעבור איתם, אז באמת אני משתדלת רק קלפות לקחת מהם וזהו, עד שהחברות האחרות יוציאו מתחרה הולם.