פרו

davidfainshtein

Member
מנהל
פרו

מזמן לא העליתי תמונות... בעוד שגרב אדומה מטייל לו באירופה, החלטתי לעשות גם משהו מאתגר. למרות שאני די מתעצל בד"כ לצלם במהלך הטיסה, הפעם זו הייתה טיסה מאתגרת וקצרה יחסית אז לקחתי איתי את המצלמה. הסיבה: Dangerous Airport Tour 2007 ב- IVAO. המטוס: C208 המדינה: פרו. הנתיב: SPIM, Jorge Chavez - SPJB, Pampa Grande ללימה הגעתי לפני מספר ימים בטיסה של Varig עם B738. שדה בינלאומי עם כמה STARים נחמדים במיוחד. Pampa Grande הוא סיפור אחר לגמרי! מסלול דשא באורך 3445 רגל ובגובה 8700 רגל. וכל זה בתוך וואדי צר ועמוק!

davidfainshtein

Member
מנהל
==1==

הטיסה לא ארוכה במיוחד, כ- 270 מייל. ממריאים ממסלול 15 על SALINAS 4 BRAVO, פונים צפונה ומתחילים בטיפוס איטי ל- FL180. אומנם גבוה אבל עם ההרים שבדרך - אין ברירה, זהו גובה הנתיב המינימלי! מזג האוויר לא משהו. עננות רבה מכסה את השמים וגולשת במורד ההרים ואנחנו נאלצים לטוס בתוך סנדוויץ' של ענני גשם אפורים.

davidfainshtein

Member
מנהל
==2==

בגובה שיוט. העננים ממש מפחידים...

davidfainshtein

Member
מנהל
==3==

FL180 ותראו מה צומח לי מול העיניים! אין ברירה, מבטלים A/P ועוקפים את המפלצת הלבנה.

davidfainshtein

Member
מנהל
==5==

נכנסים לפיינל קצת טריקי - באלכסון. חייבים להתיישר ממש בפיינל קצר, מה שלא כ"כ פשוט עם הרוח שגולשת במורד המדרון התלול.

Amazing ../images/Emo70.gif

קבל ח"ח על הביצוע הנהדר
*מוריד את ראשי בבושת פנים על המקומות המשעממים שאני טס בהם*

davidfainshtein

Member
מנהל
כמו שאמרתי לך קודם:

אין לך במה להתבייש! עוד תגיע למקומות מוזרים במסע שלך. ובכלל, אני מוריד את הכובע על הנחישות - לעשות כזה מסע בפחנוע... לא טיול שמתאים לכל אחד. עשיתי פעם טיסת העברה של מוני מארה"ב לארץ דרך האטלנטי. הספיק לי....

piper cub

New member
תמונות יפות, בייחוד הראשונה../images/Emo70.gif

דרך אגב, זה הC208 הדיפולטי עם צביעה יפה, או שזה דגם אחר מאיפשהו? זה אחד המטוסים האהובים עלי (זה והמוני...), עוד מהתקופה שלא היה לי ג'ויסטיק וניסיתי עוד להטיס עם המקלדת... אין הרבה מטוסים שאפשר לעשות איתם טיסות ונחיתות מושלמות כמו שני אלה.

NNN747

New member
ברשותך דוד, מוסיף תמונות מעוד מקום מטורף...

אפילו יותר מ-Pampa המטוס: C172 דיפולטי המדינה: אלסקה הנתיב:מ- South Gasline AK39 ל- West Papoose Lake Airpark 44AK - מסלול באורך 1600 רגל, אבל עזבו אורך תכף תראו איפה הוא נמצא! בתמונה: על המסלול ב-South Gasline, מוכנים להמראה...

אתה בטוח שזה שם המנחת?

אצלי ב FSX המנחת West Papoose Lake Airpark 44AK נראה רגיל לגמרי

NNN747

New member
מתקרבים לשדה...

נוף מדהים בשילוב מזג-אוויר אהוב

NNN747

New member
השדה../images/Emo6.gif

מסלול קצרצר באורך 1600 רגל תקוע במעמקי בור/תהום/בקע/שקע/עמק איך שלא תקראו לזה, זה מטורף לנחות שם

NNN747

New member
מתחילים בגישה המסובכת...

מנמיכים לתוך השדה במעגלים (צריכים להצמד ל"קירות" ולבצע פניות חדות כל פעם), עד שמגיעים לגובה ולמקום המתאים ופונים לפיינל.

למעלה