היי שירקו
תראי,אני מבינה מה שאת אומרת אבל שוב אני עדיין מאמינה שלא כל בחורה שתיכנס לפורומים של פרו אנה תושפע מהם,יש בימינו פרו אנה בכל מקום:בפירסומות,בטלוויזיה בכל חור,אז לא בצורה כלכך מוקצנת אבל זה קיים,קיים בכל מקום,הדרך היחידית להילחם בפרו אנה זה על ידי הקניית ידע ,ידע על למה אנורקסיה היא מחלה כלכך נוראית,מה אנורקסיה עושה לגוף,מה קורה לנפש כשחולים,ידע של שפיות מול הידע שפרו אנה מציעה,ידע זה כוח,אבל אי אפשר לבטל זכויות דמוקרטיות על בסיס של זה לא מתיישב עם המחשבה שלנו,גם לבנות שנמצאות שם יש מקום וגם לאתרים עצמם,בעבר הייתי ממש נדג האתרים האלו כיום אני לא מתנגדת להם,דיברת על ניאו נאצים,זכור לי שרצו לתרגם את "מיין קאמף" של היטלר לעיברית,ולא אישרו את זה,יצאה מהדורה אחת שהיתה מוגבלת ואחרכך הורידה אותה מהמדפים,וכיום כל פעם שהדיון על באם לתרגם את הספר או לא,עולה הרוחות סוערות וגועשות,בעוד שבנים רבים ובנות רבות להורים נאציים טוענים עד היום שלאחר שקראו את הספר,הבינו עד כמה מעוותת היתה תפישתו של היטלר ושגוייה,מנאציים הם הפכו ללא נאציים,אין זה אומר שהן הפכו לידידי ישראל אבל הם לא היו נאציים כבר,אולי דווקא בגלל זה כן יש לתת לפרו אנה מקום!