פרוצה בעל כורחה

פרוצה בעל כורחה

עוד סיפור על עוד פרוצה שהגיעה הנה כמובן מתוך בחירה, עבדה מתוך בחירה, השתעבדה מתוך בחירה, העמידה את עצמה למכירה מתוך בחירה. לא זה מה שנכתב כאן חדשות לבקרים על הבחירה בזנות כמקצוע ? http://images.maariv.co.il/cache/ART221769.html

hunky@dory

New member
מדוע

מה אני אגיד לך חנה- המשטרה כאן היתה עזית הכלבה הצנחנית ויוני נתניהו ביחד. מדוע לא עושים ´מבצעים´ כאילו כדרך קבע. על שוטרים ללכת למכוני ליווי מחופשים ללקוחות השכם והערב תוך כדי שהם מתחקרים את המאולצות ´לעבוד´ ( כאילו שזאת "עבודה" נורמלית). או אז הם יכולים לגלות לא רק רומניה אחת שפרסום סיפורה יעמיד את המשטרה על תקן עזית הכלבה הצנחנית אלא אלפי ´רומניות´ כאילו. אבל קשה קשה קשה להכנס למכון ליווי כשוטר סמוי כדי לבדוק אם ´נעשות הלויווי´ אינן עובדות מרצון ואף אוימו באיומים מחרידים לעבוד בכפיה.נכון?

nirdagan

New member
מתחזים, לא מחופשים

המבקרים בבורדלים אינם לובשים בגדים מיוחדים או עונדים אותות ואביזרים. הם נראים כאחד האדם (הגבר). ניר

hunky@dory

New member
לא בזה העניין

אוף טעות מילולית. העניין הוא למה המשטרה לא עושה כלום?

כי אין הנחייה כזו. המשטרה פועלת

לפי הנחיות מגבוה. בד"כ שר המשטרה קובע במה המשטרה תתענין, והדרגים הגבוהים במשטרה קובעים באיזו התעמקות וכמה אנרגיה (כוח אדם ומשאבים) יקציבו לענין. זונות? זה מכניס כסף, הה הה, למדינה, נותן לשוטרים פורקן כפול (גם מרביצים להן ומשפילים אותן וגם מזיינים אותן תרתי משמע, ואם הן גויות, אז בכלל, ערך האדם שבהן אינו קיים. שינוי מנטליות הוא שינוי גישה. אבל זה מתחיל מלמעלה.

hunky@dory

New member
ממש כמו קורבנות כליאה פסיכיאטרית

גם זו אוכלוסיה שהשוטרים מתעמרים בה. נכחתי פעם כיצד בחורה שנגשה לתחנת המשטרה ונראתה להם מוזרה במקצת, אוימה עליהם ש´יעיפו אותה לגהה´. אבל זה כבר נושא לפורום אחר. השוטרים מתיחסים לכמה אוכלוסיות כמו אל זבל: זונת, "חולי נפש"- ישנם מקרים רבים של חולי נפש אשר מובאים ללא סיבה על ידי המשטרה לגהה, סתם כי בא למשטרה. זה קורה המון. באשר לזונות: זה חמור מאד שלא מקצים אנרגיה או כוח אדם ולכן אני סבורה שהדך היחידה להפעיל לחץ על המשטרה הפושעת שבשתיקה שלנו כלפי נשים מחבר העמים שהוזנו בכפיה ( גם אם בחרו לקבל 7 לקוחות ביום בתנאים טובים אין זה אומר שבחרו לקבל התעללות ), היא לחבור עם ארגונים פמיניסטים מארצות הברית, תוך כדי יזום הפגנות ליד שגרירות ישראל. "מה חושבים עלינו הגויים" הוא עצב חלש ואני סבורה אם רק ינשף, ילוטף וידקר קלות יקל על השואה שנחתה על נערות נשים ובחורות. ואם את תוהה לגבי המילה שואה. לא, המילה לא נחתה מקצות אצבעותי. להאנס 30 פעם בסופש זאת שואה פרטית. ישנן נשים שבטיפול לכל חייהן עקב אונס אחד. אז 30 בסופש? כן, לא טעיתי במינוח ענבל

שואה - המילה, השימוש והמינוח:

לא, אינני תוהה על השימוש בה. למה הינחת מראש שאתהה? כשאני פוגשת אנשים שעברו פגיעות והתעללויות בילדותם, בבית הוריהם, אני נצמדת למטרה: בניית הבנה והפנמה, שימי ילדותם עברו עליהם במחנה ריכוז. השואה, היא מונח שכיום, חשוב להשתמש בו, בכל מצב בו אפשר לאבחן פגיעה מכוונת, רציפה וטראומטית בנפשו, גופו, רוחו, חירותו וכבודו של אדם, שהיה, בזמן הפגיעה, חסר ישע. המילה "שואה" אינה מונחת אצלי על מזבח גבוה, שאין לגעת בו.

כתבה ב"הארץ" מאתמול על הקלות הבלתי

נסבלת בה מתייחסת הפרקליטות לעברייני סחר בנשים. עיסקאות שעיקרן פטירת הסרסורים בעונש קל, יחסית לעונש המירבי של 16 שנים, מתרחשות כל הזמן ונותנות גיבוי ותמריץ לסרסורים להמשיך ולסחור ולהתעלל. אני מאמינה שתדעו למצוא את הכתבה בלי קישור ואולי חנה/טל או מישהו יעזור.

hunky@dory

New member
לכן אני סבורה

מכיוון שמדובר כאן בפיקוח נפש, בהתעללות זדונית מכוונת ובהיקף גדול, וכן, בשואה עבור אותן נשים, ובהסכמה בשתיקה של הממסד תוך כדי הפקרת גופן ורציחת נפשן של אותם נשים- הרי אונס אחד גורם טראומה לכל החיים, מה לגבי להאנס 30 פעם בסופ"ש?- מכיוון שכך לדעתי הדרך היחידה היא לגייס לנושא תנועות פמיניסטיות מאירופה ומארצות הברית. הייתי רוצה לראות הפגנה פמיניסטית אמריקאית מול שגרירות ישראל. כן, גם אירופאית למרות הסתיגותי מהצביעות של האיחוד האירופאי בתמיכתו בערפת והאנטי ישראליות שלו. כי דעת קהל זו הנקודה הכי רגישה בחיים הפוליטים בישראל. ואם הממסד שלנו אינו שומר על גופם וכבודם של בני אדם, אלא מבזה אותו על ידי קשר אכזרי של שתיקה הדבר היחידי שיפעל הוא הפגנות פמיניסטיות מאורגנות מול שגרירויות ישראל בעולם. מדינת ישראל, שבעברה בתצורת העם היהודי עברה כל צורה של ניצול והתעללות, לא יתכן שתתן ידה למחנות כפיה וריכוז לנשים. כן- כך אני קוראת לאונס ממושך והתעללות בחסות שתיקתה של המדינה. ענבל

hunky@dory

New member
אני מקווה

שיום אחד אותן נשים תתבענה את מדינת ישראל בסכומי עתק, ותרוששנה את הקופה הציבורית. בחסות הפרקליטות, המשטרה ובתי המשפט האונס והעינוי וההשפלה היום יומית שלהן נמשכת.

yuda11

New member
"עוד סיפור"

צר לי לקלקל לכם את החגיגה, מספר מקרים כאלה קרו בעבר ולמרבה הצער כנראה יקרו בעתיד, אני מציע לקרוא בעיון את דברי הקצין המקורב לחקירה בכתבה. מקרים של יבוא נשים לעבוד בזנות בניגוד לרצונן מאוד מאוד נדירים, על אותם יבואנים וסרסורים אפשר לומר שני דברים: א. בדרך כלל הם לא שייכים ל- ל"ו צדיקים. ב. בדרך כלל הם אינם טיפשים, הסיכון בהבאה והחזקה של אשה בניגוד לרצונה מאוד גבוה ומיותר, יש מספיק נשים שתגענה מרצונן. אבל מה לעשות, מדי פעם כמו בחיים אנשים טועים ומשלמים את המחיר. הכתבה מוכיחה שנשים אינן "פראיריות" אי אפשר לכפות עליהן להיות זונות בניגוד לרצונן, הן ימצאו את הדרך להגיש תלונה במשטרה ואלה שפשעו ישלמו את המחיר.

aaa123

Member
לא ראיתי את המלים מאוד מאוד נדירים

בכתבה. הקצין רק אמר שיש מקרים שזה כן מרצונן בניגוד לטענת הנשים וזה לא המקרה. כמו כן הכתבה מוכיחה שכן אפשר לכפות על נשים להיות זונות בניגוד לרצונן. עובדה שכפו על הקורבן בסיפור להיות זונה בניגוד לרצונה ,ומצבה היה עלול להיות יותר גרוע אילו לא היתה פוגשת מאבטח דובר רומנית קודם.

tv4000

New member
אורח בפורום: עורך הדין של הסרסורים!

טוב, הוא לא ממש יתארח כאן, מה שכן, אני מתאם פגישה, לצורך תחקיר טלוויזיוני, רוב הסיכויים שזה יסתכם בהעברת שאלות כתובות, ובקבלת תשובות כתובות גם כן, לפניכם השאלות שאני מציג לעורך הדין, אשמח אם למישהו יש משהו להוסיף, ואני מבטיח לשאול, ולהביא את התשובה, במידה ותהיה, השאלות הן בנושא סחר בנשים, ומיסוד זנות, בבקשה בלי שאלות אישיות, (איך זה להיות עורך דין של סרסורים, איך אתה מרגיש, כמה אתה מרוויח) אל תשכחו שהוא עורך הדין, אז בלי קללות והעלבות,,, ואגב, משיחה מקדימה, קיבלתי רושם שונה מכל ה"תדמית" שהדביקו לו, רוב השיחה עם המשרד שלו נסובה דווקא על מקרים שבהם הורשעו סרסורים עקב התעללות וכו´ לדעתי, אי אפשר להבין באמת את התופעה, בלי איזה קרימינלוג, ובלי שיחות עם "הצד שכנגד" - כדי להבין איך הדברים נתפסים בעינים שלהם, פיתרון אפשר למצוא רק אחרי שאתה מבין גם איך השכל של העבריין עובד, ולא רק של הקורבן,,, אז בשירשור הבא מצורפים השאלות: מקווה שלכם יש עוד:

tv4000

New member
שאלות לעורך הדין של הסרסורים

ושוב, תזכרו, שלפחות בשיחה עם המשרד שלו, שאלתי את עצמי אם הוא עורך דין של הסרסורים או נמצא מצד התביעה, אז תביאו עוד שאלות, רק בבקשה, תזכרו שהוא רק מייצג אותם בבית המשפט, ותפנו אליו שאלות עניניות, בנושאי סחר בנשים ומיסוד זנות בלבד, מיסוד זנות וסחר בנשים - שאלות ותשובות: שאלה: בארצות שונות, איגודים מקצועיים של זונות, נלחמים למען "מיסוד זנות" האם גם בישראל, מיסוד זנות צפוי לפתור את מרבית הבעיות, ולשפר את תנאי עבודתן של העוסקות במקצוע העתיק בעולם? שאלה: למה, לדעתכם, לא קם בישראל, ולו אירגון אחד שמייצג את הזונות? ומהווה מעין "הסתדרות" שפותרת בעיות וסיכסוכי עבודה? ובעצם איזה סוג חוזה יש לנערות העובדות? האם הכל בגלל שהזנות לא ממש חוקית? שאלה: דו"ח אמנסטי לגבי סחר בנשים בישראל, מציג תמונה קודרת, לגבי הנשים שמועסקות בתעשית המין בישראל, על פי הדו"ח רבות מהנערות נמצאות בתנאי כליאה, וחיות תחת איומים והשפלות, בעיתונות קיימות אפילו ידיעות רבות על נערות שנחטפו והעוסקו בזנות בכפיה, מה התגובה שלך ושל הלקוחות שלך לדו"ח? שאלה: מה דעתך על תפקוד המשטרה בכל הנושא של זנות? איך רואים הלקוחות שלך כיום את המשטרה? כמי שנטפל אליהם? או שאין להם טענות על תיפקוד המשטרה? שאלה: מה דעתם של הלקוחות שלך בנוגע לשאלת מיסוד הזנות? שאלה: מהו חשבון הרווח וההפסד של הלקוחות שלך ממיסוד הזנות? האם הם באמת רוצים שהזנות תמוסד, כאשר חלק מהעניין הוא שיוטלו מיסים? האם מבחינתם הם מוכנים להקריב את ההפסד הזה, רק כדי לא להסתבך עם המשטרה? שאלה: מה הם הרווחים לציבור ממיסוד הזנות? האם הלקוחות צפויים להרוויח ממיסוד הזנות? האם מיסוד ומיסוי של תעשיית המין צפוי לגרום לעליית המחיר הסופי ללקוח? האם רווחי הנערות העובדות אמור לעלות או לרדת בעיקבות המיסוד? שאלה: איך אתם מתמודדים עם אלו שטוענים שהמיסוד בהולנד לדוגמא, לא הצליח והגביר את הסחר בנשים? שאלה: מה דעתכם על כל מי שמכשיל את "מיסוד הזנות", כמו חברי הכנסת החרדים, האם לדעתכם יש להם "מניעים נסתרים" כאלו ואחרים, ולא רק אלו שמוצגים לתקשורת,? ובכלל, מהם לדעתכם, הטענות הנגדיות לטענות של מתנגדי המיסוד? (בהם חברי כנסת, ואירגוני נשים,) שאלה: קיימת טענה, שלפיה אין דבר כזה "זנות מרצון" - ועל פיה כל נערה העוסקת בזנות חייה תחת ניצול נוראי, ועוסקת בזנות לא מתוך בחירה, אלא כורח, מה היא דעתך האישית, לגבי "זנות מרצון" - יש דבר כזה? שאלה: בהולנד חוקקו חוק לפיו מי שיש לו עבר פלילי - לא יוכל לנהל בית בושת, אם תתקבל ההחלטה למסד את הזנות בישראל, בתנאים דומים, האם הלקוחות שלך יפגעו, או שאין עבר פלילי? שאלה: כיצד אדם בוחר במקצוע הזה, של לחיות על רווחי הזנות, מהם הסיפורים האופיניים של האנשים שבחרו במקצוע? מה נדרש מהם להיות? שאלה: מהו הגבול האדום שלך, האם אתה רק פועל מטעמם של הלקוחות שלך, האם היו סוגיות משפטיות ומוסריות, בהם דווקא המלצת ללקוחות שלך לנהוג בצורה אחרת, מזו שנראתה להם, כיצד זה התקבל בעיניהם? מהם לדעתך המיתוסים הכי נפוצים בישראל, בכל הנוגע לזנות? מהם לדעתך, הסיפורים הכי מדהימים ששמעת, מהארץ ומהעולם, על עלילותיהם של זונות סרסורים וכל מה שמסביב? אתה מכיר כמה בדיחות על סרסורים וזונות? יש איזו שהיא בדיחה על עורכי דין של סרסורים ושל זונות שממש הצחיקה אותך? - שאלות של גולשים באינטרנט- שכחנו משהו? איזו סוגיה חשובה? יש לך מה להוסיף?

hunky@dory

New member
איפה המצפון שלך חלאת אדם??????

שאלה שהייתי מפנה לסרסור. איך היית מרגיש לעמוד עירום למכירה פומבית ושימשמו את גופך בניגוד לרצונך? איך היית מרגיש לו היו מאימים שיפגעו במשפחתך בחול אלא עם תסכים להיאנס כל יום 15 פעם? תגיד מה אתה שואל אותו שאלות כאילו הוא יוסי שריד, בנימוס האופייני לשאלות ששואלים איש ציבור לגיטימי או אדם לגיטימי. חלק מקשר השתיקה של הסביבה הוא העובדה שעורכי דין "מכובדים" מסגנרים על חלאות המין האנושי. הכסא החשמלי הוא עונש מתאים לאנשים הללו.

neatsun

New member
הגנה משפטית

היא זכות המוקנית לכל אדם, בלי קשר לאישום העומד בפניו. זה אחד היסודות עליהם נשענת מערכת המשפט והצדק. צריך שיהיו עורכי דין שיבצעו את העבודה הזו, ויגנו על כל אחד. (או שאת מתיימרת "לשחק אלוהים" ולשלוח אנשים הנאשמים בסרסרות לכסא החשמלי במו פיך ועל סמך שיקול דעתך?)

tv4000

New member
אל תהיה צודק - תהיה חכם

כל הסכמה להתראיין, כרוכה בדרך כלל בהבטחות שונות: כשאתה רוצה לראיין אדם, וזה תלוי בהסכמתו, אתה לא יכול לומר לו מה שבראש שלך, אלא להתייחס לפי הכללים שנקבעו מראש, בדרך כלל אדם מציב תנאים לקיום ראיון כזה, גם אם אתה צודק, והוא פועל לא כראוי, ולא בצורה מוסרית, אל תשכח שמדובר בעורך-דין, נראה אותך גבר לומר לו משהו בפנים? תאמין לי, שגם אני ממש רציתי להפציץ אותו בשאלות, אבל, בשונה ממך, אני אמור לשבת עם הבן אדם פנים מול פנים, מעבר לכך, ההתרשמות שלי, שמדובר באדם עם קווים אדומים מאוד ברורים, כתבתי את השאלות בצורה הכי מקצועית, כאשר אני יודע, שהדרך ל"הוציא" מידע מועיל, ולזכות לשיתוף פעולה, היא לא בצורה שאתה נוהג בה, גם לאייכמן וגם לפושע המלחמה שהובא לכאן בשנות ה80 ממחנה טרבלינקה, היו עורכי דין,

neatsun

New member
פשע מאורגן

האם, באיזה מידה, ובאיזה אופן תעשיית הזנות קשורה ל"אירגוני גג" בעולם העברייני? האם הסרסורים והזונות פועלים (בדרך גג) באופן מאורגן ותחת חסות של ארגון פשע, או כעצמאים? מה הקשר של הזנות לתחומי פשע אחרים (סמים, הימורים)?

tv4000

New member
יש סיכוי שהשאלות שלך יופיעו בT.V

תודה, אז כך ניסחתי את השאלות שלך: "את מי בעצם אתה מייצג? ואיך זכית לכינוי "עורך הדין של הסרסורים" האם הסרסורים והזונות פועלים באופן מאורגן ? תחת אירגון גג כלשהו? או כעצמאים? האם, באיזה מידה, ובאיזה אופן תעשיית הזנות קשורה ל"אירגוני גג" בעולם העברייני? מה הקשר של הזנות לתחומי פשע אחרים (סמים, הימורים)? תודה, אז כך ניסחתי את השאלות שלך: "את מי בעצם אתה מייצג? ואיך זכית לכינוי "עורך הדין של הסרסורים" האם הסרסורים והזונות פועלים באופן מאורגן ? תחת אירגון גג כלשהו? או כעצמאים? האם, באיזה מידה, ובאיזה אופן תעשיית הזנות קשורה ל"אירגוני גג" בעולם העברייני? מה הקשר של הזנות לתחומי פשע אחרים (סמים, הימורים)? אז שוב תודה, אל תתפלא, אם תראה את מנחה כלשהו בטלוויזיה מציג את השאלה הזו,,,שהיא בעצם שלך, אחרי הכל, יש סיכוי, שהתשובות ינתנו ב"שידור חי", אני בודק את האופציה הזאת, קודם כל מולו, ואחר כך, מול גופי ההפקה והשידור השונים, אני מקווה שאתה מקבל את הנוסח הזה, לדעתי התוספת: "את מי בעצם אתה מייצג" היא בעצם השאלה שחייבת לבוא כהקדמה טבעית לשאלה שלך, אם יש לך הערות ושאלות נוספות, זה המקום לשרשר,,, למישהו יש עוד שאלות?

למעלה