פרופ ציון בן רפאל?

הוג

New member
פרופ ציון בן רפאל?

הי בנות, מישהי שמעה או טופלה על ידי פרופ' ציון בן רפאל? אני שואלת בנוגע לחברה שנבצר ממנה להכנס לאינטרנט. סיפרו לה עליו גדולות ונצורות. כך שכל אינפורמציה תתקבל בברכה. תודה הוג

גולה1

New member
פרופ' בן רפאל הוא בן אדם מדהים!!

ורופא בחסד!! אני עברתי אצלו כבר 2 טיפולים (ללא הצלחה בנתיים) אבל הוא אנושי ומדהים ורופא אחד הגדולים בארץ. מומלץ מאוד. הבעיה היחידה שהוא מקבל פרטי וזה יוצא המון כסף!! בהצלחה.

גולה1

New member
לא ממש לא! כל פגישה אצל עולה

בסביבות 600 ש"ח ושאיבה והחזרה עולות 2000 ש"ח!!!

הוג

New member
תודה גולה1 אפשר עוד שאלה?

הבחורה חברה במכבי. האם מכבי מושלם יכסה את העלויות? כלומר מבחינת רופא מומחה אני בטוחה שכן. אבל עלויות שאיבה והחזרה זה יכול להיות לה יקר. האם הוא עובד עם אסותא או בית חולים אחר? טוב כבר שאלתי יותר משאלה. והכי חושב תכלס למה הוא יקר כל כך? האם הוא באמת שווה את זה? פרט להיותו אדם מדהים שאני חלילה וחס לא מבטלת את זה.

גולה1

New member
את יכולה לשאול כמה שאלות שאת

רוצה זה ממש לא מפריע לי או לכל אחת אחרת בפורום הזה, בשביל זה הפורום הזה קיים. א. מכבי נותנים החזר של 3 ייעוצים בשנה. אז על שלוש פגישות היא יכולה לקבל החזר (אני חושבת 80% החזר מהסכום). ב. כאשר מגיעים לשאיבה משלמים גם לבי"ח סכום של בערך 1000 ש"ח (במידה ועושים מיקרומניפולציה) אז על זה מכבי נותנים החזר - צריך להגיע עם טופס 17 ממכבי (גם 80% בערך) חוץ מזה הרופא גובה 2000 ש"ח על השאיבה וההחזרה שהוא עושה בלי קשר לבי"ח ועל זה אין החזר. ג. הוא יקר כי הוא שם דבר בארץ בתחום! הוא שנים בתחום הזה והוא פרופ'. זה כמו שתקני בגד בשוק ותקני את אותו בגד בקניון בחנות יוקרתית. משלמים על השם, אין מה לעשות. את יכולה לייעץ לחברה שלך שתלוי בגיל שלה, כמה זמן הם מנסים, אם יש בעיה או לא, אם היא בהתחלה ואין להם בעיה שידועה כרגע אז היא יכולה להתחיל עם רופא של מכבי ולא ישר לפרטי. תלוי בה. בהצלחה רבה רבה.

kasa

New member
יקר ?? זה ממש זול יחסית... ../images/Emo3.gif

משיח ודור לוקחים לפגישה פי 1.5. יותר...

הוג

New member
נכון אבל לא חייבים לעשות שאיבה

והחזרה אצלהם. אפשר אצל כל רופא אחר באסותא. הם רק נותנים את הפרוטוקול וזה כבר חוסך הרבה...

kasa

New member
אבל באותה המידה את יכולה רק

לקבל פרוטוקול מבן רפאל ולעשות את הטיפול באסותא, לא ?! לא מכירה את הפרוצדורה הזאת, אבל אולי היא קיימת. בכולופן, לפגישה - דור ולברן הרבה יותר יקרים. ומי שרוצה אותם פרטי לשאיבה/החזרה - משלם גם כ-2000 ש"ח.

neta2

New member
לא יודעת אם טוב או רע אבל הוא

הואשם בעבירה חמורה ביותר
לא מפחיד אותך?

גנדלפית

New member
עלויות טיפול פרטי

היי , עלויות הטיפול הפרטי המלא(פגישה ראשונה,שאיבה והחזרה) למעט ההשתתפות של מכבי זהב ב3 ייעוצים בשנה אצל מנהלי מחלקות /סגני מנהלי מחלקות (דרך אגב ,3 יעוצים בשנה בסך הכל ולא 3 לכל תחום רפואי)מאד דומות אצל כל הרופאים הבכירים/מנהלי המחלקות /מנהלי מחלקות לשעבר. עלות שאיבה והחזרה עולה כ2000 שח (ושוב,יש הגובים 1800 ויש הגובים 2000 או 2500 ,אבל סביבת הסכום בהחלט קרובה( עלות פגישת ייעוץ ראשונה נעה בסביבות 800 -900 ובמידה ורוצים מעקב זקיקים אצל הרופא בקליניקה ולא במחלקה גם לכך יש עלות. חשוב לציין שבמידה ואת פציינטית פרטית מלאה התשלום על פגישת הייעוץ הוא רק בפעם הראשונה ,ובטיפולים הבאים העלות שונה לגבי פרוצדורות בבית החולים,תלוי בהסכמי הקופה (מכבי לדוגמא מממנת 83% מעלות ביה"ח באסותא ובמדיקל הרצליה ומשתתפת עם הפציינטים ב80% ,כך שעלות הטיפול בבית בחולים הופכת לדי זניחה לאחר ההחזרים מקווה שלא הפכתי את האחוזים ...ההורמונים)...( לגבי בן רפאל, ,שמו הולך לפניו במישור המקצועי ,גם אם בנוגע ליחסו האישי כמו עם כל הרופאים,הדעות חלוקות וכמו שכבר נאמר פה לא מעט ,הרבה תלוי בכימיה...יש לכאן ויש לכאן...) בכל אופן ,שיהיה לה המון הצלחה בכל דרך שתבחר

הוא זוכה כי

היו לו עורכי דין יותר טובים! איך רופא יכול לגרום למישהי להפיק 40 ביציות? ? ? בחיים לא הייתי יכולה לחשוב ללכת אליו.

פּוֹנְג

New member
זהירות, אל תכתבי דברים והאשמות שאין

לך בסיס לאמת אותן... את עלולה למצוא את עצמך מואשמת בהוצאת דיבה.

neta2

New member
צודקת פונג, אך יחד עם זאת

הבה לא נתמם. יכול להיות שהוא נחמד וחביב אך לא ייתכן שלא היו דברים מעולם. בכולפן, הוא אכן זוכה.. ושכל אחת תעשה את השיקולים שלה.

פּוֹנְג

New member
למה לא יתכן? לא שאני יותר מדי מעורה

בכל מה שהיה שם, אבל האם באמת לא יתכן? זו גם אמירה חמורה
אבל נעזוב זה.

גולה1

New member
בגדול זה מה שאומרים ועל זה

היה לו משפט שזיכה אותו מכל אשמה ואני בטוחה שלא בזכות עורכי הדין. קשה לי להאמין שהוא עשה את זה, כי מספיק לשבת מולו ולדבר איתו אי אפשר להאמין. יש לי חברה שעברה אצלו טיפולים בזמנו והיא חתמה שהיא מוכנה לתרום את הביציות, כך שהוא לא גנב ממנה שום דבר. לגבי האחרות, אין לי מושג מה היה שם אבל אני בטוחה שהוא למד מזה הרבה והיום הוא מתנהג אחר וזה הכי חשוב. כל אחת צריכה להיות קשובה לגוף שלה ואפילו אם הוא הרופא או לא אלוהים ולא צריך להגיע ל-40 ביציות!

למעלה