פרופ' פדלברג

מצב
הנושא נעול.

שלי שלי2

New member
פרופ' פדלברג

פרופ' פדלברג
שלום לפורום! מעוניינים להפגש עם פרופ' פדלברג בנוגע לתרומת ביצית. האם יש בפורום חברים שטופלו אצלו ויכולים להמליץ עליו מבחינה מקצועית וגם אנושית(לא פחות חשוב...)? האם הוא מארגן את כל התהליך ומבצע את ההחזרה במסלול זיגי-קפריסין? האם יש חברים שעברו את התהליך דרכו לאחרונה?

אדוינה

New member
ברוכה הבאה שלי!

פרופ' פדלברג
שלום לפורום! מעוניינים להפגש עם פרופ' פדלברג בנוגע לתרומת ביצית. האם יש בפורום חברים שטופלו אצלו ויכולים להמליץ עליו מבחינה מקצועית וגם אנושית(לא פחות חשוב...)? האם הוא מארגן את כל התהליך ומבצע את ההחזרה במסלול זיגי-קפריסין? האם יש חברים שעברו את התהליך דרכו לאחרונה?
ברוכה הבאה שלי!
לא מכירה את השם. היכן הוא עובד? יש מטופלים בפורום שטופלו בזיגי, תעשי חיפוש מקוון. נשמח אם תספרי עוד על עצמך! והכי חשוב:בהצלחה!

a17

New member
../images/Emo92.gif מנהל מח' נשים בבלינסון

ברוכה הבאה שלי!
לא מכירה את השם. היכן הוא עובד? יש מטופלים בפורום שטופלו בזיגי, תעשי חיפוש מקוון. נשמח אם תספרי עוד על עצמך! והכי חשוב:בהצלחה!
מנהל מח' נשים בבלינסון
עובד במדיקל סנטר הרצליה פרטי, אני חושבת שאת התרומות הוא מבצע בזיגי בקפריסין אבל אני לא בטוחה....בכל מקרה התפרסמה בארץ מהיום כתבה גם עליו...

לא להאמין שזה עדיין נימשך../images/Emo46.gif

מנהל מח' נשים בבלינסון
עובד במדיקל סנטר הרצליה פרטי, אני חושבת שאת התרומות הוא מבצע בזיגי בקפריסין אבל אני לא בטוחה....בכל מקרה התפרסמה בארץ מהיום כתבה גם עליו...
לא להאמין שזה עדיין נימשך

ומישרד הבריאות לא עושה עם זה כלום ממש שערוריה . נמאס מכל המסחרה .

שלי שלי2

New member
../images/Emo51.gif

פרופ' פדלברג

הי! קבענו היום תור ראשון לדר' קלדרון ואנו שלמים עם ההחלטה. איזה מזל שהפורום הזה קיים. המידע שקיבלנו כאן הוא עצום. תודה לכולם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה