פרופ' משיח

חבובות

New member
פרופ' משיח

שלום לכל האנדואיות החמודות
! לאחר שנתתם לי פרטים ...החלטתי לקבוע פגישה לפרופ' משיח .. רציתי לדעת מה עליי לשאול אותו בדיוק ..לאור העובדה שאני עדיין לא יודעת אם אכן מדובר באנדו'. האם הוא יכול לבצע את הביופסיה באותה בדיקה ראשונה ? האם הוא יכול לקבוע על סמך הממצאים הקיימים אם יש לי בעייה להרות ולהחזיק הריון ..(לאור 2 ההפלות שעברתי-אחת טבעית והשניה גרידא )? אודה אם תוסיפו לי שאלות רלבנטיות שאוכל לשאול אותו
תודה מראש ויום טוב ...

ר ו מ י ה

New member
לפגישה עם כל רופא פריון באשר הוא

צריך להביא את כל המסמכים הרפואיים הקיימים, כולל סיכומי מחלה ודוחות ניתוח. תפקידו של הרופא לעבור על המסמכים ולתת לך את חוות דעתו המלאה לגבי דרך הטיפול המתאימה למקרה שלך. לא סביר להניח שהביופסיה תתבצע במעמד הפגישה הראשונה, אך אני מניחה שבדיקה תעשה. פרופ' משיח נחשב לרופא מצויין ומקצועי מאוד- מאחלת לך הצלחה במהרה

מצטרפת לדברי רומיה

יש להביא את כ ל החומר הרפואי- גם חומר שנראה לך לא חשוב. בפגישה הראשונה את נבדקת ע"י רופא שעובד עם פרופ' משיח, לא יודעת מי זה היום- את עוברת תישאול מקיף שבסופו את נכנסת לפרופ' משיח. בודאי שהוא לא מבצע בדיקות בפעם הזאת וביחוד לא פולשניות כמו היסטרוסקופיה אליה את כנראה מתכוונת. תצטרכי לקבוע תור נוסף. שיהיה לך בהצלחה רבה

למעלה