פרופ לברן

ela311

New member
פרופ לברן

היי בנות פרופ לברן , המלצות ..? אי המלצות..? למטופלות שלו - האם מבצע את הבדיקות / מעקב זקיקים וכו אצלו .. (קבעתי תור אליו בצייטלין) ? איפה מבצע את השאיבה/החזרה? תודה רבה !

התי אצלו לא מזמן לייעוץ

הוא מאוד נחמד ומקצועי. ישב איתי קרוב לשעה ולא פספס שום פרט. הוא עושה את השאיבה וההחזרה באסותא רמת החייל ולא נראה לי שניתן לעשות אצלו מעקב. אבל לא שאלתי.... בסופו של דבר החלטתי שלא לטפל אצלו כי לאחר מחשבה עמוקה החלטתי לעבור לבר חווה. נראה לי שהוא יותר מתמחה בבעיות זרע. בהצלחה!

יש לו "אחוזים" בילד שלי...

עשיתי אצלו את כל הטיפולים, עד ההצלחה. ממליצה בחום. מבצע שאיבות והחזרות באסותא רמת החיל, ושם ניתן גם לבצע את המעקבים. אלא אם כן את רוצה להוציא המון כספים מיותרים על מעקבים פרטיים..... אפשר להגיע אליו גם דרך "מרפאת שלושת הפרופסורים", בעלות נמוכה במיוחד.

אלישבע12

New member
אני מטופלת שלו

ממליצה בחום. עובד עם אסותא רמת החייל, את יכולה לעשות את המעקבים שם או בקופה ולשלוח לשם בפקס. בעיקרון בתקופת הטיפול הכל עובר דרך אסותא.

בלונזית

New member
פרופ לברן

הייתי אצלו בפגישה - לא היה ביננו קליק והלכתי על רופא אחר יחד עם זאת שמעתי עליו המלצות מקיר לקיר ואני חושבת שאין עוררין על המקצועיות שלו. עושה שאיבות והחזרות באסותא רמת החיל

ela311

New member
חיבוק בהצלחה ותודה לכולכן

בלונזית מה היה חסר לך מבחינת הקליק? יחס אישי או מיקצועית ... אשמח מאודדד אם תפרטי
מתה ליפול לידיים הנכות .. ואני לא מדברת רק על התוצאות
תודה בננות

בלונזית

New member
מין שילוב כזה

הגעתי למרפאה המיזוג לא עבד ולשנינו היה חם (היה אוגוס או משהו כזה) הוא ישר התחיל וסיפר לי על סיכויי הסטטיסטים (הנמוכים) השיחה לא זרמה התרשמתי שהוא רציני הוא הי נעים הליכות סבלני משהו לא עבד ביננו (או יותר נכון - היות קובעתי לעצמי באותו חודש 3 פגישות עם 3 רופאים הי אחר שהי ביננו קליק יותר נכון , שהרגשתי שהוא מתגייס יחד עימי ) יש לציין כי פגישתי עם לברן היתה זמן קצר אחרי שאישתו נפטרה, כך שיכול להיות שרמות האנרגיה והאינטרקציה לא היו נכונות בגלל זה. אני קראתי פה הפורום המלצה עליו - מישהי כתב שאלוהים נישק אותו (זה כמה מוכשר ובר מזל הוא בטיפול שהוא מעניק) בקיצור - הכי טוב תיפגשו

פרופסור לב רן

מבחינתי ולפי דעתי הוא מספר אחד.
יש לי בעזרתו 2 ילדים, לאחר שהופנתי ע"י מספר רופאים לתרומת ביצית, וכבר הייתי מוכנה לעשות זאת, והחלטתי ללכת אליו לטיפול אחד לפני תרומת ביצית (אחד וזהו) ונכנסתי להריון, וזאת לאחר הרבה טיפולים כושלים שלא חשבתי שבכלל אגיע למספר כזה.
בלי להגזים הוא הציל את חיי!!! הפך אותי מממורמרת ומדוכאת להכי מאושרת.
הוא רופא מעולה מבחינה מקצועית, עדין ורגיש, מתעמק מאד, ואם יש סיכוי כלשהו להצלחה-הוא יצליח!
מזל שבחרתי להגיע אליו. אסירת תודה לנצח.

אני לא התחברתי..

הייתי אצלו לסבב של שאיבה ואחכ עוד החזרת מוקפאים ללא הצלחה למרות שהבטיח לי שאהיה בהריון באחד מהסבבים האלה.. הוא אכן מאוד מקצועי ועבר על כל החומר שלי בדקדקנות ואכן יש עליו המלצות מפה ועד הודעה חדשה אבל גם בינינו לא היה קליק הוא התעקש על פרוטוקול ארוך למרות שהקצר אצלי הביא תוצאות טובות יותר ובאופן כללי לא התחברתי ולא הרגשתי שהוא צריך להיות הרופא שלי...אחרי ששני הטיפולים לא הצליחו עברתי בלי יותר מדי סנטימנטים

למעלה