פרופ' אורבייטו

פרופ' אורבייטו

הי שוב,
מנסה לקבוע תור לאורבייטו, מצאתי באינטרנט 2 טלפונים שלו, אחד נייד (052-6668430) והשני של מרכז דניאלי. התקשרתי למרכז דניאלי והיא לא ממש ידעה לתת תשובות. פרט לכך שהמחיר הוא 1500 ש"ח לפגישה ראשונה.
אז שואלת אתכן:
מה המחיר לשאיבה+החזרה? (של הרופא, לא התשלום לאסותא)
מה המחיר להחזרת מוקפאים?
האם הכללית נותנת החזר?
והאם מספר הטלפון הנייד הוא של המזכירה שלו? (נראה לי פחות מתאים להגיע אליו ישירות...)
תודה רבה!

עונה לך

את יכולה להתקשר למור לאישה ברמת אביב ג הוא מקבל גם שם. אין שום בעיה לשוחח איתו בנייד אך הוא לא יתאם לך פגישה. כל ההתנהלות מעבר לקביעת פגישות היא מולו.
תתקשרי למור לאישה ותבררי שוב את הכל. אני טופלתי אצלו לפני שנה ובקרוב אחזור אליו שוב.
כשהייתי אצלו זה היה כך:
פגישת ייעוץ- 1200
שאיבה והחזרה אם אינני טועה 600 שקל
לכל אחת מן הפרוצדורות.
יש החזר לכללית פלטינום.
בהצלחה

nr1000

New member
הוא כבר לא מקבל במור לאישה....

רק במרכז דניאלי ופתח עוד מקום חדש שנקרא ארבעת הפרופסורים, או משהו כזה, בהרצליה.
אני התחלתי אצלו לפני שנה במור לאישה ועברתי לדניאלי, ואלו העלויות שאני מכירה:
פגישה ראשונה 1500
שניה והלאה 1000
הזרעה 600
שאיבה 800
החזרה 800
הכללית משתתפים במסגרת מה שמגיע לך להתייעצות עם רופא נוסף, לדעתי זה 3 בשנה.

נופית20

New member
אני קבעתי במרכז דניאלי בגבעתיים

הוא מקבל גם שם.
פגישת יעוץ 1200
שאיבה והחזרה 800 לכל פעולה.
כל ההתנהלות היא מולו, תמיד זמין ועונה די מהר. התורים קרובים וההתנהלות מאוד נוחה.
בהצלחה :)

riki2408

New member
מה לגבי חשיבה מחוץ לקופסא?

האם הוא מצטיין בכך? פרוטוקולים יצירתיים ועוד?

גם אותי מעניין האם הוא יצירתי? וגם:

ולגבי העלויות, התקשרתי אתמול שוב והעלויות שנתנו לי:
יעוץ ראשון 1500
כל פגישה נוספת 1000 ש"ח
שאיבה 800
החזרה 800
לפי זה בכל מחזור IVF מלא יש פגישה+שאיבה+החזרה 2600 ש"ח וזה רק לרופא בלי העלויות של אסותא והתרופות. האם זה כך?
בשבילנו זה לא פשוט, עד עכשיו היתי אצל רופא אחר והעלויות היו חצי מזה, ומצד שני היו לא מעט טעויות...

Nashuki

New member
חישבת נכון את העלויות

סבב= פגישה+שאיבה+החזרה=2600 הוא פתח מרפאה בהרצליה נקראת 4 הפרופסורים יחד עם שוקי דור, לברן ובני פיש. את יכולה ללכת אליו לקבלת הפרוטוקול והייעוץ אבל שאר התהליך ותוך כדי הסבב הוא על ידי 4 הפרופסורים כצוות. הנחיות ניתנות עי אחות וההתנהלות היא לא אישית מולו. אם את מעוניינת תקבעי פגישה ליום ראשון ( אל תגידי שאת רוצה לקבוע אליו כי הם לא אוהבים את זה) אבל יום ראשון זה היום הקבוע שלו. פתיחת תיק עולה 1200, כל פגישה לאחר מכן (במידה ותצטרכי כמה סבבים) 500 שח. הם לא לוקחים כסף על שאיבה והחזרה. את השאיבה והחזרה יכול לעשות כל אחד מארבעת הפרופסורים וזה מתבצע במדיקל סנטר הרצליה. בהצלחה

אורביטו

לגבי המחירים אני רואה שכבר ענו.
לקביעת תורים דברי עם איריס במרכז דניאלי, 03-5716996, 03-7324682, 03-7320984. תשאירי הודעה והן חוזרות תוך כמה דקות בדרך כלל.
הנייד שרשמת לא מוכר לי. אם תגיעי אליו לייעוץ, הוא יתן לך כבר את הנייד שלו לכל שאלה, מלבד קביעת תורים (וגם בזה לפעמים הוא מתערב P:)
&nbsp
לגבי יצירתיות - הוא רופא יסודי מאוד, דואג לשנות פרוטוקולים איפה שצריך, לפעמים רק התאמות קלות כדי למקסם, ולפעמים לא תמצאי שום דבר דומה בין פרוטוקול אחד לשני.
אני מצאתי שהוא תמיד יצירתי בכל מה שהיה קשור לטיפול בי, שינה וניסה כל פעם משהו אחר. ניסה לשנות שעות הזרקה, מיקום הזרקה, למשוך יותר ימים עד לשאיבה, לתת יותר שעות מהדקא עד לשאיבה, וכמובן שינויים של סוגי התרופות / שילוב התרופות / דאבל טריגר / טריפל טריגר וכו'.
&nbsp

תודה רבה

עזרתן לי
לגבי המרפאה של ארבעת הפרופסורים, יש לי מוקפאים באסותא רמת החייל, אז כרגע זה לא רלוונטי (מעדיפה לא להעביר מוקפאים למקום אחר), מקווה שילך לנו עם המוקפאים

למעלה