פרופסיה וויאגרה

mosheTheOnly

New member
פרופסיה וויאגרה

שלום בעבר לא היתה לי בעיה להגיע לזקפה אולם היתה לי בעיה בלשמור עליה (בנוסף גם סבלתי משפיכה מוקדמת) (לידע כללי- אני בן 28) לפני מספר חודשים התחלתי להשתמש בפרופסיה (נגד התקרחות) ואני חש ירידה משמעותית בחשק המיני וביכולת להגיע לזקפה. ברצוני לשאול האם אפשר במקביל להשתמש בויאגרה? האם ניתן להשיג ויאגרה שלא דרך רופא המשפחה בקופ"ח הקבועה, אלא דרך רופא כולשהו אחר? ע"פ כללי קופ"ח כללית, לא ניתן לפנות לאורולוג אלא ע"י הפניה מרופא משפחה. האם קיימת איזו דרך אלטרנטיבית? בתודה

משהזהאונלי../images/Emo24.gif

אין מניעה להשתמש בויאגרה במקביל לפרופסיה. השאלה שלי היא....למה?! למה לפתוח ת'אפשרות של יצירת תלות בויאגרה (או סיאליס..חדש). אתה בחור צעיר ויתכן שאני מתפרץ לדלת פתוחה , אבל ת'יודע ,רק התעוררתי. נשמע לי שמאוד חשוב לך איך אתה נראה ומתפקד ונטילת ויאגרה בגלל ירידה בתפקוד עקב פרופסיה עלולה ליצור אצלך תלות. כמה זמן אתה עוד צריך לקחת ת'פרופסיה ? כי המצב הפיך!! עניתי??!! עידן

mosheTheOnly

New member
תודה, ושאלה נוספת

קודם כל, תודה על התשובה. ראשית, גם בעבר (לפני לקיחת התרופה) היתה לי בעיה לשמור על הזקפה וכעת הבעיה כוללת גם ירידה בחשק המיני ויכולת להגיע לזקפה. דבר נוסף הוא שלפני לקיחת התרופה התייעצתי עם מנהל מחלקת עור בבי"ח גדול. נאמר לי שהתרופה פוגעת רק באחוז קטן ביותר של האנשים ובכל מקרה המצב הפיך. כמו כן נאמר שגם אם לוקחים את התרופה הרי עם הזמן תופעת הלוואי של התרופה פגה. ישנם שאומרים שהתרופה לא פוגעת וישנם כאלה שאומרים שפוגעת באחוז גדול, יש האומרים שהמצב הפיך ויש שאומרים שלא. אני די מבולבל מהנושא ולא ברור לי היכן אני יכול לקבוע בוודאות את המצב לגבי. האם ניתן לקבוע את ההשפעה (הורמונלית ואחרת) עלי לפני שמפסיקים עם התרופה ואז מאבדים את השיער? בתודה מראש

משה../images/Emo24.gif

לא ידוע לי על מחקר שנעשה ספציפית לפרופסיה ותפקוד מיני, לכן לא יכול להגיד לך אם ההשפעה היא על מעט או הרבה. כן יכול להגיד לך שתופעות הלוואי חולפות לאחר הפסקת נטילת התרופה. עידן

למעלה