פרופסור שלום- אלרגיה

dana205

New member
פרופסור שלום- אלרגיה

אני בת 26 סובלת מנזלת אלרגית, קרדית הבית ומטופלת על ידי פלקסונייז. בדרך כלל כל שנה יש לי סינוזיטיס. השנה לא חליתי כלל וטוב שכך אבל הותפתי באלרגיה קשה מאוד ׁ(ע"פ הגדרת רופאים). האלרגיה מתבטאת בגרד רב, אדמומיות והתנפחות של אזורים מסוימים עד כדי כך שהמראה הוא כמו כוויה אחת גדולה ונפוחה על כל הגוף . הייתי אצל המון רופאים קיבלתי משחות סטרואידים לא עזר, הזריקו לי סטרואדים וזה עזר לשבוע. בקרתי אצל רופא אלרגיה שאמר שאין מה לעשות ושעלי לקחת באופן קבוע אטרקס, כדור זה עוזר אבל מרדים. הוא טען שאין טעם לעשות בדיקת אלרגיה. האלרגיה לא עברה ואני צריכה לקחת לפחות פעמים בשבוע אטרקס כדי לא לסבול. בנוסף לכך האלרגיה מופיעה כנפיחויות באזורי הפנים אני קמה בבוקר עם עניים נפוחות, שפתיים נפוחות ועוד כל מני בלטים באזור הפנים. מה עלי לעשות? האם משהו יכול לעזור לזה לעבור כבר? האם עלי לפנות שוב לרופא, אולי לרופא מומחה? אודה על תשובתך המהירה.

אלרגיה

שלום בהחלט רצוי להגיע למומחה לאלרגיה שיוכל לקבל פרטים רבים כמה שניתן וכן אולי לבצע את הבדיקות המתאימות לא ניתן לתת ייעוץ שיפתור לך הבעיה מלבד זה שאכן תפני למומחה נוסף אנו גם נשמח לסיע לך פרופ´ קיויתי

למעלה