פרופסור סנייפ

Hedwig

New member
פרופסור סנייפ

תשמעו משהו מוזר שלא ברור לי... נכון שתמיד אומרים על פרופסור סנייפ שהוא מעוניין במשרה של התגוננות נגד כוחות האופל ובגלל זה הוא גם לא ממש מחבב את המורים שממלאים את התפקיד הזה? אז תיגידו לי איך זה יכול להיות שהיו לו כל כך הרבה הזדמנויות להבחר לתפקיד הזה (כי כל שנה קרה משהו למורה עד כה) והוא לא ניצל אותן? לא רק זה, גם אמרו בספר השני שהיה מאוד קשה למצוא מורה שלא מפחד מה``קללה`` הרובצת על המקצוע... איך זה שסנייף לא הציע את עצמו? מי שיש לו רעיונות לפתרון, אני אשמח לתגובות

Hermione G

New member
זה לא שסנייפ לא הציע את עצמו

זה לא שסנייפ לא הציע את עצמו לתפקיד זה זה שדמבלדור לא רצה לתת לו אותו!!! אני לא יודעת למה הוא לא רצה לתת לו אותו אבל יש לי השערה : מורה אחד לא יכול ללמד בהוגוורטס שני מקצועות ודמבלדור החליט שמורה טוב יותר לשיקויים הוא לא ימצא אז צריך להשאיר את סנייפ בשיקויים ולהביא מישהו אחר להתגוננות מפני כוחות האופל... לא נראה לי שזו השערה נכונה אבל זה פשוט כל מה שחשבתי עליו... חוץ מאולי.. משהו מהספר הרביעי אבל בעצם לא נראה לי...

Padfoot

New member
סנייפ

נראה לי שפרופסור דמבלדור אכן לא רוצה לתת לסנייפ את המשרה אבל זה לא בגלל שהוא חושב שהוא לא ימצא מורה לשיקויים טוב יותר... בספר הרביעי תגלו משהו על עברו של סנייפ עם ``כוחות האופל`` ולפי דעתי אולי זו הסיבה שבגללה דמבלדור לא חשב שהוא מסוגל להחזיק במשרה זו.

abgs

New member
סנייפ.......זהירות מי שלא קרא את הרביעי!

מישהו כאן אמר שלדעתו סנייפ לא המורה להגנה נגד כוחות האופל מכיוון שאז הוא יצטרך לוותר על מקצוע השיקויים אז לדעתי זה נכון. כי בספר השלישי מוזכר שהוא נחשב לאחד מיוצרי השיקויים הטובים בעולם הקוסמים. וחוץ מזה יכול להיות שדמבלדור לא רוצה שיקרה לתלמידיו ולהוגוורט מה שקרה לבית הספר של קראם.

Hermione G

New member
האופל וסנייפ (ספוילר ל4)

קראתי את הספר הרביעי אבל לא נראה לי שדמבלדור לא נתן לסנייפ את העבודה כי הוא היה דט איטר הרי הוא אמר בספר שהוא בוטח בסנייפ לחלוטין - שסנייפ הוכיח שהוא טוב ושהוא נגד וולדמורט ולצידם!!! אם הוא לא היה בוטח בו הוא גם לא היה נותן לו את המשרה כמורה לשיקויים...

תגובה לפרופסר סנייפ

בטח יופיע...הסבר לזה שפרופסר סנייפ לא מקבל את משרת כוחות האופל בספרים הבאים... אבל ההשערה שלי היא פשוטה... דמבלדור לא רוצה לתת לא אותה.

N2k

New member
נראה לי ש...

נראה לי שזה בגלל שסנייפ הוא מורה לשיקויים יותר טוב מישהו מורה להתגוננות מפני כוחות האופל!!! מה אתם/ן אומרים/ת ? שי

למעלה