פרופסור סנייפ X4

יפעת28

New member
פרופסור סנייפ X4

נכון שהוא היה דת` איטר, נכון שהוא ``חזר בתשובה``ו``במחיר אישי כבד`` (מעניין מה...), נכון שוולדמורט אמר עליו שהוא ``כנראה עזב אותו לנצח`` ו``כמובן שיומת``, אבל אם כל זה נכון, אז למה הצלקת של הארי כאבה בפעם הראשונה שהוא ראה אותו בספר מספר 1? אל תשכחו שאי אפשר להיעלם ולצוץ מחדש בהוגוורטס, כך שגם אם סנייפ רוצה, הוא לא יכול להצטרף למעגל הדת` איטרס... ועוד משהו: אם השיער שלו כל כך שמנוני, שיחפוף אותו כבר בשמפו לשיער שמן! והערה: אם דיברתם כבר על זה, אני מתנצלת, ואשמח אם תפנו אותי לקישור המתאים. תודה.

js42

New member
סנייפ 4X

בקשר לספר הראשון: בדקת אם קווירל ומצנפתו המבאישה לא היו במקרה בסביבה? המחיר: ייתכן מאד, שהמחיר הוא שסנייפ ``כלוא`` בהוגוורטס, שכן רק שם הוא מוגן. אולי זה גם קשור לכך שאין לו גישה לתפקיד הנכסף - מורה להגנה בפני כוחות האופל. אישית, פיתחתי לי מן תאוריה משונה, לפיה סנייפ - שאין ספק הוא מכשף מבריק - היה קרוב מאוד (או לפחות סבר כך...) להתגברות על לורד וולדמורט, או לפיתוח שיקוי/קסם נוגד המאפשר עמידה מסויימת בפניו. הוא היה קרוב לתהילת עולם. ואז - פספוס בן שנה, הבן של אויבו-מנוער, עושה בשבילו את העבודה, וזוכה בכל התהילה. מפעל חיים ירד לטמיון. לסנייפ יש אינטרס להוכיח את יכלתו להתגבר על הצד האפל של הכישוף, אבל אופיו היקה מונע ממנו לתמוך בוולדמורט רק כדי להתגבר עליו לעיני המצלמות. אין תמה שהוא נוטר להארי טינה, וחש צורך להוכיח לעצמו ולסובבים שהארי עשה זאת בטעות, לא בכח מוחו. אולי דמבלדור חושש שסנייפ יציג את תגליתו בכיתה, ולכן מונע ממנו את התפקיד, שכן טרם הגיעה השעה. הרי וולדמורט מתחזק, לא? עוד תגיע שעתו של סנייפ...

g0n

New member
לא נראה לי.

כי בספר 3,יש שיעור שבו סנייפ ממלא מקום של לופין,גם אז הוא היה יכול לגלות את ``התגלית שלו``.. לא?

יפעת28

New member
משום שבאותו שעור X3!

הוא היה עסוק בלרמוז רמזים עבים על כך שלופין הוא אדם זאב.

למעלה